Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie Fani Realu nie umieją docenić F.C Barcelony.

Jest to też hiszpański klub, a BARCELONE uważają jako "Zera".

Wczoraj Real nie pokazał niczego ciekawego, a Ronaldo jest niehonorowy.

Tak rzucać się do innych za Faul'e no bez jaj ?!

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Popatrz my jak ostatno z Realem przegrywamy , remisuje to nie ma takich zdarzeń jak np. marcelo od tyłu nozycami fabregasa , czy ramos. Nie umieją przegrywać .

Opublikowano

Fakt, że Barca sobie ostatnio nie radzi z Realem, ale to praca przez cały sezon pozwoliła im tą ligę wygrać - WYGRAĆ ZDECYDOWANIE.

W zeszłym sezonie było zupełnie odwrotnie, ale teraz jest teraz i należy się z tego cieszyć.

A to, że Real nie potrafi przegrywać jest zasługą nikogo innego, jak Mourinho, który to wszystko nakręca.

Choć trzeba przyznać, że ostatnio dziwnie spokorniał. :D

Opublikowano

! Hala Madrid, era barcy się skończyła ;D

Skończyła się kiedy ?

Wtedy jak Barca wygrała mistrzostwo i odpadła w LM i Pucharu

Czy wtedy jak Real przegrał Mistrza , LM , I Puchar ?

Bo nie wiem za bardzo :(

Opublikowano

Moim zdaniem Barca jest na razie skończona dopóki Vilanova będzie ich trenował. Bo dla mnie to co zrobił z tym klubem to przekracza ludzkie pojęcie.
Do tego nie chcę gwiazdeczki wykreowanej przez YouTube, czyli Neymara. Moim zdaniem on nie będzie grał dobrze w Barcelonie. 60 baniek czy tam nawet więcej miałoby siedzieć na ławce?

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Moim zdaniem Barca jest na razie skończona dopóki Vilanova będzie ich trenował. Bo dla mnie to co zrobił z tym klubem to przekracza ludzkie pojęcie.

Do tego nie chcę gwiazdeczki wykreowanej przez YouTube, czyli Neymara. Moim zdaniem on nie będzie grał dobrze w Barcelonie. 60 baniek czy tam nawet więcej miałoby siedzieć na ławce?

No no, najlepiej powiedzieć że Neymar wykreowany przez YT. Obejrzyj sobie mecze Santosu i reprezentacji Brazylii, bo chyba nigdy nie oglądałeś.

Co do Tito, to chyba normalne że w pierwszym roku nie zdobędzie wszystkich trofeów. Zdobył puchar w lidze, czyli jest dobrym trenerem. Przecież on kilka miesięcy leżał w szpitalu, więc to nie jego wina że Barcelona grała tak słabo, bo nie miał zbyt dużo czasu żeby swoje taktyki itp. powprowadzać na ligę mistrzów. Powinien on zostać i szkoda mi tych którzy piszą że jest do dupy.

Jasio90.png
Opublikowano

No no, najlepiej powiedzieć że Neymar wykreowany przez YT. Obejrzyj sobie mecze Santosu i reprezentacji Brazylii, bo chyba nigdy nie oglądałeś.

Co do Tito, to chyba normalne że w pierwszym roku nie zdobędzie wszystkich trofeów. Zdobył puchar w lidze, czyli jest dobrym trenerem. Przecież on kilka miesięcy leżał w szpitalu, więc to nie jego wina że Barcelona grała tak słabo, bo nie miał zbyt dużo czasu żeby swoje taktyki itp. powprowadzać na ligę mistrzów. Powinien on zostać i szkoda mi tych którzy piszą że jest do dupy.

Heh, a niby przez co Neymar został nagle poznany na świecie? Przez te śmieszne pioseneczki z YT i dopiero się ludzie skapnęli, że on gra w piłę. A to, że potrafi dryblować i ma prędkość to potrafi prawie każdy Brazylijczyk.

Po przeczytaniu o Tito wciąż uważam, aby trener został zmieniony.

Di Matteo prowadził Chelsea przez tamten sezon i co? Zdobył LM, a on prowadzi rok i wziął jedynie ligę. A obydwoje startowali z pozycji asystenta. Tylko tyle, że Tito był dużo czasu asystentem, a Roberto był w roku 11-12. I jak widać objął w trakcie sezonu posadkę trenera.

Opublikowano

W jednym się nie zgodzę. Po co trenuje skoro nie może być ciągle z zespołem ? Co to za trener ? On musi zawsze być ,a nie walczyć o życie jak teraz to robi. Oczywiście zdrowie na 1 miejscu ,więc dla jego i Barcelony dobra niech skończy. Poza tym potrzebny nam obrońca światowej klasy + bramkarz + ew. jakiś skrzydłowy - tello i sanchez i pedro nie zawsze będą mogli to ,a Villa odchodzi.

Opublikowano

dlaczego na ławce? villa odchodzi to na 100 procent będzie grał
1367580920-U384748.png
Opublikowano

dlaczego na ławce? villa odchodzi to na 100 procent będzie grał

Dlaczego na ławce? Bo dla mnie on nie zrozumie stylu gry Barcelony. Oglądałem parę meczy z IO i widziałem, że lubi grać samodzielnie.

Opublikowano

Barca i tak dupi z Realem :D

Ale nie powiem, że nie bo jest dobra :D

W tym sezonie mamy poprostu -1 bilans meczowy omg.

Opublikowano

Kupili Neymara do ofensywy, której wzmacniać za specjalnie nie trzeba było, a obrona jak na razie to się tylko sypie, no ale rosell i tak będzie wychwalany bo kupił nie potrzebnego neymara graty!

Segz

16ob.png

Opublikowano

Kupili Neymara do ofensywy, której wzmacniać za specjalnie nie trzeba było, a obrona jak na razie to się tylko sypie, no ale rosell i tak będzie wychwalany bo kupił nie potrzebnego neymara graty!

Też sądzę, że to idiotyzm, ale podobno mają zamiar kupić i tak obrońce. Trzeba mieć nadzieję, że jakiegoś klasowego :)

Poza tym patrząc co Neymar robi na prawdę może dodać świeżości w grze Barcy i troche miejsca dla innych - tiki taka to jużnie to samo co kiedyś :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Też sądzę, że to idiotyzm, ale podobno mają zamiar kupić i tak obrońce. Trzeba mieć nadzieję, że jakiegoś klasowego :)

Poza tym patrząc co Neymar robi na prawdę może dodać świeżości w grze Barcy i troche miejsca dla innych - tiki taka to jużnie to samo co kiedyś :)

Tu się zgodzę, że po przejęciu Barcelony przez Vilanove Tiki taka już nie jest taka sama jak za czasów Guardioli.

Co do obrony to Tito powiedział, że rezygnuje z kupna Thiago Silvy facepalm.gif, więc nie wiem jakiego klasowego obrońce mają zamiar kupić. Było coś słychać, że Hummels miał przejść do Barcy, ale powiedział, że jeszcze na jeden sezon zostaje w BVB.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Neymara kupili po to, aby odciążyć Messiego od atakujących go zawodników.

Jest to napastnik, który będzie prezentował się na boisku z Messim w ataku.

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...