Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i kolejna kłótnia o symulacje :-)

Symulacje to jest część widowiska, futbolu.. w tych czasach niestety.

Nie uniknie tego nikt... wszyscy potrafią symulować i to robią ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja piszę o kłótniach w sprawie symulowania, a nie o samych symulacjach xD

No ale kłótnie wywodzą się z symulowanie, które jest nieuniknione ... ;)

Więc trzeba pojąć pare spraw, żeby się nie kłócić ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja Ci coś na gg pisałem xD

Ale to nie pierwsza taka kłótnia, która prowadzi donikąd.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Symulacje to jest część widowiska, futbolu.. w tych czasach niestety.

Nie uniknie tego nikt... wszyscy potrafią symulować i to robią ;x

Moim zdaniem "nurkowie" to jest część Hiszpańskiej piłki. Choć moim ulubionym klubem jest Atletico Madryt to jednak wolę oglądać mecze z Premier League czy Bundesligi, bo przynajmniej tam nie ma takiego symulowania.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Pragne zauważyć, że nie tylko Barcelona i Real symulują... To część widowiska, robi to niestety większość drużyn...

Opublikowano

Tak ? Szkoda ,że tylko na Barcę i w szczególności na Busquetsa za pamiętny mecz z Interem. Jak się z kogoś śmiać to ok , ale samemu to już spokojnie ,bez itp.

Opublikowano

Tak ? Szkoda ,że tylko na Barcę i w szczególności na Busquetsa za pamiętny mecz z Interem. Jak się z kogoś śmiać to ok , ale samemu to już spokojnie ,bez itp.

Chociaż wolę Barcelonę od Realu to i tak uważam, że Busquets jest jednym z największych symulantów w LM. To tak samo mogę powiedzieć, że Cristiano Ronaldo jest lepszy od Messiego chociaż jest to prawda.

Opublikowano

To tak samo mogę powiedzieć, że Cristiano Ronaldo jest lepszy od Messiego chociaż jest to prawda.

Na chwile obecną to tak - jest to prawda.

Opublikowano

Bale złoży transfer request?

Jeśli Gareth Bale chce dołączyć do Realu Madryt, musi to zakomunikować zdecydowanie i ostatecznie. Królewscy oczekują, że Walijczyk złoży Tottenhamowi pismo zawiadamiające, że opuścić Londyn. Jest to formalny wniosek, w Anglii nazywany transfer request, podpisywany przez piłkarza.

Złożenie takiego żądania to warunek konieczny, aby Spurs rozpoczęli negocjacje z Realem. Kiedy tylko Walijczyk wypełni formalności, zaczną się rozmowy. Być może potrwają one dłużej, ponieważ Danielowi Levy’emu może zająć trochę czasu wycena zawodnika.

Wiadomo, że Bale chciałby grać dla Los Blancos. Jak sam przyznał, chciałby być częścią tego samego zespołu co Cristiano Ronaldo i jego przyjaciel Luka Modrić. Tak więc to, czy walijski skrzydłowy zrealizuje swoje marzenie, będzie w dużej mierze zależeć od niego. Przed nim ostatni krok, dla wielu piłkarzy traumatyczny – trzeba oficjalnie zakomunikować klubowi, że chce się odejść. W Anglii nie ma klauzul odejścia.

Fakt, iż Tottenham nie zakwalifikował się do następnej edycji Ligi Mistrzów, daje Bale’owi mocny argument. „Jestem rozczarowany”, powiedział w jedynym wywiadzie udzielonym po zakończeniu sezonu klubowej telewizji. Dał do zrozumienia, że to mu nie wystarcza.

Czekam niecierpliwie na jego transfer. Mam nadzieję, że bd mieli dwóch najlepszych skrzydłowych na świecie + Di Maria jako naturalny zmiennik jednego i drugiego. Z takimi skrzydłowymi można wiele zdziałać.

Tymoszczuk: Heynckes będzie trenerem Realu

Jupp Heynckes będzie od przyszłego sezonu trenerem Realu Madryt. Takiego zdania jest przynajmniej były piłkarz Bayernu Monachium Anatolij Tymoszczuk.

– Na 99% Heynckes będzie trenował Real Madryt w następnym sezonie – stwierdził nowy zawodnik Zenitu Petersburg w wywiadzie dla rosyjskiej telewizji, a jego słowa szybko stały się tematem numer jeden w hiszpańskich mediach.

Dlaczego nie ? Ma dobrą wizje gry , potrafi zapanować nad indywidualnościami , jest spokojny i bd mógł załagodzić sytuacje Realu z mediami , która po Mou wydaje się napięta . Myślę , że to super kandydatura doświadczonego trenera z wielkimi umiejętnościami :)

Segz

16ob.png

Opublikowano

Dokładnie Jupp mógłby wiele zdziałać w Realu. w sezonie 97/98 zdobył z nimi LM do tego jeśli sfinalizują transfer Bale'a i odkupią od Bayeru Carvajala to będą mieli na prawdę dobry skład.

Opublikowano

Ja tylko nie wiem, czy Heynkces powtórzy to co zrobił w tym roku z Bayernem.. Co prawda grali wyśmienicie, ale niekoniecznie musi mu siępowieść z Realem. Chociaż jestem za Barcą i tak życze im jak najlepiej. Może będzie mniej konfliktów za Juppa :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ale Heynkces już niestety nie będzie trenerem Realu. Zakończył karierę.

Ja z tego co wiem to "zakończył karierę" w Bundeslidze, a przez ten jeden sezon 13/14 będzie na urlopie. Czyli nie będzie prowadził żadnego klubu, lecz możliwe, że obejmie jakiś team w sezonie 14/15 lub jakąś reprezentację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...