Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet jakby przegrał, to i tak co pokazali w tym roku, to magia. Grają równo, i są piekielnie skuteczni w obronie i ataku. Barca się wypaliła. Potrzebują świeżości, nowych transferów itp. Bo od lat jadą na tej samej taktyce itp.

dlatego właśnie robią letnie zakupy :)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominacie sobie o Bayernie jak coś wygrywa , pozatym o nim nie pamietacie. Bayern był jest i będzie dobrą drużyną, Barca potrzebuje transefrow zobaczymy co bedzie po przejsciu Neymara.

Opublikowano

Mnie by bardziej bolała porażka 4:3 niż 7:0 bo wiedziałbym że mi brakował 1 gol żeby przejść do finału, ale co tam :>

Ja kiedyś byłem za barcą ale mi się znudziła :)

bo kibicujesz drużynie która wygrywa?

Jasio90.png
Opublikowano

Mnie by bardziej bolała porażka 4:3 niż 7:0 bo wiedziałbym że mi brakował 1 gol żeby przejść do finału, ale co tam :>

bo kibicujesz drużynie która wygrywa?

Nie chodzi tu ile było w meczu Real vs Borussia tylko FCB vs Bayern, fcb grała bardzo dobrze wygrywała prawie ze wszystkimi klubami a tutaj 7:0 + samobój pique, to coś jest tutaj nie tak ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Barcelona potrzebuje transferów, a Vilanova nie nadaje się na trenera według mnie. Nie potrafię zrozumieć tego, że nie sprowadził żadnego obrońcy... Oczywistym było to, że Puyol zagra tylko kilka spotkań w sezonie, a sam Pique nie wystarczy na pojedynki z rywalami światowej klasy... Bo co z tego, że w składzie jest niski Mascherano, który tak jak Song czy Bousquets są nominalnymi pomocnikami.

Czasy Guardioli przeminęły i trzeba coś zmienić - to jest pewne.

Opublikowano

Szacunek do rywala - mówi ci to coś? Odnośnie Vilanovy to ciężko podsumować jego sezon z powodu operacji. Również ciężko jest przewidzieć kontuzje obrońców. Ale i tak jak na takie problemy mistrzostwo to nie jest zły wynik :) Oby został na następny sezon.

Opublikowano

@up

Oczywiście, to jest bardzo dobry wynik.

Co do kontuzji to owszem, ale to, że Barcelonie jest potrzebny solidny środkowy obrońca, jest sprawą oczywistą. I to powinno być załatwione już w tym sezonie, no ale pozostaje nam mieć tylko nadzieję, że stanie się to w czasie letniego okna transferowego. Cieszę się z kolei z faktu, że odchodzi Valdes - 'drybler' światowej klasy, przez którego Barcelona straciła wiele głupich bramek...

Mówi się, że Barcelonie potrzebny też jest bramkostrzelny napastnik, i coś w tym rzeczywiście jest. Villa bez formy, Sanchez prawdopodobnie odejdzie. Być może właśnie teraz sprowadzą Neymara. Swoją drogą ciekawy jestem jak będzie wyglądał duet Messiego z młodym Brazylijczykiem.

Tak jak wcześniej pisałem, potrzeba zmian, ale co do Vilanovy, to faktycznie może trzeba mu dać jeszcze szansę. W końcu tytuł mistrzowski wywalczony tak naprawdę już w połowie sezonu, to nie jest nic.

Opublikowano

A więc panowie!

Po raz 22 w historii FC Barcelona zostaje mistrzem Hiszpanii! A wszystko dzięki sąsiadom zza miedzy - Espanyolowi,który urwał punkty Realowi Madryt remisując z Królewskimi 1:1. Brawa dla MISTRZÓW! :)

egq3SFm.png

Opublikowano

Powiem tyle : Nie nawidzę REALU...

Kocham BARCELONE...

Visca El Barca...

I po chuj wszczynasz flame? -.-

Szacunku trochę.

PS: Gratulację zasłużonego mistrza. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

I po chuj wszczynasz flame? -.-

Szacunku trochę.

PS: Gratulację zasłużonego mistrza. :)

Z tym ostatnim można po polemizować

Opublikowano

@up

Jeżeli twierdzisz, że nie zasłużyli, to jesteś zwykłym ignorantem. I taka moja rada - na drugi raz polecam sięgnąć po słownik, zanim coś napiszesz...

Ode mnie też gratulacje. Oby przyszły sezon wyglądał podobnie. :)

Opublikowano

@up

Jeżeli twierdzisz, że nie zasłużyli, to jesteś zwykłym ignorantem. I taka moja rada - na drugi raz polecam sięgnąć po słownik, zanim coś napiszesz...

Ode mnie też gratulacje. Oby przyszły sezon wyglądał podobnie. :)

Podobnie? 0-7 z Bayernem, 1-1, 1-2, 1-3 z Realem? no nie wiem

h4Nom3J.png

Opublikowano

Ignorantem ? Mnie mecze z Realem w lidze nie cieszą. Powiedzmy sobie szczerze to dzięki ich wpadkom tak łatwo wygralismy ligę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...