Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy po sezonie. Jeszcze niedawno miałeś na profilu rocznik 98, także sam nie wiem. :D
Bardziej się zajmujesz Realem niż zespołem któremu kibicujesz i po co Ci to? Na każdym kroku próbujesz prowokować a Tobie to nie wychodzi, powiedz mi po co.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Kacperovsky. Jeśli mamy taki chujowy zespół to wypierdalaj kibicować Barcelonie i właśnie w tamtym temacie wylewaj sobie swój ból dupy. Chodzi o to, że nie potrzebnie spinasz i dajesz jakieś filmiki gdzie to gracze Realu symulują, DOBRZE WIEDZĄC, że Barca też nie jest lepsza. Jak bym był tak pojebany jak ty, to też bez problemu mógłbym powrzucać do tematu o Barcelonie filmiki i zdjęcia jacy to oni nie są chujowi, bo tego jest pełno w necie, ale PO CO?

Opublikowano

@Kacperovsky. Jeśli mamy taki chujowy zespół to wypierdalaj kibicować Barcelonie i właśnie w tamtym temacie wylewaj sobie swój ból dupy. Chodzi o to, że nie potrzebnie spinasz i dajesz jakieś filmiki gdzie to gracze Realu symulują, DOBRZE WIEDZĄC, że Barca też nie jest lepsza. Jak bym był tak pojebany jak ty, to też bez problemu mógłbym powrzucać do tematu o Barcelonie filmiki i zdjęcia jacy to oni nie są chujowi, bo tego jest pełno w necie, ale PO CO?

Tam rzadko kto wchodzi, więc po co mam tam pisać ;) . Jaki mam mieć ból dupy ? Nie mam powodów . Udowadniam tylko Cersiowi, bo mi tu o niego chodzi, że Real też ma wady . Jednak teraz nie jest taki wygadany jak w temacie o El Clasico, so sad ;]

Zobaczymy po sezonie. Jeszcze niedawno miałeś na profilu rocznik 98, także sam nie wiem. :D

Bardziej się zajmujesz Realem niż zespołem któremu kibicujesz i po co Ci to? Na każdym kroku próbujesz prowokować a Tobie to nie wychodzi, powiedz mi po co.

98 ? Nwm, chcesz to ci dam profil na FB, albo skype, jak szukasz dowodów :c .

Real dość lubiłem do momentu, kiedy ta aktorzyna tu przyszła . Czemu Florek sprzedał Ozila, a kupił Bale'a ? Marketing, Ozil nie należał do najprzystojniejszych a dla Pereza liczy się tylko kasa a nie dobro zespołu . Nie rozumiem jak tego można nie widzieć ? Żaden piłkarz z wysp nie poradzi sobie w innej lidze niż angielska . Hmmm no np dajcie mi przykład piłkarza z Anglii, który gra w innej lidze niż Angielska . Daje sobie rękę uciąć ,ze nie znajdziecie :] Ozil był kilka klas wyżej niż on, no ale dobra, nie moje małpy, nie mój cyrk .

Ja się nie zamierzam w tym temacie wyzywać, tylko grzecznie podyskutować, ale jak 2 delikwentów mnie tu już wyzwało, to czemu ja mam tego nie robić ?

Wiem, że na Barcelonę są filmiki, ale piłkarzowi który walczy o złotą piłkę, nie przystoi :< .

@ Tak z innej bajki, Real będzie miał ciężko w 1/8, ale powinni dać rade, mam wątpliwości po tym co zobaczyłem z Ossasuną .

Nie mówię, że Barca ma łatwo, bo zaraz jakiś gimb zacznie mi tu wrzucać :ninja:

Opublikowano

@Up

Średnio, wolałem Milan wylosować, ale Shalke nie jest złe. Nie za mocny, nie za łatwy przeciwnik. W sam raz na 1/8.

A najciekawiej zapowiada się Bayern - Arsenal. Oba zespoły mają forme :) A zaraz po tej parze Man City - Barca. Man City jak utrzyma formę, a do barcy wróci Messi to może być mega pojedynek. Mi tylko szkoda, że dortmund wylosował Zenit ;x

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@Up

Średnio, wolałem Milan wylosować, ale Shalke nie jest złe. Nie za mocny, nie za łatwy przeciwnik. W sam raz na 1/8.

A najciekawiej zapowiada się Bayern - Arsenal. Oba zespoły mają forme :) A zaraz po tej parze Man City - Barca. Man City jak utrzyma formę, a do barcy wróci Messi to może być mega pojedynek. Mi tylko szkoda, że dortmund wylosował Zenit ;x

Mnie milan wkurwia i wgl nie zasługuje na miejsce w 1/8 . Lepszy był ajax .

W każdym meczu autobus i nie miał nawet 50% posiadania piłki . W meczu z Ajaxem to ajax miał 60-70% i więcej sytuacji .

