Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A, mi chodziło o ta akcje z Simeone, bo co chwile on wylatuje albo ten gruby z ławki.

Co ty nie powiesz Sherlocku, nie wpadł bym na to.

Tak, gówno wiesz, skoro uważasz, że 11:1 było wynikiem sprawiedliwym i zasłużonym.

no co jak co ale k***a do pisania we własnym temacie czego chce to mam prawo, temat jest o realu i mogę tu k***a pisać co chce, ja nie wbijam do waszego tematu o barcy i nie napierdalam postów typu "a zjebaliście z transferami w tym roku, coś czuje że obrona nie da rady" zachowajcie to dla siebie albo gadajcie o tym w swoim temacie :)

Ja coś takiego napisałem? Nie, starałem się kulturalnie dyskutować, do tej pory. 

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ty nie powiesz Sherlocku, nie wpadł bym na to.

Tak, gówno wiesz, skoro uważasz, że 11:1 było wynikiem sprawiedliwym i zasłużonym.

Ja coś takiego napisałem? Nie, starałem się kulturalnie dyskutować, do tej pory. 

Te, a czy ja coś takiego napisałem? Do tej pory xD

Opublikowano

"Karim to w chwili obecnej najbardziej fałszywa 9 świata. W sumie, to nie wiem kogo on dziś gra."

xD

Szkoda, że nie komentują komentatorzy z C+ :v

Opublikowano

Szkoda, że nie komentują komentatorzy z C+ :v

A co ma piernik do wiatraka?

Opublikowano

Wracam! Jak tam chłopaki, po 11-1? Emocje były, tylko szkoda, że musiałem wyłączyć telewizor... Oh wait, przecież tego jeszcze nie ma w 43'.

400 mln w tym

- Król strzelców MŚ 2014

- Dwukrotny zdobywca Złotej Piłki

- Jeden z najlepszych byłych zawodników Bayernu

- Jeden z najlepszych obrońców świata oraz jeden z najlepszych młodszego pokolenia

- Najlepszy zawodnik BPL 2013/2014

- Legendarny Casillas w bramce

A przegrywacie w 80 minucie z ATM po transferach. Chyba pora przygotować gotówkę i wykupić Atletico :D

Przypomnę też, że kiedyś za czasów Mou graliście podobnie. Tzn. agresywnie, kontrataki oraz momentami autobus.

P.S Jak Celtic był 11 we własnym polu karnym to OK?

Opublikowano

Hala Dziecku puściły nerwy. Spać idź już, gimbaza się zaczyna niedługo.  <3

Jamesik kolejny mecz coś c*****o. :v

C***a to masz na mordzie, nacjonalisto. James zagrał dzisiaj najlepiej, najwidoczniej jesteś ślepy.

Co Tobie po tych miliardach, skoro nie potrafią wygrać z ATM? Jestem również fanem piłki nożnej, a Real Madryt to bardzo znany i dobry klub ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ray, nie uważasz, że Carlo ostatnio mocno posiwiał? Mou też, aż strach pomyśleć co będzie za kilka lat.

Serdecznie pozdrawiam.

(Mimo takiego buzowania hemoroidów, stawiasz przecinki, respect.

A Ty się k***a dalej nie nauczyłeś pisać, poprawnie stawiać znaków interpunkcyjnych czy innych rzeczy. Przez jebane dwa lata Ci to wytykam, a Ty dalej.

Opublikowano

Hala Dziecku puściły nerwy. Spać idź już, gimbaza się zaczyna niedługo.  <3

Jamesik kolejny mecz coś c*****o. :v

masz k***a tyle racji ile twoja barcelona trofeów w poprzednim sezonie :D

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Wyjdźcie wszyscy najlepiej z tego tematu i nie wracajcie, bo to nie jest rozmowa.

