Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bale w Realu, Kaka w Milanie i podobno Denis w Sevilli :)

Szkoda mi Kaka'i. Zobaczycie, że w Milanie znów będzie w formie ^^

Opublikowano

Japierdole Ozil prawdopodobnie będzie dzisiaj piłkarzem Arsenalu... Dzisiaj ma się pojawić oficjalna wiadomość.

Za 50 milionów euro do Arsenalu

805491408806070489277.png

Opublikowano

Takiego pomocnika się pozbyć, japierdole.... naprawdę to jest najgorszy błąd Pereza jaki mógł się wydarzyć... Przecież to co wyprawiał/wyprawia Ozil na boisku

przechodzi ludzie granice...

Opublikowano

Ozil to magik :/ a swoją drogą to raczej nie odejdzie, mam nadzieje ze to sa tylko spekulacje
Zacytuję:

– Możliwość gry dla Realu Madryt napawa mnie dumą. Podoba mi się zarówno w drużynie, jak i mieście. Dojrzałem jako piłkarz i człowiek. Nie myślę o zmianach, inne kluby dla mnie nie istnieją – powiedział dla Bilda Mesut Özil.

– Grając w tak wielkim zespole normalnym jest, że panuje olbrzymia rywalizacja. Nigdy nie odejdę z drużyny z powodu konkurencji. Przywitamy każdego nowego zawodnika. Jeśli Bale do nas dołączy, nie będę miał z tym żadnego problemu.

– Czuję, że trener mi ufa. To mój czwarty sezon w Realu Madryt i doskonale wiem, co mogę dać drużynie.
Druga sprawa : tumblr_inline_mshqa33a2C1qz4rgp.gif
kaka w milanie :c
Bale moglby grac na obronie, a tutaj jeszcze podesle Wam takie cus :D12e9fd2ccac893bdd89014213f323ff2-554.png

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Czekam na 1 mecz w TV z jakimś wymagającym przeciwnikiem typu Borussia Dortmung Barcelona itd. aby Bale miał się jak wykazać.

Wtedy wyjdzie czy opłacało się tyle wydawać.

I licze na to,że Ozil nie odejdzie,bo jest dobry.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Real Madryt: Diego López; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Nacho; Modrić, Illarra; Isco, Bale; Cristiano Ronaldo, Benzema.

Villarreal: Asenjo, Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa, Bruno, Trigueros, Cani, Aquino, Giovani, Jonathan Pereira.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

I zdobywamy 1 punkt, 2-2 , dobry debiut Bale

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Debiut Bale dobry, ale Benzema co grał o.O On piłki przetrzymać nie umie, nie mówiąc o niczym więcej. Pepe tragicznie w obronie, chociaż się starał. Ogólnie to podsumować można tak, że ofensywa słabo, a defensywa nie używając brzydkich słów beznadziejnie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Debiut Bale dobry, ale Benzema co grał o.O On piłki przetrzymać nie umie, nie mówiąc o niczym więcej. Pepe tragicznie w obronie, chociaż się starał. Ogólnie to podsumować można tak, że ofensywa słabo, a defensywa nie używając brzydkich słów beznadziejnie.

Defensywa oprócz Lopeza :D Bo grał zajebiście xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Real Madryt: Diego López; Carvajal, Pepe, Nacho, Arbeloa; Khedira, Illarra; Di María, Bale, Cristiano; Benzema.

Mecz z Getafe o 19 :]

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...