Będę oglądał ten mecz i po wygranej Arsenalu '' haha, suprise bawarskie kur*y '' xD . Ney i Sanchez muszą wziąć grę na barki, bo Messi chyba będzie bez formy po tej kontuzji :(

Opublikowano

Akurat Bayern jest faworytem do wygrania ligi mistrzów, Arsenal nie powinien być dla nich problemem. Wpadka im się zdarzyła z City, ale to nie zmienia faktu, że obecnie są najlepszą drużyną na świecie. Zobaczymy.

Opublikowano

Akurat Bayern jest faworytem do wygrania ligi mistrzów, Arsenal nie powinien być dla nich problemem. Wpadka im się zdarzyła z City, ale to nie zmienia faktu, że obecnie są najlepszą drużyną na świecie. Zobaczymy.

Wnioskujesz to po czym ? Bo ja nie widzę powodów aby tak pisać . Cieszył bym się jak by odpadli, bo mnie ten Ribery denerwuje . Ciągle gwiazdorzy :c .

Arsenal wygra zobaczycie !

Opublikowano

Wpadką można by nazwać gdyby przegrali w Anglii, lecz porażkę ponieśli na własnym stadionie. City pokazało, że Bawarczycy nie są jakimś mega wykurwistym teamem, żeby jechać każdego po kolei.

Mówiąc szczerze to wnerwiłem się gdy Arsenal wylosował Bayern. W tamtym roku nie podołali, ale teraz mam nadzieje, że wygrają.

Co do Mediolańczyków to znając życie ruszą do przodu lub oni jak i Rojiblancos będą grali w defensywie. Bo coś powątpiewam w to, że Atletico wyjdzie nastawiona ofensywnie do tego meczu.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Wpadką można by nazwać gdyby przegrali w Anglii, lecz porażkę ponieśli na własnym stadionie. City pokazało, że Bawarczycy nie są jakimś mega wykurwistym teamem, żeby jechać każdego po kolei.

Mówiąc szczerze to wnerwiłem się gdy Arsenal wylosował Bayern. W tamtym roku nie podołali, ale teraz mam nadzieje, że wygrają.

Co do Mediolańczyków to znając życie ruszą do przodu lub oni jak i Rojiblancos będą grali w defensywie. Bo coś powątpiewam w to, że Atletico wyjdzie nastawiona ofensywnie do tego meczu.

Dlaczego ? Altetico rozniesie w pył Milan :_:

Opublikowano

Wnioskujesz to po czym ? Bo ja nie widzę powodów aby tak pisać . Cieszył bym się jak by odpadli, bo mnie ten Ribery denerwuje . Ciągle gwiazdorzy :c .

Arsenal wygra zobaczycie !

Też średnio przepadam za Riberym, ale jest dobrym piłkarzem. Bayern ponieważ wygrał w tym roku potrójną koronę i prezentuje się niesamowicie.

Opublikowano

Same filmy tego użytkownika były fajne na początku. Pierwsze dwa mówiły dużo prawdy, ale później już się zaczęło takie prowokowanie kibiców Realu do wiecznych spin w komentarzach.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Same filmy tego użytkownika były fajne na początku. Pierwsze dwa mówiły dużo prawdy, ale później już się zaczęło takie prowokowanie kibiców Realu do wiecznych spin w komentarzach.

No, fajne fajne, ale nie tylko komentarzy kibiców Realu tam są :D

Opublikowano

No, fajne fajne, ale nie tylko komentarzy kibiców Realu tam są :D

Po prostu zacznij pisać w temacie swojego ulubionego klubu i skończ pisać tutaj, tworzysz jedynie niepotrzebnie kłótnie i prowokujesz.

Opublikowano

Po prostu zacznij pisać w temacie swojego ulubionego klubu i skończ pisać tutaj, tworzysz jedynie niepotrzebnie kłótnie i prowokujesz.

Napisałem, ale nikt nie odpisuję ;) nie moja wina, cóż . Boli cie to, co piszą w komentarzach na np.: LosBlancos ? ;)

Prowokuję, hala dzieciaczku ? :* Niby czym :huh:, kiedy będzie La Decima ? :unsure:

Opublikowano

Nie . Ja lubię się pospinać i pośmiać . Po za tym trzeba rozkręcić temat bo są nudy .

Casillas, podobno ma odejśc . Co o tym sądzicie :D ?

Opublikowano

Nie . Ja lubię się pospinać i pośmiać . Po za tym trzeba rozkręcić temat bo są nudy .

Casillas, podobno ma odejśc . Co o tym sądzicie :D ?

B.d Bramkarz , a kto ma zająć jego miejsce ???????? :(

Opublikowano

Przecież już jego miejsce zajmuje Diego Lopez grając we większości meczów w sezonie. Nie jest to ten Casillas co kilka lat temu, jeśli chce więcej grać niech odchodzi. Jest mi obojętny po aferze z Mourinho, prasą.

Opublikowano

@Crysis, a co się stało ? Bo ja nie w temacie xD

costa niby 2 bramki przed Ronaldo, ale Real ma mecz mniej :)

Już czekam na TOP20 komentarzy ligi hiszpańskiej, jak to się dzieci wypowiadają :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...