Widzisz agresję w moich wypowiedziach? Czemu wszelka próba dyskusji na jakiś temat musi się tak kończyć? Dlaczego nie potrafią napisać, czegoś sensownie? Sam widzisz, że tworzą kółko wzajemnej adoracji. Ja, Ty jesteśmy tutaj od dawna i nie przypominam sobie, żebyśmy w jakimś większy stopniu na siebie wchodzili. To tak jak z polityką, są dwie strony barykady. Niestety przyjdzie taki Palikot i Korwin i dupa :D

Ray, po co raz wyzywasz, a innym razem cenzurujesz? Nie widzę, żadnego błędu. Widzisz, przez dwa lata umiesz tylko zwrócić uwagę na interpunkcje, rzadko kiedy wnosisz jakiś sens do wypowiedzi. Może dlatego dostałeś tyle permów? Uczysz @Merceddes kultury, a sam nie grzeszyłeś. Niektórzy mają język zręczny i długi. Przepraszam, jestem od 2010 roku, może nie mam 1251251251251 postów, ale nic mnie nie omija : )

Pozdrawiam!

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngRay

Mam pytanie..

Bardzo boli Cię dzisiejsza porażka z Atletico ?

Twói pupile z Realu grali jak szmaty.. :)

Tylko żółtych kartek nazbierali bo nie potrafiejo grać czysto? :D

Zapłacili za Jamesa potrójną cene :)

Przecież to drewno nie jest warte nawet 20 melonów..

Real Madryt się tylko pogrąża

Sprzedajcie jeszcze Di Marie to będziecie walczyć o utrzymanie w lidze xD

Banda patałachów nie klub.. :)

Bardzo bym się ucieszył gdyby ten klubik przepełniony gwiazdkami trafił w 1/8 LM na Chelsea :)

Dostaliby 4:0 w dupe i tyle w temacie.

@topic

Kiedy dymisja Ancelottiego?

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Mam pytanie..

Bardzo bym się ucieszył gdyby ten klubik przepełniony gwiazdkami trafił w 1/8 LM na Chelsea :)

@topic

https://www.youtube.com/watch?v=TeDp27Tjq3M

Opublikowano

Ogarnijcie się albo wszystkim uczestnikom wklepie 7 dni, i tak to się skończy.

To je sport, to so emocje Maxio :D

btw. Bardzo słaby mecz Realu, James jedyny istniał w pierwszej części, ale i tak

DI MARIA > JAMES !

Mam pytanie..

@topic

Też bym bardzo chciał to zobaczyć, mógłbym się później pośmiać z brata, który kibicuje Chelsea  :)

- Luz emocje emocjami, ale k**w@mi nie muszą rzucać co ?

Opublikowano

Widzisz agresję w moich wypowiedziach? Czemu wszelka próba dyskusji na jakiś temat musi się tak kończyć? Dlaczego nie potrafią napisać, czegoś sensownie? Sam widzisz, że tworzą kółko wzajemnej adoracji. Ja, Ty jesteśmy tutaj od dawna i nie przypominam sobie, żebyśmy w jakimś większy stopniu na siebie wchodzili. To tak jak z polityką, są dwie strony barykady. Niestety przyjdzie taki Palikot i Korwin i dupa :D

Ray, po co raz wyzywasz, a innym razem cenzurujesz? Nie widzę, żadnego błędu. Widzisz, przez dwa lata umiesz tylko zwrócić uwagę na interpunkcje, rzadko kiedy wnosisz jakiś sens do wypowiedzi. Może dlatego dostałeś tyle permów? Uczysz @Merceddes kultury, a sam nie grzeszyłeś. Niektórzy mają język zręczny i długi. Przepraszam, jestem od 2010 roku, może nie mam 1251251251251 postów, ale nic mnie nie omija : )

Pozdrawiam!

Tyle, że ja nie startuje na mentora. Gówno wiesz i w du pie byłeś.

EOT

- Ostatnie upomnienie.

Opublikowano

masz k***a tyle racji ile twoja barcelona trofeów w poprzednim sezonie :D

A w tym temacie jest tylu buldupiarzy, ile Real Madryt zdobył LM w ostatnich 12 latach (Podpowiem, Ty i Ray), eot

Jeżeli Di Maria odejdzie, Khedira również, to linnia pomocy zostanie ostro osłabiona. Z drugiej strony tego trzeba było się spodziewać po takim składzie, tylu gwiazd nie da się dobrze poddać rotacji ;)

Opublikowano

Mam pytanie..

