Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe pewnie , znowu Barca wygrała przez sędziów

Już hejterzy nie mają co wymyślać ._,

Tak powinna grać najlepsza drużyna

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe pewnie , znowu Barca wygrała przez sędziów

Już hejterzy nie mają co wymyślać ._,

Tak powinna grać najlepsza drużyna

Ciekawe co teraz powiedzą madryccy kibice i jerzy dudek którzy przepowiadali ewidentny koniec barcelony.

Opublikowano

katalońska dziwka wygrała tylko i wyłącznie dlatego, że milan postawił na defensywe

kluczem na barcelone teraz jest ofensywa i dziwka nic nie ugra

Jeżeli nie masz nic ciekawego do napisania, nie pisz. Ostrzeżenie słowne.

xxxxxxx

Opublikowano

Milanowi nie szło nawet w lidze, wiec oni też byli w dołku formy. Dobry mecz Barcy, Milan popełnił głupie błędy, mógł postawić autobus przed bramką albo grać otwarcie jak w pierwszym meczu i wtedy za Nianga wystawić np Abate, żeby mieć dodatkowego obrońce do Messiego.

Tak czy siak powodzenia w ćwierćfinałach.

Opublikowano

Milanowi nie szło nawet w lidze, wiec oni też byli w dołku formy. Dobry mecz Barcy, Milan popełnił głupie błędy, mógł postawić autobus przed bramką albo grać otwarcie jak w pierwszym meczu i wtedy za Nianga wystawić np Abate, żeby mieć dodatkowego obrońce do Messiego.

Tak czy siak powodzenia w ćwierćfinałach.

Strzelając pierwszego gola, Messiego kryło 5 zawodników, więc nie wiem co byś chciał całą drużynę? xD. Milan postawił autobus(tak mi się wydaje). Hmmm... A Barcelonie szło w lidze? 2:1 z realem, 2:0 tylko z ostatnią drużyną w tabeli. Po prostu wraca stara Barca. Propsy dla tych którzy na forach się spinają, że mecz kupiony, sędzia pomógł( to to już całkiem po tych faulaach na Messim szczególnie), no i mecz był nudny. :O Mecz nudny, to też niczego sobie.

W tym meczu nie było czasu na nudę, mecz był bardzo ciekawy, Messi grał znakomicie. Tylko hejcików nie ma :(

Opublikowano

PO CHUJ GRAĆ DEFENSYWNIE NA BARCELONE JAK WYSTARCZY GRA OFENSYWNA I NIC NIE grają już?

xxxxxxx

Opublikowano

PO CHUJ GRAĆ DEFENSYWNIE NA BARCELONE JAK WYSTARCZY GRA OFENSYWNA I NIC NIE grają już?

tak tak wyszukiwanie żeby tylko coś napisać. Prawda jest taka że Barca nie była w formie, a jak jak już jest to mogą im possać co najwyżej. Próbowali presslingiem to 4 szybkie podania barcy i już mijają kilku zawodników.

Opublikowano

ahahhah beka

prawda jest taka, że na barcelone wystarczy zagrać ofensywnie i nie grają już tak dobrze i przekonacie sie o tym jak odpadną

xxxxxxx

Opublikowano

Przeciwko barsie można grać defensywnie i wygrać, tylko trzeba mieć zajebistych zawodników do tego. Barca jest w top3 drużyn dla mnie i i granie ofensywnie przeciwko nim może się równie źle skończyć. To wszystko zależy od zawodników i w małej mierze od trenera.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

ahahhah beka

prawda jest taka, że na barcelone wystarczy zagrać ofensywnie i nie grają już tak dobrze i przekonacie sie o tym jak odpadną

weź kurwa skończy bo co by nie było to i tak znajdziesz coś nowego. Już pisałeś wcześniej że odpadną na pewno z milanem? i coo i gówno, jesteś zwkłym hejcikiem który hejci wszystkie kluby prócz gównianego Arsenalu który ma 5 miejsce w llidze i ciągle przegrywa. Po przegranej z realem poszedłeś do tematu realu żeby tak trochę popisać jaki to real zły jest i wygrał dzięki sędziemu. Weź beka to co najwyżej z ciebie może być. Ile razy kluby chciały grać ofensywnie przeciw barsie i przegrały? Odpowiedz sobie sam, bo pewnie oglądasz mecz barcelony raz na ruski miesiąc i wielki expert się znalazł, który pisze że z takim składem milanu barca przegra na 100%. Expert...

Opublikowano

mylisz sie, ja nie hejce angielskich drużyn, które pokazują coś w tym sporcie i nawet nie jestem za arsenalem

mówiłem, że milan wygra bo wychodziłem z założenia że zagrają ofensywną piłkę a nie defensywnie bronić się i czekać na ruch katalońskiej dziwki

przykre ale prawdziwe :(

a po meczu realu nie napisałem nic obraźliwego na ich temat

xxxxxxx

Opublikowano

mylisz sie, ja nie hejce angielskich drużyn, które pokazują coś w tym sporcie i nawet nie jestem za arsenalem

mówiłem, że milan wygra bo wychodziłem z założenia że zagrają ofensywną piłkę a nie defensywnie bronić się i czekać na ruch katalońskiej dziwki

Widzisz gubisz się trochę bo wcześniej pisałeś że nie hejcisz, teraz piszesz że hejcisz także angielskie kluby, więc jak w końcu hejcisz czy nie hejcisz?

Tak prawdziwe, prawdziwe jest to że milan wygrał pierwszy mecz bo barcelona grała słabo, a nie grał ofensywnie. Widziałeś pierwszy mecz? chyba nie bo pierwszy gol był po rzucie wolnym, drugi błąd pique, no i 3 gol po blędzie. Ty to nazywasz ofensywną piłką? Chyba sobie żartujesz.

