Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Suarez zawieszony na dwa mecze. 

12508678_927720257303697_135334519603358

To już przestaje być śmieszne. Jeżeli ktoś nie oglądał derbów to pokrótce wytłumaczę. Pape Diop, który za wulgarne słowa dostał czerwo - 1 mecz zawieszenia. 

Lopez (bramkarz), który całym swoim ciężarem ciała umyślnie stanął na nodze Messiego - 0 MECZY ZAWIESZENIA.

0108c49e16051861697d229db26376d6-1.jpg

Suarez, który rzekomo, powtarzam RZEKOMO bo nie ma żadnych zapisków z kamer obrażał graczy Espanyolu - 2 mecze zawieszenia. Uwaga, bo zaraz jeszcze większe jaja.

"Komisja Przeciwko Przemocy przeanalizuje ostatnie zachowania Gerarda Piqué oraz jego wpisy w mediach społecznościowych."

Za co dostanie kare? Za używanie emitokonek na twitterze?

"Gdybyśmy chcieli, opuszczaliby boisko na noszach"

-Diop 

Zero reakcji po tej wypowiedzi.

"Niech chociaż zapełnią swój stadion"

-Pique

"Komisja zajmie się prowokacjami Pique" aha....

Pozostaje tylko czekać i obserwować. Może te 2 mecze dla Suareza to dobra rzecz. Nie chce aby dał się sprowokować i wypadł na dłużej.

hYYRv6d.png

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze lepsze jest to że nie wiemy dokładnie co mówili na boisku, i można tutaj manipulować słowem - a za ewidentne brutalne wejście na nogę Messiego które każdy widział oczyma nic się nie otrzymuje !

Opublikowano

Naprawdę każdego dnia coraz bardziej wstydzę się tego, że jestem częścią tego sportu, przez to, jak nas wykorzystują, jak z nami pogrywają. Myślałem, że można wyjść na boisko bronić swoich barw, swoich drużyn, myślałem, że w zależności od wyniku wrócę do domu zezłoszczony, zastanawiając się, co zrobiliśmy źle, lub szczęśliwy z powodu dobrze wykonanej pracy. Dziś jesteśmy przedmiotami wykorzystywanymi przez prasę, aby oni odnosili korzyści, żeby sprzedawali gazety. Coraz więcej się mówi, ale coraz mniej o futbolu, taktyce, akcjach, zwodach, bramkach, paradach i widowisku. Jesteście pieprzonymi śmieciami.

Alves, chłopie. Jestem z Ciebie dumny. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Alves już wybuchł.. ale zostanie pewnie za to zawieszony.. ...

­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano
Guardiola w 2011 roku:

" Sergi Roberto,to gracz na którego warto zwrócić uwagę w nadchodzących latach.Gdy się rozwinie wszyscy będziemy zdumieni i zaskoczeni. "

Ten chłopak jest niesamowity. Nasza perełka w składzie. Vidal i Turan bardzo dobrze, a Neymar rozkurwi ten rok coś czuje. Suarez ładuje magazynek na Arsenal :D Messi hat-trick i goni topke w pichichi. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Jestem ciekawy co się będzie działo w rewanżu z Espanyolem, ale na miejscu Lucho nie wystawiałbym Neymara, bo może się to źle skończyć.

Nie ma się czego bać. Neymar właśnie na takich typków jest najlepszy, bo on potrafi najlepiej ośmieszyć rywala. Po prostu nie szarżować jakoś na hurra, bo wynik i czas grają dla nas. Unikać jakiś prowokacji ze strony Espanyolu i będzie dobrze.

Suarez lekki spadek formy strzeleckiej, ale spokojnie, zaraz wszystko wróci do jego nienormalnej normy :D Co ten chłopak kręci za staty w Barcy to mała bania. Neymar to samo, o Messim w ogóle nie wspominam. Arda u Aleix bardzo dobre występy w ostatnim meczu. 

Wydaję mi się, że w 2k16 Neymar przejmie pałeczkę po Messim i Ronaldo. 

Opublikowano

Espanyol może specjalnie grać agresywnie, więc nie byłbym taki spokojny. 

2016r, to może za wcześnie, ale pewne jest że przejmie. 

denzel.png

Opublikowano

Espanyol może specjalnie grać agresywnie, więc nie byłbym taki spokojny. 

2016r, to może za wcześnie, ale pewne jest że przejmie. 

A niech grają chłopaki :) Dostaną kartki/zawieszenia i skończy się pajacowanie. A ja myślę, że 2016 to właśnie ten rok. Messi już zajmuje się za rozgrywanie, ale o dziwo strzela bardzo dużo. Ronaldo moim zdaniem do formy kiedy był na szczycie nie wróci. Być może to jest nawet jego ostatni rok kiedy jest w top3. Takie mam odczucia. W tym roku jego pozycja na podium naciągana była. 

