Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]100000 Uri w 30 minut.

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh mi nie dochodzi :D

a ile czekałeś :D jeśli mogę wiedzieć;D

Spokojnie czlowieku, cierpliwosc musi bitch :). Przyszlo, razem z rachunkiem (sarkazm).

@ x3 down, analfabeta.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Komornik zbliża sie szerokimi krokami :P

a tak na serio to 1 raz mi wystarczy , zaczekam troszke bo potem nie chce żeby mi z konta 500 zł znikneło ;p

nasi mili testerzy właśnie go sprawdzają ha ha , odpiszcie jak rachunek przyjdzie xD

Jeśli to na stałe będzie i na serio za free to przecierz wszystkie gry BP mają takie coś ( jesteśmy bogaci a bp upada)

Opublikowano

Yhym:d mi nic nie doszło:D zadna urka a ni nic :D jak pisze free to free;d chyba ze ktoś wybrał Opcje inną niż za free:D

Opublikowano

Jak nie widzicie TP to klikacie w kategorie i usługi online . Ja tam moze zaraz zobacze czy dziala ;)

Opublikowano

Witamy

Z przykrością informujemy, że ze względu na brak możliwości

technicznych, zamówienie na usługę TP Neostrada, nie zostało przyjęte

do realizacji.

W sprawach dotyczących wyjaśnienia płatności może Pan(i) skontaktować

się z infolinią 801 505 505. Opłata za połączenie zgodnie z cennikiem

operatora.

więcej informacjina www.orange.pl

Pozdrawiamy

Orange

Oto e-mail który dostałem od tepsy, także ten kto się boi nie ma uridium - proste ?

A ja się cieszę ĆMĄ

Dodam tylko tyle że podałem swoje prawdziwe dane.

Wielu z was pyta po jakim czasie dostane uridium na swoje konto ?

Odp: Ja otrzymałem po 30 min, lecz może to trwać do kilku godzin,trzeba cierpliwie czekać a urka na pewno przyjdzie.

bugpointblack.png

Opublikowano

Jak wlaczylem ten program to mam ukryte IP już ?? I WAZNE jest jakiej przegladarki uzywam (google chrome??)

Samo sie to wlacza dam lajka !;]

WojakPL

Opublikowano

Tam Ci pisze fake IP ze stanów lub UK jeśli nie pisze dajesz HIDE IP. Teraz testowałem bez ukrywania IP i cały czas wchodzi,teraz czekam na wyniki, czy będą pozytywne - dam znać.

bugpointblack.png

Opublikowano

Jak wlaczylem ten program to mam ukryte IP już ?? I WAZNE jest jakiej przegladarki uzywam (google chrome??)

Samo sie to wlacza dam lajka !;]

Jezeli sie nie bawiles programem to masz domyslne opcje tzn. dziala na mozilli operze i chromie.

Dziala to tak, wlaczasz hide my ip i klikasz taki przycisk jakby refreshm, z tym ze zielony. musisz to zrobic przy wylaczonej przegladarce.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

No to będziesz miał niezłe problemy, myślisz że oni nie dojdą do tego że to jest fałszywe zamówienie , takie programy jak Hide My IP , g*wno Ci dadzą.

Więc,jak chcecie sobie narobić problemów,róbcie tak dalej. :>

Tylko żeby potem Twój rodzic,nie był zaskoczony jak przyjdzie mu do zapłacenia za rachunki :).

Brawo... gdybyście myśleli to wpadło by wam do głowy, że nie opłaca im się tego na policje zgłaszać... Oni tam mają logi i widzą na czyje konto idzie uridium i jeśli nie dostaną kasy to zgłaszają to do bp a następnie bp zabiera uri albo banuje konto.

EDIT:

Po przeczytaniu wszystkich postów stwierdziłem, że na tym forum poważni i dorośli ludzie wyginęli.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Jak mam ukryte ip to wywala mi takie coś. Wie ktoś co z tym zrobić?

NO ACCESS!

Dear User,

Our apologies; due to restrictions imposed on us by our partners we cannot provide you with the offer at this time.

Please try again later or contact our customer service.

Best Regards,

The deal united team.

reklama

Opublikowano

A wogóle co do poradnika fajny i masz LiKe ,wypróbuje go w sobote w nocy.

A tak na marginesie to mi powiedz czy mam się czego obawiać jak mam neta z orange ? ? ?

Opublikowano

Nie :D Byle byś nie podawał swoich danych no i przy zamawianiu nie wpisywał swojego nr :D Zresztą ja polecam ta 2 opcje gdzie zamawiasz tez telefon :P

Edit: małe pytanko , Jak nie użyłem tego hidemyip to mnie dorwą ? Mam zmienne ip wiec to chyba rozwiązuje problem. A i jeszcze jedno, czy jeśli na tym samym ip zrobiłem to 2 raz to też mi przyjdzie? Czy to ogłolnie działa tylko raz ?

baner.png

Opublikowano

mam sie bac czy mi psy do drzwi zapukaja?... czy to działa? no i najwazniejsze ile trzeba czekać bo zrobie sobie to na mhh i 300k urki ;]

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

Nie nie masz się bać ;) nawet w regulaminie jest jakiś zapisek że nic nie mogą wam zrobić (żadna odpowiedzialność karna za wszelkie przewinienia)

Opublikowano

Nie dziala mi mam takie cos

Dear User,

Our apologies; due to restrictions imposed on us by our partners we cannot provide you with the offer at this time.

Please try again later or contact our customer service.

Best Regards,

The deal united team.

Jade po wszystkim

ZJEBANE DZIECI OPANOWALY MPC ZEGNAM LESZCZE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...