Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo jak przykro ktoś walnął konkretnym argumentem na twoją "ekspercką" tezę i już się burzy. Co do oglądania meczów Celty, to tak oglądałem gdy grali z silniejszymi rywalami. Byłem ciekawy czy mecz z Barcą to tylko przypadek czy coś więcej i niestety oprócz meczu z Villerealem, to prezentowali poziom dość mizerny...

Zdanie jakiegoś zielonego typka, który swoje pojęcie opiera na dość marnej wiedzy futbolowej mi wisi. Nic mi nie zburzyłeś, co jedynie potwierdzasz mnie w przekonaniu, że internet nie powinien być dla wszystkich.

W takim razie słucham: Kto był lepszy od Nolito (nie uwzględniaj Suareza, Neymara i Mahreza).

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdanie jakiegoś zielonego typka, który swoje pojęcie opiera na dość marnej wiedzy futbolowej mi wisi. Nic mi nie zburzyłeś, co jedynie potwierdzasz mnie w przekonaniu, że internet nie powinien być dla wszystkich.

W takim razie słucham: Kto był lepszy od Nolito (nie uwzględniaj Suareza, Neymara i Mahreza).

Ty, ale że niby z całej Europy?? To mi dnia niestarczy...

Opublikowano

Lewy, Ibra, Milik (Tak nasz Milik) Muller,Coutinho, Douglas Costa, Aubameyang, Vardy (Tak btw. Podziwiam typa) Higuain, Dybała. Jeszcze by się ktoś znalazł, ale ich grę jako tako znam i wiem że prezentują poziom o kilka klas wyższy, od pana którego tak podziwiasz.

Opublikowano

Akurat Nolito na początku sezonu w lidze hiszpańskiej wymiatał (był nawet liderem strzelców, jak się nie mylę) i od tego wzięły się plotki o jego transferze do Barcy. 

denzel.png

Opublikowano

Akurat Nolito na początku sezonu w lidze hiszpańskiej wymiatał (był nawet liderem strzelców, jak się nie mylę) i od tego wzięły się plotki o jego transferze do Barcy. 

Po meczu z Barcą miał 5 bramek w 5 meczach, potem zgasł, więc nie dam sobie wmówić, że podczas gdy Messi był kontuzjowany, to on był jednym z topowych zawodników...

Opublikowano

Lewy, Ibra, Milik (Tak nasz Milik) Muller,Coutinho, Douglas Costa, Aubameyang, Vardy (Tak btw. Podziwiam typa) Higuain, Dybała. Jeszcze by się ktoś znalazł, ale ich grę jako tako znam i wiem że prezentują poziom o kilka klas wyższy, od pana którego tak podziwiasz.

Zgadzam się tylko co do Coutinho. Reszta to napastnicy, którzy są skupieni na wykańczaniu i mają ładować gole. Obejrzyj sobie kilka meczów Lewego w Bayernie i to jaki ma udział w akcji poza jej wykończeniem, to samo jest z Milikiem. Vardy, kto to jest? Prawdziwym autorem sukcesu Leicester był tylko Marhez, który mu dogrywał takie piły, że on musiał to strzelać. A potem poszedł efekt domino, pobił rekord Van Nistelrooy'a i cały świat się nim zachwycał. Co do Higuaina, który też mi się w tym sezonie podoba to odpal sobie kompilacje z tego sezonu na yt w jego wydaniu. Przed chwilą takową obejrzałem i utwierdziłem się w mym przekonaniu. Ale dam ci wybór, bo troche ich jest :)

Po meczu z Barcą miał 5 bramek w 5 meczach, potem zgasł, więc nie dam sobie wmówić, że podczas gdy Messi był kontuzjowany, to on był jednym z topowych zawodników...

To sobie nie dawaj, ale nie zaczynaj brać udziału w dyskusji na temat którego nie masz pojęcia. 

