Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra gra

Ale na Milan nie wystarczy ;)

miejmy nadzieje że ja będzie grała z milanem to lepiej rozegrają mecz, ale widać już było przebłyski starej Barcy.

Opublikowano

16 gol z rzędu Leo i 40 bramka w sezonie ! Tego nikt nie pobije !

Co ciekawe , Messi pobił rekord piłkarza Ruchu <3

Opublikowano

Jestem za Barcą, ale mam złe przeczucia z Milanem...

Roura nie umie trenowac...

Alba nie powinien grac na tej pozycji co gra... Ratuje go tylko szybkośc. (mecz z realem Pique był sam a Alba na Ataku)

Wczorańszy mecz był ok Barca wygrała, ale muszą dac z siebie więcej w mczu z Milanem

To były czasu ;)

Aż łzy lecą... Te piękne chwile... :(

320551442138510845087.png
Opublikowano

katalońska dziwka była dobra za czasów Ronaldinho, teraz są słabi

Jeżeli nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz. Następne tego typu posty będą nagradzane. //RS

xxxxxxx

Opublikowano

idź hejterku, bo szkoda patrzeć na to co Ty piszesz, pisz tak dalej a niedługo dostaniesz perma.

jutro mecz z milanem :>

Opublikowano

Spoko Spoko...

Ty byś sie pewnie wkurwił jak bym napisał "Realowska dziwka, daje dupy za piwka" lub jakąś inną drużyne.

Więc nie hejtuj bo się ośmieszasz.

Racja Barca Była dobra jak był Ronaldinho...

A teraz nadal jest Swietna lecz nie ma Ronaldinha. Za to jest Valdes Alves Pique Fabragas Puyol Xavi Villa Iniesta Sanchez Messi Thiago Pinto Mascherano Busquets

Pedro Alba Montorya Adriano Abidal Tello oraz wielu innych...

zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć

Kozak w necie pizda w świecie.

Opublikowano

nie dostane perma, wyrażam swoją opinię na temat FC BARCELONY w tym temacie, bo nosi on nazwe FC BARCELONA

prawda jest taka że barcelona jest niczym biegają i przetrzymują piłkę

bez przesady 60%-40% posiadania piłki i dostają w dupe i to nazywacie piłką nożną? tutaj chodzi o emocje, gre w ofensywie a nie podawanie przez 90 minut i doprowadzanie kibiców do snu

xxxxxxx

Opublikowano

nie dostane perma, wyrażam swoją opinię na temat FC BARCELONY w tym temacie, bo nosi on nazwe FC BARCELONA

prawda jest taka że barcelona jest niczym biegają i przetrzymują piłkę

bez przesady 60%-40% posiadania piłki i dostają w dupe i to nazywacie piłką nożną? tutaj chodzi o emocje, gre w ofensywie a nie podawanie przez 90 minut i doprowadzanie kibiców do snu

Barca ma teraz słabsze dni...

Jak powiedział Mascherano:

Spójrzcie na ostatnie 5 Lat a nie 15 Dni.

1363011639-U845087.png

Opublikowano

Barca ma teraz słabsze dni...

Jak powiedział Mascherano:

no właśnie, 5 lat zabijania piłki nożnej..

ich gra była kiedyś atrakcyjniejsza z 10 lat temu można było pooglądać piłkę u nich ale nie teraz

xxxxxxx

Opublikowano

no właśnie, 5 lat zabijania piłki nożnej..

ich gra była kiedyś atrakcyjniejsza z 10 lat temu można było pooglądać piłkę u nich ale nie teraz

Idź tam zobacz na swój ofensywny Arsenal który nie ma żadnych osiągnięć od czasów Henry'ego (2004-5) , który dodatkowo gra teraz jedynie na wyspach hiszpańską piłkę. Jesteś jedynie głupim hejterem ,który ciągle pierdoli ,że za nikim nie jest ,a tylko w tym temacie hejci. Zero.

Opublikowano

Nie prawda, jestem wiernym fanem United od kilkunastu lat (byłem ich oglądać na meczach kilkadziesiąt razy, bo mam tam rodzinę i mam taką możliwość) i po prostu jest to dla mnie śmieszne co robi barcelona i nie można szanować tego klubu dopóki gra taką piłkę

btw. To nie jest hejt, to jest po prostu obiektywna ocena tego całego gówna

xxxxxxx

Opublikowano

Serdel, może i mówisz z sensem ale bez większego znaczenia. Show to jedno a skuteczność to drugie, Barcelona ma skuteczność, (wystarczy spojrzeć na tabelę ligi Hiszpańskiej) gra mało efektownie. Co z tego?

Oglądałeś film "Moneyball"? Scenariusz jest na faktach i mówi o zmianach w Amerykańskiej lidze Bejsbola. Oceny trenerów, efektowność gry przestały się liczyć, zaczęto patrzeć tylko i wyłącznie na wyniki. Tak samo jest w piłce nożnej, najważniejsze są wyniki, smutne ale prawdziwe ;_:

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Już dziś!

bar.pngFC Barcelona - AC Milan acmilan.png

Godzina 20:45

http://meczelive.tv/na-zywo/pilka_nozna/fc-barcelona-ac-milan-liga-mistrzow-9035.html

Barcelona zajmuje pozycje lidera w Hiszpańskiej Premiera Division i mając 16 punktów przewagi nad Realem Madryt spokojnie zmierza po kolejny tytuł.

