Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poziom w Premier League był,ale to dwa,trzy sezony temu.Teraz to tylko Arsenal i Manchester City.

Boże.. Ty widziałeś obecną formę MU czy Tottenhamu ?

W tym momencie udowodniłeś swój brak wiedzy na temat Premier League. Arsenal? Angielskie Atletico Madryt, powoli wysiadają z powodu wąskiej ławki. United w tym sezonie gra słabiej, Tottenham ostatnio się poprawił i gra bardziej stabilnie po zmianie trenera. Jestem pewien, że jeśli Moyes w przyszłym sezonie dobrze ogarnie transfery i kadrę będą w top3. Premier League jest bardziej wyrównana i oprócz City liczy się jeszcze Liverpool (może Arsenal, zobaczymy, czeka ich bardzo, bardzo ciężki terminarz) już nie zapominając o Chelsea którą prowadzi JM. Walka będzie zacięta do końca. Chociaż jest jeszcze inna liga, bardziej wyrównana niż BPL - Segunda Division właśnie w Hiszpanii, pomiędzy ostatnim miejscem a piątym jest siedem punktów przewagi.

#OT - już nie typując do mistrzostwa United i Tottenhamu, to szanse na mistrzostwo mają nadal 4 inne zespoły.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mecz zapowiada się mega ciekawy jednak nie postawiłbym ani na City ani na Barcę. Obstawiam remis z przychylnością na wygraną Barcy maksymalnie jednobramkową. Remis typu 2:2 byłby idealny biorąc pod uwagę rewanż na Camp Nou.

egq3SFm.png

Opublikowano

2:0 dla Barcy,a powinno być 3 "błąd sędziego"

Katalończycy już są w ćwierćfinale :)

@down

Właśnie widzę jak oglądałeś mecz xD Fabregas nie był na spalonym.

805491408806070489277.png

Opublikowano

i 2:0, koniec meczu, bramki Messi z karnego i Alves w 90 min.

UP@

Sry a nie trzy, poza tym jest rewanż, Barcelona moim zdaniem grała gówno-futbol a Kompany poza jednym błędem udowodnił, że jest jednym z najlepszych.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No , ręka Clichy w pierwszej połowie. Podręcznikowy karny nawet się nie oburzali natomiast mógł dać żółtą. W przypadku fabregasa nie było spalonego. Fajny mecz , ból dupy tego wyżej przewidywałem. Mistrz Anglii z takimi zawodnikami i pieniędzmi dostaje u siebie 2:0 od jak to mówił per najlepszy jestem moułrinjo "Najgorszą Barceloną" to coś chyba znaczy ?

Opublikowano

Atletico MadRyt <3 !

sygn2.jpg

Opublikowano

UP@

Sry a nie trzy, poza tym jest rewanż, Barcelona moim zdaniem grała gówno-futbol a Kompany poza jednym błędem udowodnił, że jest jednym z najlepszych.

gówno-futbol, bo co? Bo jakoś nie wiem. Grała ładny mecz, wszystkim się podoba, dziennikarzom, itp. tylko oczywiście komu się nie podoba? Fanom Realu, dla których jest "gówno-futbol", śmieszne to trochę. Nie wiem co się nie moglo podobać, no ale to fani Realu są najlepszymi ekspertami, no więc... Pewnie Wam się podoba gra realu - bronienie się cały mecz i tylko wychodzenie z kontrą i strzelanie bramek, to jest MAGIA futbolu.

Nie żebym hejcił real, czy coś, ale śmieszne jest to, że Fani Realu wiedzą wszystko najlepiej, na forach Realu spotkałem się nawet z opiniami że karny z dupy, "farca", no i oczywiście to że 11 + 3.

Negredo: "Sędzia chciał pokazać mi drugą żółtą kartkę, jednak Gerard poprosił go, aby tego nie robił. Jestem mu za to bardzo wdzięczny"

Opublikowano

gówno-futbol, bo co? Bo jakoś nie wiem. Grała ładny mecz, wszystkim się podoba, dziennikarzom, itp. tylko oczywiście komu się nie podoba? Fanom Realu, dla których jest "gówno-futbol", śmieszne to trochę. Nie wiem co się nie moglo podobać, no ale to fani Realu są najlepszymi ekspertami, no więc... Pewnie Wam się podoba gra realu - bronienie się cały mecz i tylko wychodzenie z kontrą i strzelanie bramek, to jest MAGIA futbolu.

