Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam już strone od tego (manutd.com.pl)

historyjka z rodziną? beka nie musisz mi wierzyć bo wiem że gnijesz przed komputerem i żresz w tym momencie czipsy zamiast iść pobiegać i być może kiedyś zostaniesz piłkarzem barcelony tylko naucz sie jeszcze nurkować

Sam siedzisz przed monitorem teraz i siedzisz/siedziałeś na tym forum miałeś w pizdu postów jak no-life. Ja jestem tutaj 3 rok i mam postów prze chuj. Mogę dać ci linki na PW ,co zdobyłem w futsalu hejcie.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie tam, jak dorośniesz to zobaczysz

ps. ktokolwiek z was chociaż na jakimś meczu był? ja przynajmniej moge jeździć na mecze swojej drużyny, bo gdybym nie mógł to na 100% bym ich nie wspierał i nie udawałbym takich wielkich kibiców jak wy

załóżcie temat lokalnego klubu i tam próbujcie, będziecie mieli szanse ich zobaczyć na żywo chociaż

typie kurwa stary ci chujem po oczach przejechał i nie widzisz już wyraźnie? napisałem że nie jestem za arsenalem

twoim głupim rozumowaniem jest takie że jeżeli nie jeżdżę 3000km na jeden mecz to nie mogę być kibicem? Chyba ocipiałeś. Skoro się jeszcze uczę to ciekawe skąd ja mam brać 3k zł na jeden wyjazd na mecz?

NIE JEŹDZISZ NA MECZ NIE JESTEŚ KIBICEM!

Opublikowano

Sam siedzisz przed monitorem teraz i siedzisz na tym forum miałeś w pizdu postów jak no-life. Ja jestem tutaj 3 rok i mam postów prze chuj. Mogę dać ci linki na PW ,co zdobył w futsalu hejcie.

tak pisze posty i chuj z tego mam?

nigdy nie poswiecalem na gry wiecej niz godzine bo mam 11 treningów w tygodniu i trenuje tylko dla przyjemnosci (duzo nauki)

ty zdobyłeś coś w futsalu czy on? "zdobyl" poprosze o linki chetnie zobacze

@up

nie musisz na każdy, ja jezdze na kilka w sezonie i jakbym mogl to bylbym na kazdym

jesli nawet na tych KILKA meczy jechac nie mozesz to serio wez sie za lokalny klub bo to co innego widziec mecz na zywo

xxxxxxx

Opublikowano

nie możesz nazywać sie w tym momencie kibicem, bo jesteś tylko kolejną osobą która wielce czuje sie wielkim kibicem bo obejrzy mecz w internecie raz na ruski rok

A się kurwa nazwę! Bo tu nie ma żadnej jebanej definicji a kibicem ma prawo być każdy. I ty, pieprzony hipokryto zacząłeś od mówienia, że Barca psuje "piękno" futbolu? Takie jednostki jak ty psują sport w ogóle bo właśnie na tym jego "piękno" polega, na tym, że może go uprawiać i interesować się każdy i nikt nie potrzebuje takich debili, segregujących ludzi na "zasługujących" i "niegodnych" kibicowania.

Po drugie jesteś jebanym hipokrytą i nie obchodzą mnie twoje opowiastki o 11 godzinach treningu. Siedzisz i gnijesz przed kompem tak jak każdy z nas w tej chwili, nie jesteś od nikogo lepszy i wbij to sobie do głowy...

A po trzecie...dobra, wystarczy...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A się kurwa nazwę! Bo tu nie ma żadnej jebanej definicji a kibicem ma prawo być każdy. I ty, pieprzony hipokryto zacząłeś od mówienia, że Barca psuje "piękno" futbolu? Takie jednostki jak ty psują sport w ogóle bo właśnie na tym jego "piękno" polega, na tym, że może go uprawiać i interesować się każdy i nikt nie potrzebuje takich debili, segregujących ludzi na "zasługujących" i "niegodnych" kibicowania.

Po drugie jesteś jebanym hipokrytą i nie obchodzą mnie twoje opowiastki o 11 godzinach treningu. Siedzisz i gnijesz przed kompem tak jak każdy z nas w tej chwili, nie jesteś od nikogo lepszy i wbij to sobie do głowy...

