Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóz :) Chyba stracimy lidera, ale sezon jeszcze długi i są mecze

Barcelona - Atletico - Na Camp Nou

Real Madrid - Barcelona ( 13 marca ) Na Santiago Bernabeu

i jeszcze mecz Realu z Atleti, ale nie wiem gdzie :)

Więc spokojnie ;)

Jedyne o co się martwie to o mecz z City . Niby Aguero może nie zagrac, ale to wciąż bardzo silny zespół .

PS. Nie wiem co Mascherano robi w tym składzie . Drewno nad Drewnami ... On powinien w jednej drużynie z Wawrzyniakiem grać lub Rasiakiem .

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Messi to najgorszy pilkarz. Nie dosc ze jest malym glutem (169) to ja juz bym byl wiekszy od niego a mam 17 lat ;)

I nie dosc ze ronaldo spedzil cale swe zycie na pilce to on sobie normalnie wszedl do sralcerony i zaczal grac trololo i niby taki wielki mistrz?

fhqf.jpg

Vayner.

Opublikowano

No cóz :) Chyba stracimy lidera, ale sezon jeszcze długi i są mecze

Barcelona - Atletico - Na Camp Nou

Real Madrid - Barcelona ( 13 marca ) Na Santiago Bernabeu

i jeszcze mecz Realu z Atleti, ale nie wiem gdzie :)

Więc spokojnie ;)

Jedyne o co się martwie to o mecz z City . Niby Aguero może nie zagrac, ale to wciąż bardzo silny zespół .

PS. Nie wiem co Mascherano robi w tym składzie . Drewno nad Drewnami ... On powinien w jednej drużynie z Wawrzyniakiem grać lub Rasiakiem .

Wiesz zawsze musi być ten słabszy mecz.Poza tym z jednej strony to dobrze,że przegrali to ich bardziej zmotywuje,następny mecz w środę 22:00 na TVP SPORT z Realem Sociedad.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Messi to najgorszy pilkarz. Nie dosc ze jest malym glutem (169) to ja juz bym byl wiekszy od niego a mam 17 lat ;)

I nie dosc ze ronaldo spedzil cale swe zycie na pilce to on sobie normalnie wszedl do sralcerony i zaczal grac trololo i niby taki wielki mistrz?

Walnij się w łeb. Tak, bo wszyscy ludzie na świecie są wysocy, nikt nie ma poniżej 170cm.

Opublikowano

Walnij się w łeb. Tak, bo wszyscy ludzie na świecie są wysocy, nikt nie ma poniżej 170cm.

169-186 70% pilkarzow to nie kurduple ktorzy nie umia grac ;) a messi sie do nich nie zalicza.

fhqf.jpg

Vayner.

Opublikowano

169-186 70% pilkarzow to nie kurduple ktorzy nie umia grac ;) a messi sie do nich nie zalicza.

To,że jest niskim piłkarzem to nie znaczy,że nie umie grać.

Messi jest dla mnie najlepszym piłkarzem,a Ty pisząc takie bzdury pokazujesz jakim jesteś kibicem :)

Opublikowano

Barcelona to może i dobry klub, ale jak widzę nie których co by oddali życie za ten klub a nigdy na ich meczu nawet nie byli to krew do mózgu idzie. Messi jest całkiem spoko, ale Ronaldo też niczego sobie.

Opublikowano

Dzisiaj gramy mecz z Realem Sociedadem o 22:00 na TVP Sport.

Neymar powraca do zdrowia mam nadzieję,że już w najbliższym spotkaniu w lidzie z Sevila będzie do dyspozycji Taty.

Opublikowano

Średni mecz , z jednej strony autobus z drugiej strony fatalna skuteczność Alexisa i Pedro mnie dobija :/

Opublikowano

Barca złapała dużą zadyszkę.. Z City to raczje nie wygrają.

U city nie gra aguero, przynajmniej w pierwszym meczu .

Ich jakoś już spadła co pokazał remis z Norwich .

U nas będzie grał Neymar, który jak dla mnie ciągnie gre Barcelony . Przypomnijmy, że Neymar gra na lewym ataku tak jak... Tello! Wystarczy, że Leo będzie miał oczy dookoła głowy i nie szedł sam i wykorzystywał skrzydłowym to dla mnie ten mecz to będzie formalność .

Opublikowano

Neymar powrócił do treningów z drużyną,więc jutro chyba zagra te 15min i mecz ligowy z Rayo.

Uwielbiam tego piłkarza za własny styl i pomysł na grę,szkoda tylko,że w "pierwszym" meczu z Manchesterm City nie będzie w pełni formy no ale cóż.

Godziny meczów Pucharu Króla to też jakaś żenada 22:00 w środku tygodnia,a później płaczą,że mało kibiców przychodzi na stadion ..

Opublikowano

Neymar powrócił do treningów z drużyną,więc jutro chyba zagra te 15min i mecz ligowy z Rayo.

Uwielbiam tego piłkarza za własny styl i pomysł na grę,szkoda tylko,że w "pierwszym" meczu z Manchesterm City nie będzie w pełni formy no ale cóż.

Godziny meczów Pucharu Króla to też jakaś żenada 22:00 w środku tygodnia,a później płaczą,że mało kibiców przychodzi na stadion ..

Dokładnie.

Chciałbym sobie meczyk obejrzeć, ale jutro mam mega trudny dzień, więc muszę być wyspany,a tu dupa ;/ 

Opublikowano

El Clasio w finale, ale wcześniej starcie w lidze 23 Marca .

Opublikowano

El Clasio w finale, ale wcześniej starcie w lidze 23 Marca .

No i za tydzień mecz z City,którego nawet nie transmitują na nSPORT,bo wiadomo lepiej puścić Bayer vs PSG ...

Co do wczorajszego meczu to zagraliśmy dobrze szkoda,że Neymar nie został powołany,ale w następnym meczu ligowym już powinniśmy go zobaczyć.

Opublikowano

No i za tydzień mecz z City,którego nawet nie transmitują na nSPORT,bo wiadomo lepiej puścić Bayer vs PSG ...

Co do wczorajszego meczu to zagraliśmy dobrze szkoda,że Neymar nie został powołany,ale w następnym meczu ligowym już powinniśmy go zobaczyć.

A na TVP?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...