Opublikowano

Nie ma się czego bać. Neymar właśnie na takich typków jest najlepszy, bo on potrafi najlepiej ośmieszyć rywala. Po prostu nie szarżować jakoś na hurra, bo wynik i czas grają dla nas. Unikać jakiś prowokacji ze strony Espanyolu i będzie dobrze.

Suarez lekki spadek formy strzeleckiej, ale spokojnie, zaraz wszystko wróci do jego nienormalnej normy :D Co ten chłopak kręci za staty w Barcy to mała bania. Neymar to samo, o Messim w ogóle nie wspominam. Arda u Aleix bardzo dobre występy w ostatnim meczu. 

Wydaję mi się, że w 2k16 Neymar przejmie pałeczkę po Messim i Ronaldo. 

Yyy... Tak, tylko właśnie Neymar ma styl gry strasznie prowokujący przeciwnika i w sumie ten styl gry kocham :D Ale gracze Espanyolu widząc że i tak po meczu, to chętnie połamią, znienawidzonego przez większość piłkarskiego świata Neymara, Więc dlatego że tak bardzo go lubię, chciałbym aby zasiadł na ławce i nie ryzykował, chodź wiem że on sam, chce pewnie wystąpić w tym meczu.

Opublikowano

Yyy... Tak, tylko właśnie Neymar ma styl gry strasznie prowokujący przeciwnika i w sumie ten styl gry kocham :D Ale gracze Espanyolu widząc że i tak po meczu, to chętnie połamią, znienawidzonego przez większość piłkarskiego świata Neymara, Więc dlatego że tak bardzo go lubię, chciałbym aby zasiadł na ławce i nie ryzykował, chodź wiem że on sam, chce pewnie wystąpić w tym meczu.

Co ty pierdzielisz... :D To też są ludzie, mogą Barcelony nie lubić, ale na pewno nie będą wchodzić w kogoś z myślą zakończenia jego kariery. ;p Neymar może grać i będzie grać na pewno. Jest świetnie przygotowany do sezonu, kontuzje go omijają, a jeszcze w wakacje ma IO i Copa America. Jeżeli sędzia będzie "normalny" to na pewno będzie studził sytuacje na boisku. Poza tym Iniesta i Javi Lopez spotkają się przed meczem i postarają się załagodzić sytuacje. ;)

Już jutro d10s odbierze Złotą Piłkę po raz 5 w historii :) Nieprawdopodobne. 

https://www.youtube.com/watch?v=EgoH-S-2Fpc&index=7&list=WL

Opublikowano

Co ty pierdzielisz... :D To też są ludzie, mogą Barcelony nie lubić, ale na pewno nie będą wchodzić w kogoś z myślą zakończenia jego kariery. ;p Neymar może grać i będzie grać na pewno. Jest świetnie przygotowany do sezonu, kontuzje go omijają, a jeszcze w wakacje ma IO i Copa America. Jeżeli sędzia będzie "normalny" to na pewno będzie studził sytuacje na boisku. Poza tym Iniesta i Javi Lopez spotkają się przed meczem i postarają się załagodzić sytuacje. ;)

Już jutro d10s odbierze Złotą Piłkę po raz 5 w historii :) Nieprawdopodobne. 

https://www.youtube.com/watch?v=EgoH-S-2Fpc&index=7&list=WL

Szczerze to mam wątpliwości, po obejrzeniu dwóch spotkań z nimi. Też czytałem że mają się spotkać, ale czy to coś da ?? Zobaczymy.

Opublikowano

Dobry temat. Visca El Barca !

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

Me55i stał się 5-cio krotnym zdobywcą Złotej Piłki. Absolutny rekord. Szczerze mówiąc, myślę, że to jeden z tych rekordów Messiego, które uchowają się do końca. Pobicie tego zdaje się nie możliwe. Brawa dla Neymara oraz wszystkich zawodników Barcelony, którzy znaleźli się w 11-stce roku, chociaż 2-3 tam brakowało ;) Jeden z dwóch obok Zidane najlepszych piłkarzy w historii piłki nożnej. Po prostu trzeba to przyznać, czy to się komuś podoba, czy nie. Visca Catalunya!

10295510_1220786031283410_70091764281113

Opublikowano

Me55i stał się 5-cio krotnym zdobywcą Złotej Piłki. Absolutny rekord. Szczerze mówiąc, myślę, że to jeden z tych rekordów Messiego, które uchowają się do końca. Pobicie tego zdaje się nie możliwe. Brawa dla Neymara oraz wszystkich zawodników Barcelony, którzy znaleźli się w 11-stce roku, chociaż 2-3 tam brakowało ;) Jeden z dwóch obok Zidane najlepszych piłkarzy w historii piłki nożnej. Po prostu trzeba to przyznać, czy to się komuś podoba, czy nie. Visca Catalunya!