A po trzecie...dobra, wystarczy...

mozesz sie nazywac kibicem ale prawda jest inna skoro nigdy ich stadionu nie widziales ani nie stales przed nim

w tej chwili tak, bo robie sobie przerwy od nauki czasami za pol godziny wychodze na miasto chcesz isc zemna?

xxxxxxx

Opublikowano

mozesz sie nazywac kibicem ale prawda jest inna skoro nigdy ich stadionu nie widziales ani nie stales przed nim

w tej chwili tak, bo robie sobie przerwy od nauki czasami za pol godziny wychodze na miasto chcesz isc zemna?

Ja pierdolę, w jakim ty świecie żyjesz?

Wyłożę ci to chociażby tak prosto - Kiedy gra polska reprezentacja i kibicują im ludzie, którzy w życiu nie byli na ich meczu to czemu niby nie są kibicami wg. ciebie? Taka rzecz logicznie wynika z twojego rozumowania i jest absurdalna.

A ja za pół godziny mam samolot do Dżakarty, what do I care?

Opublikowano

Ja pierdolę, w jakim ty świecie żyjesz?

Wyłożę ci to chociażby tak prosto - Kiedy gra polska reprezentacja i kibicują im ludzie, którzy w życiu nie byli na ich meczu to czemu niby nie są kibicami wg. ciebie? Taka rzecz logicznie wynika z twojego rozumowania i jest absurdalna.

A ja za pół godziny mam samolot do Dżakarty, what do I care?

REPREZENTACJA a KLUB to co innego więc nie wiem do czego zmierzasz

xxxxxxx

Opublikowano

@sorden

Widać,że masz coś nie tak z główką,żeby być kibicem nie trzeba jeździć na mecze swojej ulubionej drużyny.

Kibicuję Barcy już dziewięć lat,oglądam praktycznie ich wszystkie mecze,czytam wszystkie newsy etc.

No może Ty chodzisz na mecze swojej drużyny jeżeli mieszkasz w Łęczycy i sobie idziesz na orlika

Sorry,ale mnie polska liga nie interesuję,ponieważ to nie jest gra tylko cyrk.

@Topic

Barcelona pokazała wczoraj klasę,kapitalny mecz Iniesty .

Zobaczymy na kogo trafi Duma Katalonii w 1/8.

Mam nadzieję,że będzie to BVB ;)

Od kołyski aż po grób FC Barcelona to mój klub !

Veb !

805491408806070489277.png

Opublikowano

Kurwa mać, dobra. Gra legia z Milanem (hipotetycznie) i wszyscy Warszawiacy jej kibicują, mimo, że są wśród nich tacy co w życiu nie byli na stadionie ani na meczu. Wg. twojego rozumowania pośród tych kilkuset tysięcy ludzi tylko kilkaset "zasługuje" na nazwanie kibicami, tak? W takim razie co robi reszta tych ludzi, którzy oglądają mecz w domu jednak dalej są za nimi całym sercem?

Opublikowano

@sorden

Widać,że masz coś nie tak z główką,żeby być kibicem nie trzeba jeździć na mecze swojej ulubionej drużyny.

Kibicuję Barcy już dziewięć lat,oglądam praktycznie ich wszystkie mecze,czytam wszystkie newsy etc.

No może Ty chodzisz na mecze swojej drużyny jeżeli mieszkasz w Łęczycy i sobie chodzisz na ich mecze.

Sorry,ale mnie polska liga nie interesuję,ponieważ to nie jest gra tylko cyrk.

@Topic

Barcelona pokazała wczoraj klasę,kapitalny mecz Iniesty .

Zobaczymy na kogo trafi Duma Katalonii w 1/8.

Mam nadzieję,że będzie to BVB ;)

Od kołyski aż po grób FC Barcelona to mój klub !

Veb !

mówisz tak tylko dlatego bo nie byles na zadnym meczu

@up

nie są kibicami oni po prostu ogladaja mecz i nic wiecej

xxxxxxx

Opublikowano

@up

...

anigif_the-only-jersey-shore-gif-you-wil

Ok, zasięgnijmy więc do słownika języka polskiego...

• kibić daw. «talia, stan»
  • kibicować
    1. «przyglądać się rozgrywkom sportowym i dopingować tych uczestników, z którymi się sympatyzuje»
    2. «przyglądać się pewnym wydarzeniom lub wspierać czyjeś działania»
    kibickibicowski

I czemu niby do kurwy, ludzie oglądający mecze poza stadionem nie zasługują na nazwanie kibicami? Kto tak mówi?

