Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Atletico będzie próbowało grać pewnie tak, jak w poprzednim sezonie z większymi rywalami - defensywa i czekanie na kontrę, zobaczymy.

Obstawiam 2:0 dla Realu na Bernabeu, a potem zobaczy się. Mam tylko nadzieję, że Di Maria zagra a nie James.

Heheheh, nikt z tej dwójki nie zagra :D

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Mam nadzieję, że Iker udowodni, że nadal jest coś wart. W przeciwnym wypadku numerem 1 powinien być Navas. ;)

Opublikowano

Tak czy siak Navas jest od niego lepszy i niedługo powinien być pierwszym bramkarzem. Chyba najlepszy bramkarz mundialu nie przyszedł grzać ławki za 12mln?

Opublikowano

Navas- czy lepszy? No nie wiem, Iker nie w formie, ale gdy ją złapie, nikt go nie pokona!

Raczej już jej niestety nie złapie, za niedługo będzie miał 34 lata a formy nie pokazuje od przeszło dwóch lat. Mundial w jego wykonaniu to była kpina, Keylor na pewno jest lepszy od niego aktualnie i młodszy.

Opublikowano

Niestety, ale wydaję mi się, że Casillas najlepsze lata ma już za sobą. Nie ten refleks i w ogóle.  -.- Jeśli Ancelotti chce coś ugrać w tym sezonie, a Iker dalej prezentuje poziom z mistrzostw, niech lepiej postawi na Keylora.  :P

Opublikowano

Jestem przekonany,że w tym sezonie Real będzie miał poważne problemy z defensywą.Za niespełna dziesięć godzin rewanż na Vicente Calderon,stawiam 2:1 dla Los Colchoneros.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Jestem przekonany,że w tym sezonie Real będzie miał poważne problemy z defensywą.Za niespełna dziesięć godzin rewanż na Vicente Calderon,stawiam 2:1 dla Los Colchoneros.

Varane moim zdaniem powinien wskoczyć do pierwszego składu za Pepe i z nacho być rezerwowym :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Varane moim zdaniem powinien wskoczyć do pierwszego składu za Pepe i z nacho być rezerwowym :)

Również tak myślę. Skończyły by się problemy z Pepe.

Wydaję mi się, że będzie 1-1 i zadecyduje gol w dogrywce. Serce - Atletico, rozum - Real. Gol Bale'a w 113 minucie. =D

Opublikowano

Również tak myślę. Skończyły by się problemy z Pepe.

Wydaję mi się, że będzie 1-1 i zadecyduje gol w dogrywce. Serce - Atletico, rozum - Real. Gol Bale'a w 113 minucie. =D

Nie wiem co ty gadasz, ale w poprzednim sezonie z Pepe nie było prawie żadnych problemów (mówię o lidze)

Z tego co słyszałem on bił rekordy minut bez popełnione faulu... więc teraz patrzysz na niego przez pryzmat jego skoku na Mullera na MŚ :)

np:http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/pepe-nie-jest-juz-brutalem-fauluje-rzadziej-niz-dani-alves_390143.html

Z tego co wynika to problemy wy macie :P

Teraz odniosę się do drugiej części postu/posta. Serce-atletico??? Ja bym to raczej nazwał autobus/antyfutbol Atletico... to co wyprawiali w pierwszym meczu to naprawdę antyfutbol, mecz nudny jak flaki z olejem, przez to, że cały czas Real atakował ale bezskutecznie... a potem wystarczył jeden błąd defensywy Realu i remis. Oczekuję, że dzisiaj będzie taki crash na tym autobusie atletico i real ich rozniesie. Real o wiele więcej gra teraz piłką, to jest szok :P Jeszcze 2,3 sezony temu bym się tego nie spodziewał

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

I co z tego? Mógłby dostać nawet pokojową nagrodę nobla. Z Pepe są problemy, na przykład weźmy mundial i starcie z Muller'em. 

Nie lubię Realu i w każdym meczu jestem za ich przeciwnikiem, ale wiem, że jest to obecnie najlepszy klub na świecie i za pewne wygra ten mecz. To, że Atletico zagrało jak zagrało nic nie zmienia.  ;)

Opublikowano

Wilczek daj spokój - serce Atletico, niech kibicuje komu chce, jego sprawa przecież. :D

Na mundialu jeden wyskok z Mullerem, jednak na prawdę on mu coś tam zrobił? Nie wydaje mi się, nie gra tak brutalnie jak kiedyś.

