Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To boli, że nawet nie wiesz kiedy była manita zagorzały kibicu. :(
Zresztą po co wracamy do przeszłości? To co teraz się liczy, a teraz Barcelona ma stratę 3pkt do lidera. Co lepsze - po meczu z City były tutaj posty "obecnie baca gra najlepszy futbol" - no faktycznie, antyfutbol. xD

Opublikowano

To co zagrał Song,Bartra i Montoya prosi o pomstę do nieba. Neymar i Messi praktycznie nic nie grali. Zresztą,kto tam wgl coś grał. Mecz tragiczny. Żenada jednym słowem.

Pochwalić wypadałoby drużynę z San Sebastian bo dziś zagrali na prawdę bardzo dobre zawody i z Barceloną zrobili co tylko chcieli.

Mam nadzieję,że Real potknie się chociażby za tydzień na Atletico.

OBY JAK NAJMNIEJ TAKICH SPOTKAŃ

egq3SFm.png

Opublikowano

To boli, że nawet nie wiesz kiedy była manita zagorzały kibicu. :(

Zresztą po co wracamy do przeszłości? To co teraz się liczy, a teraz Barcelona ma stratę 3pkt do lidera. Co lepsze - po meczu z City były tutaj posty "obecnie baca gra najlepszy futbol" - no faktycznie, antyfutbol. xD

La Manita? Sezon 11/12 z tego co pamiętam, więc wtedy gdy Real wygrał ligę, tak? 

Real tracił po 8 kolejce 5 pkt. i nikt już tu się nie cieszył, ale Królewscy Tym razem uczciwie z Elche i już celebracja w Madrycie? xD  xD

Sezon się jeszcze nie skończył, jest El Clasico i derby Madrytu, więc wszystko może się zdarzyć ;)

Opublikowano

japierdole.. jak można przegrać z takimi ciotami..

Normalnie :huh: Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, a jeśli ''kibice'' pokroju Ray lub Wilczek, którzy są zna'f'cami piłki nożnej, myślą, że sezon jest już wygrany przez Real to się mylą. Oczywiście Real po tej kolejce będzie liderem, ale w następnej wystarczy, że będzie Remis ( Atletico - Real ) i Barcelona może wrócić na fotel lidera La Liga. Wszystko jeszcze jest możliwe. Taka forma Barcelony w Styczniu-Lutym jest od wielu lat.

Opublikowano

pokroju Ray lub Wilczek, którzy są zna'f'cami piłki nożnej, myślą, że sezon jest już wygrany przez Real to się mylą.

Gdzie ja coś takiego napisałem? Albo wilczek?

Opublikowano

Gdzie ja coś takiego napisałem? Albo wilczek?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ja nie napisałem, że wy napisaliście, tylko, że myślicie.

Opublikowano

Prawdziwy kibic potrafi  okazać szacunek wobec drużyny odwiecznego rywala,a jak widzę wasze posty szczególnie "kibiców" Realu to nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Co do wczorajszego meczu to totalna klapa,ale co poradzić zawsze zdarzają się te "słabsze dni"

805491408806070489277.png

Opublikowano

La Manita? Sezon 11/12 z tego co pamiętam, więc wtedy gdy Real wygrał ligę, tak? 

Sezon 10/11

Barca wygrała Lige, a Real Puchar. Chyba xD

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Barcelona jest jednym z najlepszych klubów świata, więc mówienie, że gra anty-football, mija się z celem i uświadamia nam to, że osoba, która tak twierdzi jest debilem.

Nie ma się czym przejmować. Barcelona, jak co roku, ma w tym okresie spadek formy, więc przegrana z największymi ogórkami z ligi w tym momencie to całkiem normalne. Jak co roku. Liga się jeszcze nie rozstrzygnęła, jest mnóstwo czasu do końca, a walka będzie trwała do końca.

Ciekawe, co powiedzą kibice z białej części Madrytu po Gran Derbi ;-)

VeB!

Opublikowano

LALALALALA

KONIEC MECZU i 3:1 :D Świetna gra Sociedad.

Tak gra 'najlepsza' Farsa.

PS: Jak atletico wygra to liczą się bramki, lecz myślę, że Real pozostanie liderem :D

@down

Brak słów xD

Farsa ? A co to za klub ?

Opublikowano

Wilczki i Raye za przeproszeniem "po kiego chuja" się tutaj udzielacie jeśli kibicujecie Realowi? W swoim temacie podniecajcie się mistrzostwem kilka kolejek przed zakończeniem ligi. Tam sobie piszcie jaki to ten wasz Real jest super i jaki to "piękny" futbol oni grają. Po co macie tutaj niepotrzebnie męczyć palce na pisanie o grającej "antyfutbol Farsie"?

Grzecznie i z kulturą - do widzenia.

egq3SFm.png

Opublikowano

LALALALALA

KONIEC MECZU i 3:1 :D Świetna gra Sociedad.