Opublikowano

Zgadzam się tylko co do Coutinho. Reszta to napastnicy, którzy są skupieni na wykańczaniu i mają ładować gole. Obejrzyj sobie kilka meczów Lewego w Bayernie i to jaki ma udział w akcji poza jej wykończeniem, to samo jest z Milikiem. Vardy, kto to jest? Prawdziwym autorem sukcesu Leicester był tylko Marhez, który mu dogrywał takie piły, że on musiał to strzelać. A potem poszedł efekt domino, pobił rekord Van Nistelrooy'a i cały świat się nim zachwycał. Co do Higuaina, który też mi się w tym sezonie podoba to odpal sobie kompilacje z tego sezonu na yt w jego wydaniu. Przed chwilą takową obejrzałem i utwierdziłem się w mym przekonaniu. Ale dam ci wybór, bo troche ich jest :)

To sobie nie dawaj, ale nie zaczynaj brać udziału w dyskusji na temat którego nie masz pojęcia. 

Dobra skończ pierdoli* i dawaj konkrety, dlaczego niby był on na topie ?? Co takiego robił ?? Ja napisałem co o nim myślę, teraz ty się obroń dlaczego niby twoim zdaniem był on kluczowy dla Celty?? Bo jak na razie jedyne co piszesz to, to że gówno wiem, a sam nie podajesz konkretów tylko pierdoli** od rzeczy...

Opublikowano

Dobra skończ pierdoli* i dawaj konkrety, dlaczego niby był on na topie ?? Co takiego robił ?? Ja napisałem co o nim myślę, teraz ty się obroń dlaczego niby twoim zdaniem był on kluczowy dla Celty?? Bo jak na razie jedyne co piszesz to, to że gówno wiem, a sam nie podajesz konkretów tylko pierdoli** od rzeczy...

Nie frustruj się. To, że był dla Celty kimś takim jak Marhez dla Leicester, Messi dla Barcelony, Cantona dla United? Nie mam na myśli tego, że jest legendą Celty, a tego, że ciągnie ich grę, ma z*******y drybling, przegląd pola, jest mega sprytny i szybki. Ma również nienaganną technikę, ale co ja Ci mogę tłumaczyć jeśli ty oglądałeś co najwyżej 2 mecze Celty w tym sezonie. Statystyki to nie wszystko, chociaż myślę, że i tak nie są najgorsze jak na klasę tego piłkarza. 8 goli i 5 asyst. 

Opublikowano

Nie frustruj się. To, że był dla Celty kimś takim jak Marhez dla Leicester, Messi dla Barcelony, Cantona dla United? Nie mam na myśli tego, że jest legendą Celty, a tego, że ciągnie ich grę, ma z*******y drybling, przegląd pola, jest mega sprytny i szybki. Ma również nienaganną technikę, ale co ja Ci mogę tłumaczyć jeśli ty oglądałeś co najwyżej 2 mecze Celty w tym sezonie. Statystyki to nie wszystko, chociaż myślę, że i tak nie są najgorsze jak na klasę tego piłkarza. 8 goli i 5 asyst. 

Statystyki to nie wszystko. To może powiedzieć Busquets, a nie zawodnik który gra na skrzydle i twoim zdaniem był przez jakiś czas w światowym topie. A co do Marheza i że niby to dzięki niemu Vardy ma tyle bramek:

Asysty Marheza przy bramkach Vardiego: 4 (Vardy na tę chwilę ma 16 bramek)

Asysty Vardiego przy bramkach Marheza: 2 (13 bramek)

Więc nie mówiłbym że Vardy osiągnął to co osiągnął dzięki Marhezowi, bo to moim zdaniem brak szacunku. A pewnie nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ciężką drogę miał na szczyt, którym obecnie się znajduje i podziwia go za to wielu kibiców futbolu.

Opublikowano

Statystyki to nie wszystko. To może powiedzieć Busquets, a nie zawodnik który gra na skrzydle i twoim zdaniem był przez jakiś czas w światowym topie. A co do Marheza i że niby to dzięki niemu Vardy ma tyle bramek:

Asysty Marheza przy bramkach Vardiego: 4 (Vardy na tę chwilę ma 16 bramek)

Asysty Vardiego przy bramkach Marheza: 2 (13 bramek)

Więc nie mówiłbym że Vardy osiągnął to co osiągnął dzięki Marhezowi, bo to moim zdaniem brak szacunku. A pewnie nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ciężką drogę miał na szczyt, którym obecnie się znajduje i podziwia go za to wielu kibiców futbolu.

hahahahah, Vardy na jakimś szczycie? On już zgasł, nie powiem, coś strzela, ale czy jest o nim tak głośno jak było wcześniej? Nolito też nie jest na żadnym szczycie, naucz się logicznie myśleć. 