Znaczy, nie, żebym coś mówił, ale czy któryś klub na świecie ma lepiej obsadzoną defensywę od Realu? Dobra, może City na podobnym poziomie, ale mimo wszystko.

Lewa obrona - Coentrao i Marcelo, Portugalczyk jest lepszy w defensywie aniżeli ofensywnie a Brazylijczyk to jego przeciwność. Środek też świetnie obsadzony, prawa obrona młody Carvajal i zmiennik Arbeloa.

Opublikowano

I co z tego? Mógłby dostać nawet pokojową nagrodę nobla. Z Pepe są problemy, na przykład weźmy mundial i starcie z Muller'em. 

Nie lubię Realu i w każdym meczu jestem za ich przeciwnikiem, ale wiem, że jest to obecnie najlepszy klub na świecie i za pewne wygra ten mecz. To, że Atletico zagrało jak zagrało nic nie zmienia.  ;)

Przeczysz samemu sobie i chyba nie czytasz do końca postów. 

Wilczek daj spokój - serce Atletico, niech kibicuje komu chce, jego sprawa przecież. :D

Na mundialu jeden wyskok z Mullerem, jednak na prawdę on mu coś tam zrobił? Nie wydaje mi się, nie gra tak brutalnie jak kiedyś.

Znaczy, nie, żebym coś mówił, ale czy któryś klub na świecie ma lepiej obsadzoną defensywę od Realu? Dobra, może City na podobnym poziomie, ale mimo wszystko.

Lewa obrona - Coentrao i Marcelo, Portugalczyk jest lepszy w defensywie aniżeli ofensywnie a Brazylijczyk to jego przeciwność. Środek też świetnie obsadzony, prawa obrona młody Carvajal i zmiennik Arbeloa.

Dokładnie ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

nie chce nic mówić ale gdy di Maria odejdzie z Realu ( bardzo prawdopodobne ) to mogę już zapomieć o tytule mistrza Hiszpanii

jeszcze nie daj Boże aby Ronaldo złapał kontuzje bo wtedy będzie juz po zawodach

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Powinien,bo to jest obecnie najlepszy ŚO w tym zespole.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nope, Ramos jest najlepszy, Pepe i Varane na podobnym poziomie, ale patrząc na agresywność obydwu zawodników i wiek pierwszy skład zdecydowanie przemawia za francuzem.

nie chce nic mówić ale gdy di Maria odejdzie z Realu ( bardzo prawdopodobne ) to mogę już zapomieć o tytule mistrza Hiszpanii

jeszcze nie daj Boże aby Ronaldo złapał kontuzje bo wtedy będzie juz po zawodach

Też nie chcę żeby odchodził, ale bez przesady... w pomocy jest Modrić, Isco, Kroos, Xabi, Khedira i James.

Opublikowano

Jesteś kibicem Barcy, nie masz prawa wytykać nam cokolwiek o naszej obronie .... xD Ramos Pepe Varane Marcelo Fabio Nacho Carvalaj Arbeloa jakie problemy ?

Lepiej pilnuj waszej defensywy ;) samobóje pique i z*******e dośrodkowania alvesa <3 a no i rudy palacz, zapomniałem

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Najlepiej rokujący i możliwe, że najlepszy młodociany ŚO na świecie. Poza tym patrząc na gre Nacho dużo mu nie odstaje, bo większych błędów nie popełniał :P

Jesteś kibicem Barcy, nie masz prawa wytykać nam cokolwiek o naszej obronie .... xD Ramos Pepe Varane Marcelo Fabio Nacho Carvalaj Arbeloa jakie problemy ?

Lepiej pilnuj waszej defensywy ;) samobóje pique i z*******e dośrodkowania alvesa <3 a no i rudy palacz, zapomniałem

Rudy klocek, hehe :D

Pije, pali, ma 31 lat i tyle milionów :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Bez przesady z tym Nacho, jest on solidnym zmiennikiem i dobrym obrońca, który grałby w podstawowym składzie klubu typu Everton, Real Sociedad czy Newcastle.
A Varane ma ogromny potencjał na bycie najlepszym obrońcą na świecie.

Opublikowano

Przeczysz samemu sobie i chyba nie czytasz do końca postów. 

@Wilczek pokaż gdzie zaprzeczyłem sam sobie.

@down literówka...

Poza tym jak już wytykamy błędy to zdanie zaczyna się z dużej litery i nie stawia się spacji przed znakiem interpunkcyjnym "znafco".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...