Opublikowano

Najbardziej typowy hejt jaki może być. Przed meczem wytykałeś wady Barcy, po meczu szukasz wad w Milanie...

Powiem raz jeszcze, tu się liczą wyniki a nie dopasowywanie się pod twoje gusta. Chuja to kogoś obchodzi jak wg. ciebie Barca zagrała. Wygrała i to się liczy i powinno zamykać usta takim hejterom...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

ok dla ciebie to hejt dla mnie to po prostu post ciebie wkurwia czytanie tego a mnie bawi odpowiadanie na twoje marne próby obrony swojego wielkiego klubu który jest niczym i nic nie znaczy

xxxxxxx

Opublikowano

Widze masz głębokie przeżycie z burdelu : ( Trudno Ci tam ? Żal dupę ściska że wygrała ? Ojoj , nie ma powodu do hejtu ,trzeba szukać na siłę.

Opublikowano

ok dla ciebie to hejt dla mnie to po prostu post ciebie wkurwia czytanie tego a mnie bawi odpowiadanie na twoje marne próby obrony swojego wielkiego klubu który jest niczym i nic nie znaczy

Nie poniżaj się już pls :)

Opublikowano

powiedz mi co znaczy twój arsenal? On nawet się nie liczy w lidze. Śmieszne posty są twoje bo w prawie każdym poście piszesz "dziwka" jakbyś nie umiał kulturalnie napisać tylko wyzywasz. Ale przecież Ty sam napisałeś że hejcisz, teraz znów piszesz że po prostu pościsz sobie. Nie wkurwia mnie tylko dziwi mnie że żyją jeszcze tacy ludzie jak Ty.

Opublikowano

Widze masz głębokie przeżycie z burdelu : ( Trudno Ci tam ? Żal dupę ściska że wygrała ? Ojoj , nie ma powodu do hejtu ,trzeba szukać na siłę.

fajnie tam, jak dorośniesz to zobaczysz

ps. ktokolwiek z was chociaż na jakimś meczu był? ja przynajmniej moge jeździć na mecze swojej drużyny, bo gdybym nie mógł to na 100% bym ich nie wspierał i nie udawałbym takich wielkich kibiców jak wy

załóżcie temat lokalnego klubu i tam próbujcie, będziecie mieli szanse ich zobaczyć na żywo chociaż

typie kurwa stary ci chujem po oczach przejechał i nie widzisz już wyraźnie? napisałem że nie jestem za arsenalem

xxxxxxx

Opublikowano

UP@ On za Manchesterem , pewnie szpanerska historyjka z rodziną dla picu i szpanu ,że on to wierny i od zawsze ,a jest jak wielu. Tak props - czemu tak Wielki klub nie ma tematu ? Załóż go będziesz tam mógł spamic swoją chorą wyobraźnią.

Opublikowano

UP@ On za Manchesterem , pewnie szpanerska historyjka z rodziną dla picu i szpanu ,że on to wierny i od zawsze ,a jest jak wielu. Tak props - czemu tak Wielki klub nie ma tematu ? Załóż go będziesz tam mógł spamic swoją chorą wyobraźnią.

mam już strone od tego (manutd.com.pl)

historyjka z rodziną? beka nie musisz mi wierzyć bo wiem że gnijesz przed komputerem i żresz w tym momencie czipsy zamiast iść pobiegać i być może kiedyś zostaniesz piłkarzem barcelony tylko naucz sie jeszcze nurkować

xxxxxxx

Opublikowano

fajnie tam, jak dorośniesz to zobaczysz

ps. ktokolwiek z was chociaż na jakimś meczu był? ja przynajmniej moge jeździć na mecze swojej drużyny, bo gdybym nie mógł to na 100% bym ich nie wspierał i nie udawałbym takich wielkich kibiców jak wy

załóżcie temat lokalnego klubu i tam próbujcie, będziecie mieli szanse ich zobaczyć na żywo chociaż

typie kurwa stary ci chujem po oczach przejechał i nie widzisz już wyraźnie? napisałem że nie jestem za arsenalem

Nie jeżdżę na mecze więc nie mogę kibicować bo w przeciwnym wypadku będę jakimś człowiekiem niższej rangi? Beka.

Radwańskiej też kibicuję, ty pewnie też jakiemuś polakowi. A nie zapierdalam na każdy jej mecz żeby "zyskać" prawo do bycia kibicem...

PS: Lokalnego?! Kurwa, po co mam oglądać polski futbol na chujowym poziomie jak mogę na światowym? Logic...

mam już strone od tego (manutd.com.pl)

historyjka z rodziną? beka nie musisz mi wierzyć bo wiem że gnijesz przed komputerem i żresz w tym momencie czipsy zamiast iść pobiegać i być może kiedyś zostaniesz piłkarzem barcelony tylko naucz sie jeszcze nurkować

Zajebało hipokryzją...

Opublikowano

true story

sorden taka jest prawda co nie?

1363188209-U622292.jpg

Opublikowano

Nie jeżdżę na mecze więc nie mogę kibicować bo w przeciwnym wypadku będę jakimś człowiekiem niższej rangi? Beka.

Radwańskiej też kibicuję, ty pewnie też jakiemuś polakowi. A nie zapierdalam na każdy jej mecz żeby "zyskać" prawo do bycia kibicem...

PS: Lokalnego?! Kurwa, po co mam oglądać polski futbol na chujowym poziomie jak mogę na światowym? Logic...

Zajebało hipokryzją...