Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko w latach 2004- 2008 Messi był chłopcem który wchodził w 88minucie

A Ronaldo jak przyszedł do Realu miał miejsce w składzie prawie pewne ;)

Opublikowano

Kurwa ,przecież napisał ,że wchodził w 88 minucie ,a nawet jak wejdziesz i nie dotkniesz piłki zaliczą Ci mecz...

Opublikowano

Kurwa, sprawdzałem minuty, i nie było to końcówki meczu. Co najwyżej parę meczy w 2005/2006.

skoro sprawdzałeś to podaj link chętnie obczaje, :>

Opublikowano

Wszystkie mecze obejrzałeś ,byle dowiesz ile grał w tamtych sezonach ? No na pewno.

dokładnie, pewnie w śnie to widział i teraz pisze że sprawdzał minuty, nie uwierzę dokąd nie zobaczę.

Opublikowano

To nie wierz, co ja jakiś prorok żebyś mi wierzył/nie wierzył. Pierdolę twoją opinię.

Beka, teraz będą usprawiedliwiać Lessiego że nie grał całych meczy..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

To nie wierz, co ja jakiś prorok żebyś mi wierzył/nie wierzył. Pierdolę twoją opinię.

Co już zdenerwowany "Lessiego" pff , prorokiem ? Chyba debilem ,pisał ktoś krysia itp. ? Popatrz jak kurwa bronicie tego Ronaldo waszego ,gdzie ma mniej asyst/goli a i tak jest niby lepszy ,bo tak ! Beka.

Opublikowano

Popatrz jak kurwa bronicie tego Ronaldo waszego ,gdzie ma mniej asyst/goli a i tak jest niby lepszy ,bo tak ! Beka.

Dla ciebie penisie Pan Ronaldo.

2Lata temu jak Ronaldo miał lepsze statystyki od Messiego we wszystkich rozgrywkach,to nadal Messi był lepszy bo co?Bo gra w Barcelonie.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Pan ? Śmieszny jesteś ? Ja go nawet nie znam , a Ty jesteś takim penisem ,że jak byś mógl to do paszporty jego fote (patrz avatar) 2 lata temu? beka.

Pan ? Śmieszny jesteś ? Ja go nawet nie znam , a Ty jesteś takim penisem ,że jak byś mógl to do paszporty jego fote (patrz avatar) 2 lata temu? beka.

Opublikowano

kur*a kibice realu powiedzcie mi jedno skoro Wasz bóg ronaldo jest taki zajebisty to czemu w latach kiedy jak to Wy mówicie gra się najlepiej czyli 22-24 lata czy coś takiego, nie zdobył żadnej złotej piłki? bo jest za cienki i koniec. Gdyby był taki dobry to by zdobował złote piłki jak messi jeszcze grzał ławę.

Skoro sprawdzałeś kiedy messi wchodził to powiedz gdzie to sprawdzałeś, taki to trudne? Zmyślać to sobie można, nerwy Ci puszczają bo za trudne zadania Ci wyznaczamy?

Opublikowano

kur*a kibice realu powiedzcie mi jedno skoro Wasz bóg ronaldo jest

taki zajebisty to czemu w latach kiedy jak to Wy mówicie gra się

najlepiej czyli 22-24 lata czy coś takiego, nie zdobył żadnej złotej

piłki? bo jest za cienki i koniec. Gdyby był taki dobry to by zdobował

złote piłki jak messi jeszcze grzał ławę.

Panie Kamdaro,Panu już dziękujemy.

C.Ronaldo zdobył ZP jak miał 24lata.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Uczeń
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/711011-real-madrid/ tutaj macie temat o żelusiu więc wypierdalać, spinacie dupy jakby was ruchali przy tym pisaniu, tak mam beke z tego bo robicie z siebie debili w necie i myślicie, że jesteście fajni. Bóg jest tylko jeden i nie jest nim żaden z tych panów więc możecie się przestać masturbować przy zdjęciach i zacząć oglądać mecze :)

Przerwa w meczach więc tylko oglądanie rep nam zostaje, nasza już załamała nie jednego więc luz, oglądał ktoś Hiszpanie by powiedzieć jak nasi grali?

Opublikowano

Zdobył jak miał 24 lata xDDD

nawet jeżeli zdobył jedną to czemu tylko jedną? Messi ma swoje najlepsze lata i zdobył 4 razy. Znęcacie się nad tym messim jak nie wiem co, a to tylko dla tego że jest lepszy od Cr7.

Opublikowano

nawet jeżeli zdobył jedną to czemu tylko jedną? Messi ma swoje najlepsze lata i zdobył 4 razy. Znęcacie się nad tym messim jak nie wiem co, a to tylko dla tego że jest lepszy od Cr7.

Ja się nie wtrącam na dłuższą metę do Waszej miłej rozmowy ;-)

http://www.mpcforum.pl/topic/711011-real-madrid/ tutaj macie temat o żelusiu więc wypierdalać, spinacie dupy jakby was ruchali przy tym pisaniu, tak mam beke z tego bo robicie z siebie debili w necie i myślicie, że jesteście fajni. Bóg jest tylko jeden i nie jest nim żaden z tych panów więc możecie się przestać masturbować przy zdjęciach i zacząć oglądać mecze :)

Mam nadzieję, że to nie było też do mnie? :)

1393461645-U349224.png

Uczeń
Opublikowano

to było do wszystkich, których tam "wypisałem" dla jasności: "każdy kto jest tak zjarany swoim idolem że nie widzi świata poza nim" bo można kibicować swojemu zawodnikowi ale to co się ostatnio dzieje z pojarą Messi i Cr to kpina (jestem za messim ale nie spuszczam się za każdym razem jak jest jakieś zamieszanie jakieś wokół niego) poza tym kibicujemy klubowi a nie jednemu zawodnikowi więc ogarnijcie dupy! Czasami mam wrażenie, że chuja kto wie co znaczy głupie słowo kibicować...

A teraz bez spiny uspokójmy temat i koniec pierdół :))

Opublikowano

Rozpierdala mnie wyłonienie z dwójki Messi i Ronaldo kto jest lepszy. Nie da się tego wyłonić. Messi potrafi to czego nie potrafi Ronaldo i na odwrót. Są najlepsi na świecie i tyle. A co do Ronaldo i złotych piłek to powiem szczerze że został troszeczkę "wychujany" z tymi piłkami. Powinien mieć przynajmniej 2.

egq3SFm.png

Opublikowano

Panie Kamdaro,Panu już dziękujemy.

C.Ronaldo zdobył ZP jak miał 24lata.

Panie z wiadomym nickiem też dziękujemy , do innego tematu sio !

Ja się nie wtrącam na dłuższą metę do Waszej miłej rozmowy ;-)

Mam nadzieję, że to nie było też do mnie? :)

Btw. Ozil ma 3 mecze mniej ,ale asyst też o 1 mniej niż w tym obrazku jest podane ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...