Nie żebym hejcił real, czy coś, ale śmieszne jest to, że Fani Realu wiedzą wszystko najlepiej, na forach Realu spotkałem się nawet z opiniami że karny z dupy, "farca", no i oczywiście to że 11 + 3.

Negredo: "Sędzia chciał pokazać mi drugą żółtą kartkę, jednak Gerard poprosił go, aby tego nie robił. Jestem mu za to bardzo wdzięczny"

Tak naprawdę ja teraz na każdy mecz mówię gówno futbol, są mecze gdzie zagra się coś ładnie ale ogólnie wszystkie teraz kluby to jeden wielki teatr i pieniądze.. To już nie to co kiedyś. 

4zzt3n.png

Opublikowano

UP@

gówno-futbol ?

Wiemy... Real Madrid najlepszy, wygra potrójną koronę i niech Barcelona się w taczki pakuje i wypierdala.

Dziwne, że jeszcze wyżej wymienione Hala Dziecko nie napisało, że karny nie słuszny. Już nie będę oczywiście przypominał meczu z Elche i z Juve.

Sytuacja była trudna dla sędziego.

Tak naprawdę ja teraz na każdy mecz mówię gówno futbol, są mecze gdzie zagra się coś ładnie ale ogólnie wszystkie teraz kluby to jeden wielki teatr i pieniądze.. To już nie to co kiedyś. 

To się przerzuć na krykieta jak ci nie pasuje.

Opublikowano

gówno-futbol ?

Wiemy... Real Madrid najlepszy, wygra potrójną koronę i niech Barcelona się w taczki pakuje i wypierdala.

Dziwne, że jeszcze wyżej wymienione Hala Dziecko nie napisało, że karny nie słuszny. Już nie będę oczywiście przypominał meczu z Elche i z Juve.

Sytuacja była trudna dla sędziego.

To się przerzuć na krykieta jak ci nie pasuje.

Co mi nie pasuje? Ja tylko wyrażam swoje zdanie, zresztą zobacz jakiś stary mecz, a teraz co dzieje się w tych ligach nurkowanie i tyle.. 

4zzt3n.png

Opublikowano

No, to jak ci się nie podoba to się przerzuć na krykieta, albo lepiej na szachy.

Opublikowano

No, to jak ci się nie podoba to się przerzuć na krykieta, albo lepiej na szachy.

Ale co mi się nie podoba człowieku?.. Wyrażam swoje zdanie i też jestem zadowolony, że jest taka dyscyplina sportu i, że mogę na koniec dnia obejrzeć se jakiś meczyk. A w szachy gram i nie narzekam. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Dlaczego tak nazwałem? Bo oni chcą wejść do dupy przeciwnikom, grają w taki sposób antyfutbolowy... to nie to co kiedyś, jakieś sriki taki

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dlaczego tak nazwałem? Bo oni chcą wejść do dupy przeciwnikom, grają w taki sposób antyfutbolowy... to nie to co kiedyś, jakieś sriki taki

Ok, skoro dla Ciebie 80% posiadania piłki jest gównem (sriki taka, jak to Ty nazywasz, chociaż "sriki taka" to ciągłe podawanie, na pierwszy kontakt, a nie posiadanie piłki), to powiedz mi czym jest bronienie się przez 90minut i wyczekiwanie na "zabójczą kontrę"? Bo dla mnie to jest podwójne, albo nawet potrójne gówno i nie da się tego nazwać antyfutbolem, bo i to za mało. Skoro Ci nie pasuje i innym to że Barcelona ma duży % posiadania pilki, to równie dobrze kluby, które z nimi grają, mogłyby postarać się odebrać tą piłkę, a nie stawiać autobus w polu karnym.

Opublikowano

Zasypiałem podczas pierwszej połowy. City dało dupy lekko mówiąc, widoczny był brak Aguero. Barcelona raczej awansuje, City w rewanżu musiałoby ustrzelić trzy bramki. Co zagrał Demichelis to parodia.

Opublikowano

I co z tego? To się nazywa tiki-taka i to jest styl hiszpański . Jest to o wiele bardziej efektowne jak ktoś rozklepie przeciwników efektywnymi podaniami ( np piętka czy coś takiego ) niż jak się wypierdala piłke do 1 zawodnika ( Ronaldo ) i liczy się, że nasz Cristiano nam strzeli gola. To jest własnie gówno a nie piłka. Tu się gra w 11 a nie...

