Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Real gra stabilnie, ale nie ma meczów genialnych. Muszą ogarnąć atak i przede wszystkim Ronaldo. 

Barcelona - Neymar i Suarez robią swoje. :)

Ja stawiam na zespół w którym będzie mniej kontuzji :D

Myślę, że jednak Real.

IRcBXuaz10l20.gif

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już niedługo El Classico, jak oceniacie formy Realu i Barcy?

Real średnio, Barca średnio. Liczę na geniusz Busquetsa. Drugi najważniejszy piłkarz w Barcelonie, a kiedy gra swoje to jest najlepszym pomocnikiem świata. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Real średnio, Barca średnio. Liczę na geniusz Busquetsa. Drugi najważniejszy piłkarz w Barcelonie, a kiedy gra swoje to jest najlepszym pomocnikiem świata. 

Busi, kozak.

Dużo też zależy czy w końcu Messiemu uda się wrócić na Gran Derbi, jeśli nie to może być cienko.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Busi, kozak.

Dużo też zależy czy w końcu Messiemu uda się wrócić na Gran Derbi, jeśli nie to może być cienko.

Dla mnie nie musi zagrać. Nie jest to jakiś mega ważny mecz. Jeżeli jest jeszcze ryzyko to niech się kuruje dalej. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Dla mnie nie musi zagrać. Nie jest to jakiś mega ważny mecz. Jeżeli jest jeszcze ryzyko to niech się kuruje dalej. 

To nie istotne, że mecz jest "tylko" o 3 pkt.

Przede wszystkim to starcie odwiecznych rywali, każdy w tym meczu gra na 100%, więc myślę, że na pewno nie odpuści tego meczu :s

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

To nie istotne, że mecz jest "tylko" o 3 pkt.

Przede wszystkim to starcie odwiecznych rywali, każdy w tym meczu gra na 100%, więc myślę, że na pewno nie odpuści tego meczu :s

Po pierwsze to Enrique decyduje, a on sam powiedział, że ma zamiar wygrać ligę, a nie gran derbi. Więc przekaz jest jasny, że jeżeli nie ma potrzeby to nie będzie ryzykował zdrowia Messiego w jednym meczu, co może zaważyć na całym sezonie.

Dziękuje.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Neymarinho

Neymar 11 goli, Suarez 9 i Barca okupuje dwa pierwsze miejsca w Pichichi. Dziś mamy szansę zostać liderami, trzeba liczyć na potknięcie Realu.

PS. Gdzie jest Hazard?

hYYRv6d.png

Opublikowano

Neymarinho

Neymar 11 goli, Suarez 9 i Barca okupuje dwa pierwsze miejsca w Pichichi. Dziś mamy szansę zostać liderami, trzeba liczyć na potknięcie Realu.

PS. Gdzie jest Hazard?

Na ławce.  xD

Neymar liderem, a Suarez tuż za nim. Obaj robią zajebistą robotę, Messi wcale nie potrzebny na klasyk jak widać. ;)

denzel.png

Opublikowano

Mamy lidera i 3 punkty przewagi nad Realem przed klasykiem. Pięknie... ;)

Całe szczęście, że po Gran Derbi będzie inaczej :)

Jeśli wróci Keylor i Ramos jestem spokojny o wynik :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Jeśli wróci Ramos, jestem spokojny o wygraną Barcelony - dzięki Hiszpanowi Real będzie grał w dziesiątkę (a nawet dziewiątkę, bo ostatnie poczynania CR7 można nazwać sabotowaniem zespołu).

Opublikowano

Jesteś strasznie pewny siebie. Jak obrona da dupy Neymarowi to nawet Keylor nie pomoże. Czekam na klasyk i zobaczymy. :>

hYYRv6d.png

Opublikowano

Jeśli wróci Ramos, jestem spokojny o wygraną Barcelony - dzięki Hiszpanowi Real będzie grał w dziesiątkę (a nawet dziewiątkę, bo ostatnie poczynania CR7 można nazwać sabotowaniem zespołu).

No wiesz, jak Ramos zagra, to raczej będzie w takim stanie, że będzie grać normalnie. Chyba takiego, że ledwo bd biegać go nie wypuszczą. Co do Ronaldo, to akurat w klasyku może się odnaleźć i być może strzelić, tak jak to było ostatnio. ;)

denzel.png

Opublikowano

Przypominaj, myślisz, że mam słabą pamięć? Dwa karne, gorsza gra Barcelony? To Real zagrał lepiej w tamtym meczu ogórku. I czerwona dla Ramosa na Neymarze! Śmiech na sali :)

No i karny dla Realu którego nie powinno być. xD

Widzę, że przewidujesz przyszłość, w marcu też tak pisali, a wiemy jak było.  xD

Opublikowano

No i karny dla Realu którego nie powinno być. xD

Widzę, że przewidujesz przyszłość, w marcu też tak pisali, a wiemy jak było.  xD

Jeśli obie jedenastki wyszły by w swoich najsilniejszych składach to jest pewny, że Real by wygrał :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Jeśli obie jedenastki wyszły by w swoich najsilniejszych składach to jest pewny, że Real by wygrał :)

Weź ty się ogarnij, z tymi swoimi postami. Piszesz to samo już od ilu postów...każdy zrozumiał. Jednak ty chyba nie zrozumiałeś, że w klasyku NICZEGO nie można być pewnym. To, że Real ma lepszy skład pod względem wartościowym i indywidualnym(w niektórych przypadkach), to nie znaczy że od razu wszystko wygra. 

denzel.png

Opublikowano

Weź ty się ogarnij, z tymi swoimi postami. Piszesz to samo już od ilu postów...każdy zrozumiał. Jednak ty chyba nie zrozumiałeś, że w klasyku NICZEGO nie można być pewnym. To, że Real ma lepszy skład pod względem wartościowym i indywidualnym(w niektórych przypadkach), to nie znaczy że od razu wszystko wygra. 

To oczywiste, że nawet w meczu Lech vs Real, niczego nie mógłbym być pewien. Po prostu wierze w swoją drużynę i jestem pewny, że dadzą radę ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

To oczywiste, że nawet w meczu Lech vs Real, niczego nie mógłbym być pewien. Po prostu wierze w swoją drużynę i jestem pewny, że dadzą radę ;)

No to k***a nie spamuj i wypieirdalaj do swojego tematu.

Messi pojawił się dzisiaj trzeci dzień pod rząd w ośrodku treningowym Barcelony. [TV3 Ser COPE]

805491408806070489277.png

Opublikowano

To za kim ty w końcu jesteś. United czy Real?

hYYRv6d.png

Opublikowano

To za kim ty w końcu jesteś. United czy Real?

Pewnie za nikim. Pisze byle co, aby tylko nabić posty. 

btw. kogoś zabraknie na mecz z Realem u was, czy all będą już gotowi na wpiertol? :D

denzel.png

Opublikowano

Pfff. Jedyna niewiadoma to Messi. Ale moim zdaniem nie powinien wystąpić. Jak Enrique powiedział: "Chcę wygrać ligę, a nie klasyk". Nie ma sensu ryzykować, bo może to zaważyć na całym sezonie. Pamiętacie Coste? Leczył się końskim fiutem aby zdążyć na finał LM, a przed 20 minutą już płakał na ławce :v Max co powinni mu dać to 20 minut, tyle co o tym sądzę. Sam Neymar i Suarez wkręcą tą waszą defensywe.  :sex:

hYYRv6d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...