10295510_1220786031283410_70091764281113

Przed wejściem Messiego i CR też każdy pewnie myślałem, że zdobycie pięciokrotne złotej piłki to rzecz niewykonalna. A Messi ma dopiero 28 lat i sądzę, że sięgnie po nią jeszcze dwukrotnie.

Opublikowano

Przed wejściem Messiego i CR też każdy pewnie myślałem, że zdobycie pięciokrotne złotej piłki to rzecz niewykonalna. A Messi ma dopiero 28 lat i sądzę, że sięgnie po nią jeszcze dwukrotnie.

Racja, ale z dedukcji można wywnioskować, że prawdopodobieństwo, że tak się stanie jest bliskie zeru. Leo trzyma poziom przez całą karierę i właśnie to umożliwiło mu osiągnąć to wszystko. Ronaldinho był na szczycie bardzo krótko. Gdyby nie droga jaką obrał mógł stać się najlepszy w historii, ale wyszło jak wyszło. W każdym bądź razie: wątpię, że będziemy oglądać gracza, który był 9 razy w finałowej trójce ZP i wygrał ją 5 razy, z czego 4 z rzędu. Takie rzeczy po prostu się nie dzieją. I to potwierdza, że Messi jest kosmitą ;)

Opublikowano

Skurwysyny z Espanyolu, pluję na nich. Ale jak się w piłkę grać nie potrafi to tak się dzieje ;) Cała drużyna dziś średnio, Messi robił wiatrak z całej ich drużyny, ale miał dużo strat. Ter Stegen wielki plus. Dostał bułę w szczękę od Caisedo i obronił potem jego 3-4 setki. ;) 

Najlepszy komentarz do dzisiejszego meczu: "Shakira ma wystarczająco pieniędzy, aby kupić Espanyol i nadać mu nazwę FC GERARD PIQUE".  ^^  ^^

Hijos de Puta.

Opublikowano

Skurwysyny z Espanyolu, pluję na nich. Ale jak się w piłkę grać nie potrafi to tak się dzieje ;) Cała drużyna dziś średnio, Messi robił wiatrak z całej ich drużyny, ale miał dużo strat. Ter Stegen wielki plus. Dostał bułę w szczękę od Caisedo i obronił potem jego 3-4 setki. ;)

Najlepszy komentarz do dzisiejszego meczu: "Shakira ma wystarczająco pieniędzy, aby kupić Espanyol i nadać mu nazwę FC GERARD PIQUE".  ^^  ^^

Hijos de Puta.

Cieszę się, że Lucho wbił na mpc i przeczytał mój komentarz o nie wystawianiu Neymara :D

Opublikowano

Cieszę się, że Lucho wbił na mpc i przeczytał mój komentarz o nie wystawianiu Neymara :D

Z perspektywy czasu jak się zastanowić była to dobra decyzja. Ale wątpię, że nie wystawił go, bo bał się, że stanie mu się krzywda, ale dla tego, że jest to dla nas kluczowy gracz, który gra regularnie i ma przed sobą baaaardzo długi sezon i mało odpoczynku, gdyż czekają go dwa turnieje z reprezentacją w lato.

Munir kiedy gra to jego występ jest przyzwoity. Myślę, że warto go zostawić, jako zmiennika. Za to Sandro oddać w rozliczeniu za Nolito, który już na 100% powinien przejść do nas w niedługim czasie. ;)

Opublikowano

Z perspektywy czasu jak się zastanowić była to dobra decyzja. Ale wątpię, że nie wystawił go, bo bał się, że stanie mu się krzywda, ale dla tego, że jest to dla nas kluczowy gracz, który gra regularnie i ma przed sobą baaaardzo długi sezon i mało odpoczynku, gdyż czekają go dwa turnieje z reprezentacją w lato.

Munir kiedy gra to jego występ jest przyzwoity. Myślę, że warto go zostawić, jako zmiennika. Za to Sandro oddać w rozliczeniu za Nolito, który już na 100% powinien przejść do nas w niedługim czasie. ;)

Jednak przy wyniku, 2:1 lub 1:0 w pierwszym meczu, Neymar raczej wyszedł by w bój. Zresztą skoro mówi się o Neymarze jako następcy Messiego, to musi on znosić ciężar całego sezonu. Tak jak dał radę Messi w poprzednim, grając w prawie każdym meczu.

Opublikowano

,,Jesteś taki malutki" poważnie? to jak śmianie się z choroby, którą Messi przeżywał w dzieciństwie. A chyba gdzieś ktoś u góry pisał, że piłkarze Espanyolu to też ludzie... Mam co do tego coraz większe wątpliwości.

Opublikowano

tumblr_o0uwxz2Qgm1sgnhipo1_500.jpg

Dziś prezentacja 5 Ballonów Leo :) I mecz z Athleticiem. Ładny terminarz nam się szykuje: Bilbao, Bilbao, Malaga, Bilbao, Atletico  o.O

Barca ma zawsze to szczęście, że musi grać z tym samym rywalem trzykrotnie, niemal podrząd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...