Opublikowano

"niż jak się wypierdala piłke do 1 zawodnika ( Ronaldo ) i liczy się, że nasz Cristiano nam strzeli gola."

W niezbyt dobrym momencie to napisałeś, gdy Real stara się grać bardziej piłką niż w zeszłych latach.

Swoją drogą dzisiaj macie mecz Arsenal - Bayern, bez porównania do wczorajszej nudy City z Blaugraną.

Opublikowano

A porównasz City z Arsenalem ? Kto lepiej zagrał ? Obwiniasz Bóg wie kogo za to , że się bronili

Opublikowano

Na gre Arsenalu mozna chociaż z przyjemnością patrzeć, a nie takie zwalnianie akcji jak Barcelona. Miała swój czas, kiedy za piłką nie można było nadążyć wzrokiem, ale ten czasu już minął i teraz jak przez 5 minut klepią i klepią to, aż się na wymioty zbiera.

kot.jpg
Opublikowano

Na gre Arsenalu mozna chociaż z przyjemnością patrzeć, a nie takie zwalnianie akcji jak Barcelona. Miała swój czas, kiedy za piłką nie można było nadążyć wzrokiem, ale ten czasu już minął i teraz jak przez 5 minut klepią i klepią to, aż się na wymioty zbiera.

Arsenal obecnie gówno gra na początku sezonu byli mocni,ale teraz lipa.

Co do wczorajszego ich meczu z Bayernem to obie drużyny zagrały na słabym poziomie,liczyłem że Bawarczycy rozgromią Arsenal,a tu popełniali piekielną ilość błędów w obronie jak i ataku.Guardiola chce z Bayernu zrobić Barce z sezonu 2010/11 i jestem przekonany,że mu to nie wyjdzie.To nie jest ten sam Bayern co roku temu.Obecnie najlepszym klubem jest Barca,a udowodniła to zwyciężając z City 2:0.W tym sezonie my zgarniemy wszystkie trofea.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Arsenal obecnie gówno gra na początku sezonu byli mocni,ale teraz lipa.

Co do wczorajszego ich meczu z Bayernem to obie drużyny zagrały na słabym poziomie,liczyłem że Bawarczycy rozgromią Arsenal,a tu popełniali piekielną ilość błędów w obronie jak i ataku.Guardiola chce z Bayernu zrobić Barce z sezonu 2010/11 i jestem przekonany,że mu to nie wyjdzie.To nie jest ten sam Bayern co roku temu.Obecnie najlepszym klubem jest Barca,a udowodniła to zwyciężając z City 2:0.W tym sezonie my zgarniemy wszystkie trofea.

Chyba sobie żartujesz. Bayern gra świetnie w tym sezonie i nie zmieni tego jeden mecz, nie przepadam za nimi chociaż klasę im trzeba przyznać, demolują co się da, tylko wczoraj im się zdarzyły wpadki. Co do obecnie najlepszego klubu nie zgodzę się, na obecnym etapie rozgrywek nie można tego zdefiniować. Raczej po finale ligi mistrzów dowiemy się kto był najlepszy w tym sezonie.

Opublikowano

Chyba sobie żartujesz. Bayern gra świetnie w tym sezonie i nie zmieni tego jeden mecz, nie przepadam za nimi chociaż klasę im trzeba przyznać, demolują co się da, tylko wczoraj im się zdarzyły wpadki. Co do obecnie najlepszego klubu nie zgodzę się, na obecnym etapie rozgrywek nie można tego zdefiniować. Raczej po finale ligi mistrzów dowiemy się kto był najlepszy w tym sezonie.

Każdy się tak jara tym Bayernem... Rozumiem zdobył wszystko, ale Ligę Mistrzów wygrał tylko i wyłącznie dla tego, że był najlepiej przygotowany fizycznie do sezonu... Inni byli po prostu słabi.

#Immoral 

Masz rację . Guardiola chce zrobić z Bayernu Barce. Dlaczego tak myśle?

Po akcji w której był karny i czerwona dla Wojtka

Ribery - podanie like a Xavi / Iniesta

Robben- Wbiegnięcie na pozycje like a Messi

Jak się te 2 drużyny spotkają, to jestem pewien, że Pep dostanie od machiny, którą sam stworzył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...