Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tęskniliście ? <cmok>

z PSG odpadnie, bo IBRA to kat i gra tak zajebiście, że może poprowadzić sam drużynę do zwycięstwa + ta jego nienawiść do barcelony

weź idź się schowaj to samo pisałeś z milanem. Pojechali tu po tobie, skończyły Ci się hejty i kilka dni nie wchodziłeś, teraz znów zaczynasz, po meczu z PSG znów ucichniesz i tak do usranej śmierci będziesz przepowiadał porażki barcy, po czym jak wygra będziesz ją wyzywał od dziwek i pisał że wygrali bo drużyna X grała defensywnie.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PSG nie zagra defensywnie i w pierwszym meczu może przegra może i będzie remis ale jak w rewanżu Ibra będzie mógł grać to pójdą na całość

JAK JA TO KOCHAM

xxxxxxx

Opublikowano

PSG nie zagra defensywnie i w pierwszym meczu może przegra może i będzie remis ale jak w rewanżu Ibra będzie mógł grać to pójdą na całość

JAK JA TO KOCHAM

1 Mecz w Francji , więc Ibra może co najwyżej zagrać na CN

Opublikowano

JAK JA TO KOCHAM

Ja proponuje poczekać do meczu i skonfrontować twoje "wizje" z rzeczywistością :) Na razie nie ma sensu niczego osądzać :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

3-1 Messi 2x i Villa. Nie ma żadnego kryzysu , Messi 18 kolejny gol w lidze , najlepszy na świecie.

Opublikowano

messi troche słabo, ale Villa mi sie podobał

Słabo ? Widać ,że meczu nie oglądałeś. 2 Bramki i asysta ,full okazji hat-tricka.

Opublikowano

messi troche słabo, ale Villa mi sie podobał

Jeśli nie chce ci się oglądać całego meczu to polecam obejrzenie chociażby gola, po którym było 3-0 :) Potem powiedz czy słabo (choć i tak powiesz, tak już masz ;))

Opublikowano

5149e58ea0863.jpg

Messi - król ligi hiszpańskiej. Jeszcze jedna i ma więcej asyst od najlepszego pomocnika Realu haha

Opublikowano

Kogo obchodzi że ma więcej meczy? Chyba lizcą się liczby a nie rozegrane mecze, prawda?

Nie związane (bezpośrednio) z Barceloną: Jose Mourinho stwierdził w wywiadzie dla portugalskiej telewizji, że nie pojawił się na gali Złotej Piłki ponieważ wyniki plebiscytu na najlepszego trenera zostały... sfałszowane. Jest to o tyle ważne, że większość z nas regularnie rozmawia z madridistami, mourinistami i im podobnymi, a ci mają kolejny argument do opowiadania o UEFAlonie (teraz już nawet FIFAlonie) i generalnie światowym spisku UNICEFU i władz piłkarskich, które forują FCB, a uderzają w Mourinho i jego drużyny (co prawda plebiscyt na trenera wygrał Del Bosque, a nie Guardiola, ale myślicie, że IM zrobi to różnicę :)?)

Jest oczywiście możliwe, że wypowiedź została wycięta z kontekstu lub zwyczajnie sfałszowana tak samo jak możliwe jest, że Mourinho po raz kolejny palnął coś publicznie do swoich wyznawców, a wycofa się ze swoich słów kiedyś w środku nocy w programie regionalnej portugalskiej telewizji... Niemniej jednak wiadomość trafiła do licznych polskich portali internetowych, a to już niestety dla wielu naszych rozmówców dowód na to, że taka sytuacja faktycznie miała miejsce.

Należy zatem wyjaśnić jedną rzecz - FIFA ogłosiła listę głosujących i oddanych przez nich głosów PO gali w Zurychu. Bukmacherzy niemal do dnia przyznania nagród przyjmowali zakłady na zdobywcę nagrody dla najlepszego piłkarza i trenera. Jakim cudem zatem rozmówcy Mou znali wyniki i to jak policzono ich głosy? Nie musicie odpowiadać. / pioteer

Z FB Blaugrana.pl

Opublikowano

sfałszowane wyniki FIFA to akurat prawda to samo było w przypadku kilku innych piłkarzy którzy oddali głosy na jakiegoś piłkarza a przypisane je do Messiego było o tym kilka miesięcy temu

PS.

ynno.jpg Ronaldo

laxs.jpg Messi

Ronaldo lepiej wychodzi pod wzgledem liczb kolego

xxxxxxx

Opublikowano

Ja hejtuje? to ty jak piczka nie potrafisz uszanowac czyjejs opinii

nie to nie jest hejt, alle nie jest prawdą to że wyniki zostały sfałszowane. Jakiś tam piłkarz powiedział że zostały sfałszowane i teraz tak mówi dużo osób. Czytałem raz (nie pamiętam nazwisk piłkarzy) że jakiś tam piłkarz powiedział że piłkarz X oddał głos na Ronaldo, a jego głos oddali na Zlatana, ale sam piłkarz który niby zagłosował na Ronaldo powiedział że to nieprawda, niejasno to wytłumaczyłem ale chyba rozumiecie :P

Zlota piłka dla messiego się należała i nie ma co zaprzeczać.

Opublikowano

Przez 5 lat zagrał na pewno w chuj meczy. Za czasów Ronaldinho ,Eto'o i Deco Messi miał 19 lat japierdole. Ronaldo w 2009 był w momencie kulminacyjnym swojej kariery więc ; )

I ma chyba 6 meczy więcej..

1 więcej ,ale chuj.
Opublikowano

sfałszowane wyniki FIFA to akurat prawda to samo było w przypadku kilku innych piłkarzy którzy oddali głosy na jakiegoś piłkarza a przypisane je do Messiego było o tym kilka miesięcy temu

PS.

ynno.jpg Ronaldo

laxs.jpg Messi

Ronaldo lepiej wychodzi pod wzgledem liczb kolego

Ja bym się jednak opierał na danych aktualnych ale co ja tam wiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...