@topic

Teraz to naprawdę mnie rozśmieszyłeś :-):-)

Oceńmy dwa mecze superpucharu Hiszpanii, pierwszy mecz to jest przeważanie Realu i ewidentny autobus atletico, bronili całą 11-tką na swojej połowie... Real bronił obrońcami i czasem pomocnikami... przeważał Real i dość szczęśliwie zdobył bramkę, a atletico ruszyło z parkingu autobusowego i strzeliło szczęśliwie bramkę... mówicie, że nie umieją grać czysto? A co atletico wyprawiało w pierwszym meczu? W tym zresztą też, Mandzukić to pieprzony prowokant... jak widzę jak się obraca do tyłu, żeby zobaczyć ramosa i nagle upaść to mnie niesie.

James pokaże wszystkim jak Bale, którzy mówią, że przepłacony. Ten gracz ma coś w sobie i pokazał to w tym meczu, brakuje jedynie zgrania. Jest młodziutki a gra lepiej niż niejeden.

Di Maria chce odejść, nikt mu nie każe odchodzić, wręcz zmuszany jest do pozostania... ale ktoś kto nie chce grać w najlepszym i największym klubie świata to droga wolna, nie ma nikogo niezastąpionego.

Zobaczysz grę Realu w tym sezonie i zobaczymy czy coś powiesz.

Mówisz dymisja Carlo? Jeszcze śmieszniejszej rzeczy nie czytałem XDXD Obecnie najlepszy trener na świecie, zdobył ligę mistrzów, superpuchar europy, uporządkował zespół... co więcej mówić. 

@1373230489-U611928.pngCristiano.

Superpuchar Hiszpanii.  :rolleyes:

He? Barcelona go raczej długo nie zdobędzie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Wilczek

Najlepszy trener na swiecie ? <hahaha>

Najlepszy trener obecnie prowadzi Chelsea :)

Co Ty mi tu jakiś przeterminowane filmiki z 2013 roku podsyłasz ?

Porównaj sobie skład Chelsea z poprzedniego sezonu, a ten obecny..

zresztą.. ogladnij dziś mecz Chelsea vs Leicester

@topic

Ancelotti mnie rozbawił kiedy powiedział że celem Realu na ten sezon jest 6 tytułów xD:D

Po wczorajszym meczu już jeden zdobyli :D

"Tytuł Cieniasa"

do zdobycia zostało jeszcze 5

Czekam na kolejne upokorzenia Realu i płacz dzieci oraz dymisje Ancelottiego.

Carlo najlepszy trener świata xD.. Lista tytułów zdobytych przez kluby które prowadził Mourinho jest nieosiagalną dla Ancelottiego, a w tym roku dojdzie jeszcze minimum 3 nowe :)

Bez SPIN

@topic2

Ronaldo jakos bez formy w tym sezonie chyba załamał się po porażce z Niemcami na mundialu

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Wilczek, to się okaże. 

PS. Ancelotti? A mi się wydaje, że Loew obecnie.

Opublikowano

Przypomnę tylko, że to Atletico miało lepsze sytuacje w drugim meczu(poprzeczka,sytuacja griezzmana), w pierwszym zresztą też mieli 2-3 dogodne(1 mandżukicia, 1 saula więcej nie pamiętam).

Ale Najbardziej mnie rozwala Mandżukić i Simeone. Co idzie wysoka piłka od bramkarza to Mandżu patrzy do tyłu czy ktoś go atakuje, jak tak to w ogóle do piłki nie wyskakuje i zostaje sfaulowany. Cwaniactwo boiskowe level hard, ale wszystko zgodnie z przepisami.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Teraz to naprawdę mnie rozśmieszyłeś :-):-)

Oceńmy dwa mecze superpucharu Hiszpanii, pierwszy mecz to jest przeważanie Realu i ewidentny autobus atletico, bronili całą 11-tką na swojej połowie... Real bronił obrońcami i czasem pomocnikami... przeważał Real i dość szczęśliwie zdobył bramkę, a atletico ruszyło z parkingu autobusowego i strzeliło szczęśliwie bramkę... mówicie, że nie umieją grać czysto? A co atletico wyprawiało w pierwszym meczu? W tym zresztą też, Mandzukić to pieprzony prowokant... jak widzę jak się obraca do tyłu, żeby zobaczyć ramosa i nagle upaść to mnie niesie.