Opublikowano

hahahahah, Vardy na jakimś szczycie? On już zgasł, nie powiem, coś strzela, ale czy jest o nim tak głośno jak było wcześniej? Nolito też nie jest na żadnym szczycie, naucz się logicznie myśleć. 

Źle interpretujesz znaczenie szczyt, przynajmniej w typ wypadku. Chodzi mi o coś w rodzaju spełnienia, a nie w sensie że stawiam go obok Messiego czy coś. Dobra idę rewanż oglądać, zresztą domyślam się że ty też.

Opublikowano

Cienko z formą w drużynie, ale nie ma też lipy. 3-1 i meldujemy się w półfinale, szczerze mówiąc to już wygraliśmy CdR. Nie ma Realu, Atleti odpadło w tej rundzie z Celtą. Moim zdaniem finał z Sevilla nas czeka. W lidze za tydzień gramy z Atleti. Jeżeli wygramy to odskoczymi im i będziemy mieć zajebistą przewagę 3pkt nad Atleti i 7 (o ile nie przegrają) nad Realem. Tak więc jesteśmy mega faworytami do zgarnięcia dubletu. Jeżeli obronimy LM, to obronimy tym samym w teorii tryplet, coś niesamowitego. Piękne czasy nastały.

Pozdrawiam kibiców United.  :sex:

Opublikowano

Suarez może grać kaszanę przez cały mecz, ale co ma strzelić to strzeli :D Moim zdaniem Neymar MOTM. Wszędzie go było pełno i golazo na koniec. Komentatorzy gadali o dużej ilość strat, tylko że dla skrzydłowego który lubi się "popieścić" z obrońcami to norma.

Opublikowano

Z Valencia w półfinale Pucharu Króla. Druga para to Sevilla-Celta. Następne mecze:

Atletico Madrid 30/1 (H)
Valencia 3/2 (H)
Levante 7/2 (A)
Valencia 10/2 (A)
Celta Vigo 14/2 (H)
Gijon 17/2 (A)
Las Palmas 20/2 (A)
Arsenal 23/2 (A)
Sevilla 28/2 (H)

Będzie ciężko, ale wierzę w Lucho. Mamy niezłą ławkę, a Enrique potrafi rotować składem, co pokazał już w tym i w poprzednim sezonie. 
Opublikowano

Zasłużona czerwona kartka. Barca zdobywa przewagę w spotkaniu,mam nadzieję że udowodnią to kolejnymi bramkami.

egq3SFm.png

Opublikowano

Szkoda, dobrze się zaczęło dla Atletico, ale Barcelona w ostatnich meczach często traci bramkę jako pierwsza, a potem to odrabia z nawiązką. Więc nawet po golu Koke byłem pewny, iż to Blaugrana wygra mimo wszystko.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Co by nie mówić Atleti przegrało z własnej winy. Niepotrzebna ostra gra,która poskutkowała 2 czerwonymi kartkami,które uniemożliwiły wygranie tego spotkania a nawet zremisowania.­

egq3SFm.png

Opublikowano

No i pięknie. Która to juz remontada w tym sezonie? Ciekawe co im Lucho mówi w sztani... :-D Barca to chyba jedyny zespół na świecie, który aby wygrać potrzebuje biegać przez 15 minut. Jesteśmy samodzielnymi liderami i kroczymy po majstra. Genialnie gospodarujemy siłami i rotujemy składem przy grze co 3 dni. :-)

Suarez, ten za słaby na Real, potrafi zrobic coś z niczego. Napastnik kompletny.

Opublikowano

To prawda, że Chelsea zainteresowana Vermaelenem?

Jak tak, to beka. Podobno najlepszy klub na świecie (według 'niektórych'), a interesują się ochłapami. 

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...