Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś kibicem Barcy, nie masz prawa wytykać nam cokolwiek o naszej obronie .... xD Ramos Pepe Varane Marcelo Fabio Nacho Carvalaj Arbeloa jakie problemy ?

Lepiej pilnuj waszej defensywy ;) samobóje pique i z*******e dośrodkowania alvesa <3 a no i rudy palacz, zapomniałem

Rudy palacz, ale w ostatnich meczach Barcelony był najlepszym obrońcą. Jak już wkraczamy w życie piłkarzy to Benzema niech się nie zabawia z dziećmi, pedofil jeden, a Marcelo niech ograniczy obiady przed meczami. ;)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rudy palacz, ale w ostatnich meczach Barcelony był najlepszym obrońcą. Jak już wkraczamy w życie piłkarzy to Benzema niech się nie zabawia z dziećmi, pedofil jeden, a Marcelo niech ograniczy obiady przed meczami. ;)

Bo Ci żyłka pęknie, Benzema został uniewinniony od tej sprawy, a Marcelo akurat teraz trzyma dobrą formę przez wakacje (chodzi o wagę, bo aktualnie to Coentrao lepiej gra od niego). :)

Opublikowano

Bez przesady z tym Nacho, jest on solidnym zmiennikiem i dobrym obrońca, który grałby w podstawowym składzie klubu typu Everton, Real Sociedad czy Newcastle.

A Varane ma ogromny potencjał na bycie najlepszym obrońcą na świecie.

Noo zdziwiłbyś jakby się mógł rozwinąć grając właśnie w takim evertonie czy nawet leverkusen jak carvajal.

Nacho nadal młody! :P

Ile Benzema dostaje na rękę? Chodzi mi o kontrakt.

I tak tyle nigdy pewnie nie zarobisz hehe :P Dużo, dużo... a i tak nikt poza władzami klubu i nim nie wie ile dokładnie zarabia.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

I tak tyle nigdy pewnie nie zarobisz hehe :P Dużo, dużo... a i tak nikt poza władzami klubu i nim nie wie ile dokładnie zarabia.

Gratuluję poczucia humoru. 466111407529114366506.png Coś widziałem, że 8 mln, to prawda? 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngRay a wiadomo ile miał zarabiać Di Maria po podpisaniu kontraktu?

Okey. Czyli Benzema, który niczym nie zasłużył aby zarabiać więcej niż Di Maria, będzie kosił 8 baniek, a Angel miałby brać 5,5?  o.O

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngRay a wiadomo ile miał zarabiać Di Maria po podpisaniu kontraktu?

Okey. Czyli Benzema, który niczym nie zasłużył aby zarabiać więcej niż Di Maria, będzie kosił 8 baniek, a Angel miałby brać 5,5?  o.O

Ale kto powiedział, że Benzema kosi 8 mln? Napisał Ray, że 5.5...

Poza tym mówiłem Ci nie raz o polityce w klubie, nie można ot co dać takiej podwyżki... poza tym dostał ofertę podwyżki, odrzucił :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Po podpisaniu kontraktu miał zarabiać przeszło 5, a Benzema aktualnie zarabia 5,5 nie jakieś 8.

Atletico wygra 2:0

Giz i Mandzukic na liscie strzelców

Kto to Giz?

Opublikowano

Jest jak byk napisane, że po podpisaniu będzie mógł liczyć na 7-8 mln. 

Opublikowano

Jesteś kibicem Barcy, nie masz prawa wytykać nam cokolwiek o naszej obronie .... xD Ramos Pepe Varane Marcelo Fabio Nacho Carvalaj Arbeloa jakie problemy ?

Lepiej pilnuj waszej defensywy ;) samobóje pique i z*******e dośrodkowania alves

a <3 a no i rudy palacz, zapomniałem

No właśnie widzę - "klasa światowa"

805491408806070489277.png

Opublikowano

Atletico będzie mocniejsze w tym sezonie, niż w poprzednim. ;) 

Opublikowano

11:1 z realem to juz w ogóle super obrona

a pamintasz pike co zrobił w sph 2 lata temu? xD

Opublikowano

11:1 z realem to juz w ogóle super obrona

Hala Dziecko, przestań mnie wkurwiać. Ten wynik jest wycofany przez FIFA przez środki jakie zastosował Franco w tym meczu. Piłkarzom Barcelony grożono śmierciom. 

Opublikowano

Hala Dziecko, przestań mnie wkurwiać. Ten wynik jest wycofany przez FIFA przez środki jakie zastosował Franco w tym meczu. Piłkarzom Barcelony grożono śmierciom. 

A piłkarzom Realu grożono podwyżką. Już przestałeś się zachowywać kulturalnie jak nie dostałeś mentora? xD 8S  :rolleyes:

Opublikowano

Trzymajcie sie swojego tematu a my swojego i będzie spokój ;)

To nie wyskakuj z takimi rzeczami. Był spokój jak siedziałeś cicho. Przyszedłeś i zacząłeś siać ferment.

A piłkarzom Realu grożono podwyżką. Już przestałeś się zachowywać kulturalnie jak nie dostałeś mentora? xD 8S  :rolleyes:

Cały czas zachowuję się kulturalnie. Tacy ludzie jak ty po prostu podnoszą mi ciśnienie. Jestem tylko człowiekiem, pajacu.

PS. Widać jakim jesteś kibicem. Gówno wiesz na temat swojego klubu. :)

6806514087418461132950.png

Opublikowano

To nie wyskakuj z takimi rzeczami. Był spokój jak siedziałeś cicho. Przyszedłeś i zacząłeś siać ferment.

Cały czas zachowuję się kulturalnie. Tacy ludzie jak ty po prostu podnoszą mi ciśnienie. Jestem tylko człowiekiem, pajacu.

PS. Widać jakim jesteś kibicem. Gówno wiesz na temat swojego klubu. :)

6806514087418461132950.png

Pajacu - tydzień temu byś tego nie napisał. xD

Pajacu, kulturalnie, nie wierzę. xD

Na temat swojego klubu gówno wiem? Moim klubem jest Patetico? A, mi chodziło o ta akcje z Simeone, bo co chwile on wylatuje albo ten gruby z ławki.

Opublikowano

no co jak co ale k***a do pisania we własnym temacie czego chce to mam prawo, temat jest o realu i mogę tu k***a pisać co chce, ja nie wbijam do waszego tematu o barcy i nie napierdalam postów typu "a zjebaliście z transferami w tym roku, coś czuje że obrona nie da rady" zachowajcie to dla siebie albo gadajcie o tym w swoim temacie :)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

no co jak co ale k***a do pisania we własnym temacie czego chce to mam prawo, temat jest o realu i mogę tu k***a pisać co chce, ja nie wbijam do waszego tematu o barcy i nie napierdalam postów typu "a zjebaliście z transferami w tym roku, coś czuje że obrona nie da rady" zachowajcie to dla siebie albo gadajcie o tym w swoim temacie :)

Cicho, oni zawsze się muszą wpierdolić i pisać najwięcej pomimo tego, że ich klub był za słaby żeby zagrać w tym dwumeczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...