Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech kupią dobrego obrońcę i się w końcu Messi się ogarnie, bo jak był bym trenerem to za takie zachowanie bym go na ławę posadził. Stał się teraz taką wielką gwiazdą. Czasem żałuję, że zdobył te 4 ZP, bo już mu się w bani od fejmu pojebało. Jak mu się nie podoba to droga wolna. Za taką kasę to skład na 3 dekady by się zrobiło.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Messi musi zacząć biegać, a nie truchtać po murawie. Real jest w gazie, a ma bardzo łatwy terminarz, więc trzeba spiąć dupę i zacząć grać, a nie liczyć na potknięcie rywala.

Co do tego nowego talentu z Chorwacji. On będzie lepszy niż Modric.

Opublikowano

Nie zapowiada się na to ;>

Już nie długo, więc nie określił dokładnie.

Opublikowano

Takiego Diego Coste widziałbym u nas w zespole  :rolleyes:

Za niecałą godzinę rozpoczyna się mecz Barca - Almeria jakie wyniki obstawiacie ?

Mnie się wydaję,że co najmniej 4:0 dla Barcy

805491408806070489277.png

Opublikowano

Juz niedługo powrót Barcy na fotel lidera :)

Na pewno nie po tej kolejce, gdyż nawet jeśli wygrają z Almerią to będą mieli stratę jednego oczka (teraz jest 2:1 dla Barcy)

@Już po meczu, 3:1 dla Barcy (bramka Puyol'a)

@ i 4:1 dla Barcy (Xavi)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Alves'a za bardzo nie trzymam. Droga wolna, bo ostatnio nie prezentuję tego poziomu co 2 sezony temu  <_< 

Barcelona niech ogarnie deffensywe i Messi niech zacznie coś biegać, bo na miejscu Taty to za takie zachowanie bym go na ławie posadził.

Dobre rygory byly za czasów Pepa. Jak się spóźniło 3 razy to wylatywało się ze składu i to przynosiło efekty, z tego co pamiętam.

Coś mi się wydaję, że do 23.03 Real utrzyma Lidera  :) 

Opublikowano

Alves'a za bardzo nie trzymam. Droga wolna, bo ostatnio nie prezentuję tego poziomu co 2 sezony temu  <_< 

Barcelona niech ogarnie deffensywe i Messi niech zacznie coś biegać, bo na miejscu Taty to za takie zachowanie bym go na ławie posadził.

Dobre rygory byly za czasów Pepa. Jak się spóźniło 3 razy to wylatywało się ze składu i to przynosiło efekty, z tego co pamiętam.

Coś mi się wydaję, że do 23.03 Real utrzyma Lidera  :) 

Pisałem kilka postów wcześniej na temat Alvesa,że latem odchodzi do PSG.

Co do defensywy to wiadomo,że potrzebujemy środkowego obrońcę i kogoś z prawej strony.

Opublikowano

Pisałem kilka postów wcześniej na temat Alvesa,że latem odchodzi do PSG.

Co do defensywy to wiadomo,że potrzebujemy środkowego obrońcę i kogoś z prawej strony.

Tak, wiem :D Montoya nie jest zły =) Są oczywiście lepsi, ale ja bym się skupiał na trenowaniu wychowanków  :) 

Opublikowano

Tak, wiem :D Montoya nie jest zły =) Są oczywiście lepsi, ale ja bym się skupiał na trenowaniu wychowanków  :) 

No nie zapomnijmy też,że w rezerwach mamy paru znakomicie zapowiadających się zawodników m.in. Denis Suarez,Sergi Gomez

Opublikowano

Dla mnie Barcelona w letnim okienku transferowym musi przeprowadzić wiele transferów, bo druga taka era wychowanków na pewno się nie trafi. Kogoś za Puyola, co najmniej dwóch dobrych obrońców. Tak samo dobrego golkipera za Valdesa (obstawiam Ter Stegena) oraz myślę, że napastnik z prawdziwego zdarzenia by się przydał, wtedy Messi na skrzydło.