Opublikowano

@up

No tak Ty jesteś kibicem,bo jesteś na meczach w grach typu (FIFA,PES)

Koleś naprawdę jesteś jakiś ....

Może mam jeździć ze Szczecina do Barcelony specjalnie,żeby zostać kibicem ?

Pomyśl trochę,a potem pisz bo twój tok rozumowania jest na poziomie dzieciaczka z l klasy podstawówki.

@Topic

Dzisiaj gra Porto vs Malaga.

Jaki obstawiacie wynik ?

805491408806070489277.png

Opublikowano

no ale nie oglądasz tego meczu na żywo

takie oglądanie meczów przez TV nie ma sensu bo każdy moze sie nazwac kibicem bo skoro ktoś jeździ na mecze i ogląda je i jest tak nazywany to dlaczego osoba ktora nic nie robi tylko siedzi przed telewizorem ma byc tak nazywana?

spadam tez odejdzcie od komputera i znajdzcie sobie jakies zajecie

@up

napisalem ze chociazby byc na kilku meczach w sezonie

xxxxxxx

Opublikowano

takie oglądanie meczów przez TV nie ma sensu bo każdy moze sie nazwac kibicem bo skoro ktoś jeździ na mecze i ogląda je i jest tak nazywany to dlaczego osoba ktora nic nie robi tylko siedzi przed telewizorem ma byc tak nazywana?

@up

Dzięki, wreszcie widzę czarno na białym twoje błędy w rozumowaniu :)

Teraz cię oświecę, KAŻDY może być kibicem, to nie jest stan materialny tylko "umysłowy". Tak samo kibicem jest kibic jeżdżący na mecze i tak samo kibicem jest kibic kibicujący drużynie przed telewizorem.

Twój problem polega na tym, że ty byś chciał takiego rozwarstwienia na "lepszych" i "gorszych". Takiego nie będzie, bo wszyscy ludzie są równi, nikt nie jest od nikogo lepszy, rozumiesz?

Opublikowano

Jaka beka z dzieciaka, który napierdala na treningach po 11h <boję się o wpierdol przez kabel>. Te twoje tezy o kibicowaniu to totalna beka a gdy już usłyszałem ten tekst:

to już mam pewność, że jesteś typowym bezmózgiem i sam się gubisz w swoich śmiesznych zeznaniach.

@do wszystkich oprócz pajaca wywołującego zamieszanie we wszystkich tematach (patrz sorden): olać typa i nie zniżać się do jego poziomu:)

@topic wierzyłem w to i widać moja wiara została wynagrodzona. To uczucie gdy ukochana drużyna wynagradza Ci poświęcenie wobec niej: bezcenne!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

wyjdź lepiej bo nikt nie może patrzeć na to co piszesz, Ty nazywasz się kibicem bo chodzisz na mecze ligi okręgowej, ja nie jestem kibicem bo nie chodzę na mecze. Jesteś jakiś chory umysłowo bo skoro Ci co nie chodzą na mecze nie są kibicami to 99.9% (nie)kibiców, nie jest tak na prawdę kibicami, czyli np. barca nie ma 200mln kibiców na świecie tylko 200 tysięcy, bo reszta nie była na meczu? beka z Ciebie. Sprawdź sobie definicje kibicowania.

Opublikowano

Chodząc do szkoły piłkarskiej na poziomie gimnazjum ma się max. 10 h ze względu na nauke oraz zbyt duże nasilenie organizmu. Jestes idiota myslisz ze to tak trudno wejsc na archive i zobaczyc ile postow miales,czasu online? Plus te twoje bajeczki o

jezdzeniu haha. Pogrążasz się.

Opublikowano

Co do Xaviego i Iniesty to są to fenomenalni piłkarze i umiejętności oraz geniuszu gry nie można im odmówić. Ciężko ocenić czy są lepsi czy gorsi od innych, ale lepszego trio jak Xavi-Iniesta-Messi futbol nie widział i widzieć nie będzie przez długie lata.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Barca może się przygotować , bo jeżeli pamięć mnie nie myli to w sparingach przedsezonowych grali w PSG

Opublikowano

ogółem to ja jestem oczywiście za Barcą od czasów gdy Ronaldo De Assis Moreira tam jeszcze grał.. ^ ^

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

tęskniliście ? <cmok>

z PSG odpadnie, bo IBRA to kat i gra tak zajebiście, że może poprowadzić sam drużynę do zwycięstwa + ta jego nienawiść do barcelony

xxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...