James pokaże wszystkim jak Bale, którzy mówią, że przepłacony. Ten gracz ma coś w sobie i pokazał to w tym meczu, brakuje jedynie zgrania. Jest młodziutki a gra lepiej niż niejeden.

Di Maria chce odejść, nikt mu nie każe odchodzić, wręcz zmuszany jest do pozostania... ale ktoś kto nie chce grać w najlepszym i największym klubie świata to droga wolna, nie ma nikogo niezastąpionego.

Zobaczysz grę Realu w tym sezonie i zobaczymy czy coś powiesz.

Mówisz dymisja Carlo? Jeszcze śmieszniejszej rzeczy nie czytałem XDXD Obecnie najlepszy trener na świecie, zdobył ligę mistrzów, superpuchar europy, uporządkował zespół... co więcej mówić. 

He? Barcelona go raczej długo nie zdobędzie.

Najlepszy trener prowadzi najlepszy klub na świecie? Tylko jestem ciekawy jak można mówić, że Real jest najlepszym klubem na świecie skoro nawet nie są najlepsi w swoim mieście?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Bla, bla, bla, po przegrali Superpuchar Hiszpanii z Atletico, no tak, ale finał ligi mistrzów wygrali 4-1, co ich czyni najlepszym klubie w Europie, jak wygrają KMŚ to na świecie. ;) Dziękuję, dobranoc.

btw. To Mourinho dał podstawy dla Carlo i bez Mou nie byłoby ligi mistrzów, to on uporządkował zespół i dzięki jego grze z kontry udało nam się rozgromić Bayern. Także wychwalanie w 100% Carlo nie ma sensu.

Szczególnie na konferencji mnie zirytował, gdy powiedział, że nie potrzebny jest inny napastnik i Di Marii nie potrzebował, co za herezje.
Wiem, że p*******, ale inaczej mógł się dwumecz potoczyć jeśli w pierwszym meczu zostałaby podyktowana jedenastka dla Realu.

@Wilczek

Najlepszy trener na swiecie ? <hahaha>
Najlepszy trener obecnie prowadzi Chelsea :)

Co Ty mi tu jakiś przeterminowane filmiki z 2013 roku podsyłasz ?
Porównaj sobie skład Chelsea z poprzedniego sezonu, a ten obecny..
zresztą.. ogladnij dziś mecz Chelsea vs Leicester

@topic

Ancelotti mnie rozbawił kiedy powiedział że celem Realu na ten sezon jest 6 tytułów xD:D
Po wczorajszym meczu już jeden zdobyli :D
"Tytuł Cieniasa"
do zdobycia zostało jeszcze 5
Czekam na kolejne upokorzenia Realu i płacz dzieci oraz dymisje Ancelottiego.

Carlo najlepszy trener świata xD.. Lista tytułów zdobytych przez kluby które prowadził Mourinho jest nieosiagalną dla Ancelottiego, a w tym roku dojdzie jeszcze minimum 3 nowe :)

Bez SPIN

@topic2

Ronaldo jakos bez formy w tym sezonie chyba załamał się po porażce z Niemcami na mundialu

Wybacz, kolego, ale CV to akurat Carlo ma zdecydowanie lepsze.

PS. Nie chcę się wtrącać do waszego tematu - ale najlepszą szkółkę to ma Ajax czy Porto, nie Barca, nie Real, nie Chelsea, nie City. ;)

Opublikowano

Znowu k***a ty, nie możesz siedzieć w swoim temacie? Pierdoli mnie to, mogę dać tysiąc zachowań piłkarzy Barcelony gorszych no i c**j? Tak ciężko k***a tutaj nic nie pisać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...