Tak gra 'najlepsza' Farsa.

PS: Jak atletico wygra to liczą się bramki, lecz myślę, że Real pozostanie liderem :D

@down

Brak słów xD

Człowieku... Polecam ci wyjść na dwór, bo internet Ci mózg spokemonizował.

Zacznijmy od tego, że Barcelona ma spadek formy co roku o tej porze sezonu, a dzieci piszące komentarze typu : ,, Omg i chuj po lidze '' najwidoczniej nie znają historii Barcy i są sezonowcami.

Secundo, jest jeszcze dużo czasu, więc nic jeszcze nie jest rozstrzygnięte ;)

Ciekawe jak będziecie gęgać po Gran Derbi  <3 Wiatr za mocno wiał, czy terminarz mieliście źle ułożony ?

Opublikowano

Zamknijcie ten temat.

Potwierdzacie to co od zawsze wiedziałem. Większość kibiców Barcelony to są dzieci, które płaczą i piszą "nie chciało im się biegać, mieli ten mecz w dupie, odpuścili sobie" gdy Barca przegra.

Dziwne jest to że kibice Realu, Arsenalu, Manchesteru, Chelsea czy innych drużyn się tak nie zachowują.

Opublikowano

1656290_739128842779070_1417799166_n.jpg

Messi idzie jak burza i już nie długo pęknie kolejny rekord  B)

Opublikowano

Kibice Barcelony naśmiewali się w temacie Realu po Gran Derbi i spamowali jak przygłupy, gorzej niż jest tutaj teraz - to czemu nie można nic napisać? Nigdzie nie obraziłem FCB.

"Ciekawe jak będziecie gęgać po Gran Derbi  <3 Wiatr za mocno wiał, czy terminarz mieliście źle ułożony ?"

Uno momento, wieje hipokrytą. Niczym Xavi - byliśmy lepsi. :)

Wilczki i Raye za przeproszeniem "po kiego chuja" się tutaj udzielacie jeśli kibicujecie Realowi? W swoim temacie podniecajcie się mistrzostwem kilka kolejek przed zakończeniem ligi. Tam sobie piszcie jaki to ten wasz Real jest super i jaki to "piękny" futbol oni grają. Po co macie tutaj niepotrzebnie męczyć palce na pisanie o grającej "antyfutbol Farsie"?

Grzecznie i z kulturą - do widzenia.

"Tam sobie piszcie jaki to ten wasz Real jest super i jaki to "piękny" futbol oni grają." - nigdzie czegoś takiego nie napisałem.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ja nie napisałem, że wy napisaliście, tylko, że myślicie.

magic+meme.gif

Opublikowano

Jak tak czytam sobie komentarze niektórych osobników ("Farsa"? o jejku, jak boli) to mam ochotę strzelić sobie w łeb.

Zresztą, to było do przewidzenia, że kibice Realu MUSZĄ dowalić swoje 3-grosze w wyjątkowo prostacki sposób i poznęcać się na kolegami z podstawówki ( :unsure:) Taki urok uzależnienia od komputera/internetu i braku znajomości podstaw Netykiety.

W sumie, inteligencji nie można kupić za Riot Point albo NX                              Oczywiście, nie wszyscy tacy są. Broń Boże

A wracając do tematu: Barca straciła trochę bramek w tym sezonie, ale myślę, że nadrobi straty. Na razie Real rządzi niepodzielnie :D 

Emocji ten sezon jest pełen,  potęgę mocy wyczuwam.

PS Może wie ktoś, jak zgłosić posta? (i użytkownika) Czy trzeba pisać do Lorda Makina lub kogoś z GM?

@Edit Jezu, jestem chyba w pół niedowidzący. Dzięki za odpowiedź

Nie miałem ciebie na myśli, pisząc tego posta wyżej.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano
PS Może wie ktoś, jak zgłosić posta? (i użytkownika) Czy trzeba pisać do Lorda Makina lub kogoś z GM?

Masz przecież po lewej stronie na dole od postu "Zgłoś" , tak samo w profilu po prawej stronie na górze.

Opublikowano

Życze Barcelonie rychlego upadku(ostatnia afera)

Boże... Niech ujawnią kwotę transferu Bale'a i Ronaldo. Oczywiście sam transfer + 10 ciężarówek z żelem dla panów.

Opublikowano

Boże... Niech ujawnią kwotę transferu Bale'a i Ronaldo. Oczywiście sam transfer + 10 ciężarówek z żelem dla panów.

Akurat problemów z transferami obydwu panów nie ma. Długo trwały negocjacje i to tyle, za to teraz wychodzi inna sprawa o Neymarze i ABC sumuje kwote na mniej więcej 88mln a Barca zapłaciła rządowi w Hiszpanii już 9mln za oszustwa z transferem Neymara, poczytaj prasę i newsy na fcbarca.com. Zresztą - czemu odpowiadasz na jego idiotyczny komentarz tekstem o Realu? o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...