W ostatnim czasie Katalończycy przeżywają jednak kryzys formy. Kibice Barcelony nie pamiętają kiedy po raz ostatni ich drużyna doznała 3 porażek w 5 spotkaniach. Po porażce w pierwszym spotkaniu 1/8 finału Ligi Mistrzów Barcelona przegrała dwukrotnie z odwiecznym rywalem Realem Madryt. Dodając do tego fakt, że w ostatnim meczu podopieczni Jose Mourincho zagrali mocno rezerwowym składem wyniki Barcelony mogą dziwić.

We wtorek przed Barceloną niezwykle ważne zadanie. W rewanżowym spotkaniu napędzana przez Leo Messiego drużyna musi odrobić stratę 2 bramek z pierwszego spotkania jeżeli myśli o awansie do kolejnej rundy rozgrywek. Milan na Camp Nou przyjedzie z korzystnym rezultatem dzięki bramką strzelonym przez Kevin-Prince Boatenga i Sulley Muntariego na San Siro.

W składzie Barcelony drzemie ogromny potencjał i strzelenie trzech bramek na pewno nie jest niemożliwe. Atak złożony z takich zawodników jak Messi, Iniesta oraz Xavi wspierany przez Pedro, Fabregasa oraz Villę sprawia, że Milan nie może czuć się pewny awansu. Nie będzie niespodzianką, jeżeli Barcelona dwie bramki strzeli już przed przerwą. Jeżeli Rossoneri myślą o awansie obrona Milanu musi zagrać przynajmniej tak samo dobrze jak na San Siro.

Catenachio jednak to nie jedyna broń Milanu. El Shaaraway na pewno będzie wielokrotnie niepokoił defensywę Barcelony. Allegri na pewno oglądał spotkania Barcelony z Realem Madryt, które ekipa z Madrytu zasłużenie wygrała i na pewno wyciągnął z nich odpowiednie wnioski. Trener Milanu zapewne zdaje sobie sprawę, że Barcelona jest w stanie strzelić dwie bramki, a to oznacza, że Milan musi strzelić przynajmniej jedną bramkę aby być spokojniejszym.

Mimo ostatnich wyników Barcelony jest jeszcze za wcześnie aby mówić o kryzysie. Porażka z Milanem może jednak oznaczać koniec sezonu dla katalońskich kibiców, których drużyna rozpoczęła sezon tak obiecująco.

Barcelona zajmuje pozycje lidera w Hiszpańskiej Premiera Division i mając 16 punktów przewagi nad Realem Madryt spokojnie zmierza po kolejny tytuł.

W ostatnim czasie Katalończycy przeżywają jednak kryzys formy. Kibice Barcelony nie pamiętają kiedy po raz ostatni ich drużyna doznała 3 porażek w 5 spotkaniach. Po porażce w pierwszym spotkaniu 1/8 finału Ligi Mistrzów Barcelona przegrała dwukrotnie z odwiecznym rywalem Realem Madryt. Dodając do tego fakt, że w ostatnim meczu podopieczni Jose Mourincho zagrali mocno rezerwowym składem wyniki Barcelony mogą dziwić.

We wtorek przed Barceloną niezwykle ważne zadanie. W rewanżowym spotkaniu napędzana przez Leo Messiego drużyna musi odrobić stratę 2 bramek z pierwszego spotkania jeżeli myśli o awansie do kolejnej rundy rozgrywek. Milan na Camp Nou przyjedzie z korzystnym rezultatem dzięki bramką strzelonym przez Kevin-Prince Boatenga i Sulley Muntariego na San Siro.

W składzie Barcelony drzemie ogromny potencjał i strzelenie trzech bramek na pewno nie jest niemożliwe. Atak złożony z takich zawodników jak Messi, Iniesta oraz Xavi wspierany przez Pedro, Fabregasa oraz Villę sprawia, że Milan nie może czuć się pewny awansu. Nie będzie niespodzianką, jeżeli Barcelona dwie bramki strzeli już przed przerwą. Jeżeli Rossoneri myślą o awansie obrona Milanu musi zagrać przynajmniej tak samo dobrze jak na San Siro.

Catenachio jednak to nie jedyna broń Milanu. El Shaaraway na pewno będzie wielokrotnie niepokoił defensywę Barcelony. Allegri na pewno oglądał spotkania Barcelony z Realem Madryt, które ekipa z Madrytu zasłużenie wygrała i na pewno wyciągnął z nich odpowiednie wnioski. Trener Milanu zapewne zdaje sobie sprawę, że Barcelona jest w stanie strzelić dwie bramki, a to oznacza, że Milan musi strzelić przynajmniej jedną bramkę aby być spokojniejszym.

Mimo ostatnich wyników Barcelony jest jeszcze za wcześnie aby mówić o kryzysie. Porażka z Milanem może jednak oznaczać koniec sezonu dla katalońskich kibiców, których drużyna rozpoczęła sezon tak obiecując
o.

meczelive.tv

Opublikowano

Nie prawda, jestem wiernym fanem United od kilkunastu lat (byłem ich oglądać na meczach kilkadziesiąt razy, bo mam tam rodzinę i mam taką możliwość) i po prostu jest to dla mnie śmieszne co robi barcelona i nie można szanować tego klubu dopóki gra taką piłkę

btw. To nie jest hejt, to jest po prostu obiektywna ocena tego całego gówna

Gówno ? Jak gówno może zdobywać takie trofea przez ostatnią dekadę ? Widocznie to działa : ) Włosi - szybki gol i bronić , Anglicy - twarda ,gra skrzydłami na główki , Hiszpania - gra techniczny ,liczne podania , Niemcy - gra połączona i włoska i angielska. To jest futbol ,taką taktykę wybrali i osiągają najwyższe dzięki niej osiągnięcia.

Trzymam kciuki za Blaugrane ,aczkolwiek Włosi są znani z gry "autobusowej" po zdobyciu gola ... Wiara czyni cuda ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...