Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W temacie nikt sie nie wypowiadał chociażby o poczynaniu Realu w LM .:) to skąd mam wiedzieć czy wy wiecie ,ze zaczynacie tak jak w tamtym sezonie i może się znowu rozstrzygnie liga w zime ? <3

Chociaż kibicuje Barcelonie to nie hejtuje realu itp :) chociaż manewr z Ozilem i Bale'm był smieszny bo Ozil jest o kilka klas wyżej niż ten medialny przystojniak ;)

Opublikowano

W temacie nikt sie nie wypowiadał chociażby o poczynaniu Realu w LM . :) to skąd mam wiedzieć czy wy wiecie ,ze zaczynacie tak jak w tamtym sezonie i może się znowu rozstrzygnie liga w zime ? <3

Chociaż kibicuje Barcelonie to nie hejtuje realu itp :) chociaż manewr z Ozilem i Bale'm był smieszny bo Ozil jest o kilka klas wyżej niż ten medialny przystojniak ;)

Czy ja wiem czy Ozil jest "kilka klas lepszy " , z tego co widzę każda drużyna w Hiszpani narzuca na niego 2 zawodników i kto najczęściej faulowany ? Neymar : ) , ponieważ boją się jego talentu to ze medialny o niczym nie znaczy : )

Opublikowano

Czy ja wiem czy Ozil jest "kilka klas lepszy " , z tego co widzę każda drużyna w Hiszpani narzuca na niego 2 zawodników i kto najczęściej faulowany ? Neymar : ) , ponieważ boją się jego talentu to ze medialny o niczym nie znaczy : )

Najbardziej faulowany był neymar w jego debiucie z Lechią Gdańsk :lol:

Wydaję mi się, że transfer Ozila nie był w cale taki potrzebny, tak samo jak i Bale. Zobaczymy jakie będą skutki w derbach.. Póki co Atletico okazało się lepszę.

Opublikowano

Jak tam wrażenia po ostatnim meczu ? , moim zdaniem Real musi zacząć grać swoje .

86 minuta - Wkurwienie

90 minuta - Złudna nadzieja

93 minuta - BEKA

:>

1393461645-U349224.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mój ulubiony klub , jeden z najlepszych , mocny zespół , doświadczeni gracze .

Pozdrawiam.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

42679493891797273497.png

grafika pochodzi z realmadryt.pl

1:0 Bale 13' ( asysta Benzema )

2:0 Bale 27'

3:0 C.Ronaldo 31' ( rzut karny )

4:2 Benzema 53' ( asysta Bale )

5:2 C.Ronaldo 60' ( asysta Bale )

6:3 C Ronaldo 71' ( asysta Benzema )

7:3 Benzema 80' ( asysta Marcelo )

Opublikowano

42679493891797273497.png

grafika pochodzi z realmadryt.pl

1:0 Bale 13' ( asysta Benzema )

2:0 Bale 27'

3:0 C.Ronaldo 31' ( rzut karny )

4:2 Benzema 53' ( asysta Bale )

5:2 C.Ronaldo 60' ( asysta Bale )

6:3 C Ronaldo 71' ( asysta Benzema )

7:3 Benzema 80' ( asysta Marcelo )

Z psychologicznego punktu widzenia po tym zdjęciu moge rozpoznać że w Realu to Ronaldo rządzi.

Już wyjaśniam dlaczego SSS. Podczas przybijania piątek pan RONALDO ma ręce pochylone do przodu podczas gdy Bale ma do tyłu przez co to daje nam wrażenie dominacji samego Ronaldo a dzieje sie to gdyż gareth bale czuje sie zobowiązany do bycia posłusznym ronaldo by nie wywołać konfliktu na lini neymar-messi bo gdyby to sie stało to rusell sprzedałby bale do innej ligi. Dlatego Messi nigdy nie podaje ronaldo gdy jest sam na sam pod bramką tylko ucieka w przeciwną strone (do swojej) a teraz patrząc na to z punktu kibiloficznego duet ronaldo-neymar jest duetem lepszym gdyż neymar jest bardzo wysportowanym człowiekiem czego nie można powiedzieć o rooneyu który nie strzelił dla barcelony od 4 meczy i jest to jego najgorsza passa dlatego wolałbym żeby duet van persie-ronaldo zyskał forme i poprowadził real madryt na sam szczyt tabeli w tym sezonie. co do bramkarzy to uważam że neuer nie zasługuje na posadzenie go na ławce biorąc pod uwagę że taki van der sar jest na emeryturze wolałbym aby to jednak Zlatan Ibrahimović pełnił rolę rzecznika klubu królewskich.Myślę że realmadryt mógłby połączyć się w nastepnym sezonie z klubem AS MONACO żeby wygrać wszystkie ligi i być zwycięzcami przez co kluby wiele by zyskałytak jak to zrobił arsenal i manchester city chociaż musze przyznać że arsenal sie odbudowuje ostatnio a co do samego arsenalu to myśle że david moyes powinien od nich odejść bo jest za słaby na klub taki jak oni wracając do realu madryt to pomimo ostatniego mecvzu to uważam to co tutaj napisałem

dzieki za przeczytanie wszystko wzialem z psychoanalizy nuklearnej ktora zostala sporzadzona na podstawie wybuchowy kultuarnych binuarnych neuronow

Opublikowano

Myślę że realmadryt mógłby połączyć się w nastepnym sezonie z klubem AS MONACO żeby wygrać wszystkie ligi i być zwycięzcami

Rozbroiło mnie to xD Tak poza tym z resztą co napisałeś się zgadzam w 100% . xD

dzieki za przeczytanie wszystko wzialem z psychoanalizy nuklearnej ktora zostala sporzadzona na podstawie wybuchowy kultuarnych binuarnych neuronow

Mamy podobne zainteresowania :mellow:

#rein

Opublikowano

Dzisiaj o 20:00

Real Madrid vs Rayo Vallecano

obstawiam 3:0 dla Realu(skromność)

heheszki, znalazłem stronkę z terminarzem i teraz mogę oglądać <3

@@@@@@

Real Madrid 3:2 Rayo Vallecano

C.Ronaldo 3', 48'

Benzema 31'

J. Viera 53', 55'

Opublikowano

Czas na Real Sociedad, były klub Xabiego i Asiera. Jestem dobrej myśli, szkoda, że mecz tak wcześnie jest. Według mnie Real powinien zagrać takim składem w jutrzejszym spotkaniu:

http://www.futhead.com/14/squads/2233134/

Marcelo i Coentrao bodajże kontuzje a Ramos odpoczywa i nie są nawet powołani na mecz, także obrona będzie na pewno wyglądała właśnie tak.

Ewentualnie za Isco Khedira, który zamieniłby się pozycją z Alonso. Na pół godziny niech wejdzie Di Maria, reszta według przebiegu meczu.

iHala Madrid!

Opublikowano

Mam takie pytanie do wszystkich fanów Realu Madryt.

Czy byliście kiedyś na meczu RM?

Ja osobiście nigdy nie byłem ale chciałbym w przyszłości pojechać ;)

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...