Opublikowano

Dla mnie Barcelona w letnim okienku transferowym musi przeprowadzić wiele transferów, bo druga taka era wychowanków na pewno się nie trafi. Kogoś za Puyola, co najmniej dwóch dobrych obrońców. Tak samo dobrego golkipera za Valdesa (obstawiam Ter Stegena) oraz myślę, że napastnik z prawdziwego zdarzenia by się przydał, wtedy Messi na skrzydło.

W ataku nic nie zmieniać, takie ustawienie jest dobre. Ter Stegen to już pewny transfer, a w miejsce Puyola dużo się mówi o Luizie. Za 3 sezony w miejsce Xaviego widział bym kogoś na wzór Yaya, albo Draxlera 

Opublikowano

Yaya nie wróci bo po co ? Luiz i Thiago Silva moje marzenie ... Za Xaviego ten Chorwat i naprzód Barcelona ! Martwię się o tego napadziora jakiś z tańszych , hmm może Lukaku ?

Opublikowano

Halilović? No chyba sobie żartujesz? On będzie grał w FCB B. Mourinho nie sprzeda Lukaku raczej.

Opublikowano

Odkupimy Thiago bądź pojdziemy na jakiś deal choć wątpie żeby ktoś byl im potrzebny poza Messim. To może Lord Bendtner albo ... Costa. Nie wiem , trzeba by było się zastanowić,

Opublikowano

Halilović? No chyba sobie żartujesz? On będzie grał w FCB B. Mourinho nie sprzeda Lukaku raczej.

Co z tego? Przecież w każdej chwili jak Martino sobie zażyczy to może iść do 1 składu, ale po co? Ma dopiero 17 lat. Niech tak do 20-21 lat się wyrobi w FCB B.

Opublikowano

Official : Puyol po sezonie odchodzi ;( Vamos Puyol!

Opublikowano

W ataku nic nie zmieniać, takie ustawienie jest dobre. Ter Stegen to już pewny transfer, a w miejsce Puyola dużo się mówi o Luizie. Za 3 sezony w miejsce Xaviego widział bym kogoś na wzór Yaya, albo Draxlera 

Mou Luiza też nie sprzeda... ;_;

Odkupimy Thiago bądź pojdziemy na jakiś deal choć wątpie żeby ktoś byl im potrzebny poza Messim. To może Lord Bendtner albo ... Costa. Nie wiem , trzeba by było się zastanowić,

Costa przejść do Barcelony? Simaone na to nie pozwoli, do odwiecznego rywala... ;_;

Official : Puyol po sezonie odchodzi ;( Vamos Puyol!

Dani Alves mówi się, że też odejdzie do PSG ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Vidić chce opuścić MU,więc może dołączy do Barcy

Obserwując grę Vidicia wydaje mi się, że Puyol bez kontuzji grałby lepiej niż serb. Tutaj trzeba kogoś młodego, lub kogoś ogranego z ogromnym doświadczeniem - typu Thiago Silva, no ale on z PSG nie odejdzie.

Opublikowano

Obserwując grę Vidicia wydaje mi się, że Puyol bez kontuzji grałby lepiej niż serb. Tutaj trzeba kogoś młodego, lub kogoś ogranego z ogromnym doświadczeniem - typu Thiago Silva, no ale on z PSG nie odejdzie.

Wiesz,ale to może też być część wymiany Dani Alves + kilkanaście milionów za Thiago

Opublikowano

Wiesz,ale to może też być część wymiany Dani Alves + kilkanaście milionów za Thiago

Tylko wtedy musiałby ktoś dojść na prawą obronę za Alvesa. Myślisz, że taki sam Montoya dałby radę? Bo mi się wydaje, że na lepsze zespoły typu City, Bayern, Borussia, Real, Atletico jest po prostu zbyt słaby. Tylko teraz pomyśl, czy Barcelona da Silvie zarobki podobne do tych, które otrzymuje w PSG? Bo tam to on zgarnia kokosy, dobrze o tym wiemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...