Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem kibicem Realu. Podziwiam Ronaldo. Ten gościu to maszyna do gry i zdziwię się jeżeli w tym sezonie nie dostanie złotej piłki.

Bo nie dostanie . Obudził się dopiero na przełomie Września/Października . Jednak trochę za późno :)

Po porażce, na szczęście 3 punkty w plecy :) Fajnie ,że Atletico się tak rozwinęło ;)

Opublikowano

Bo nie dostanie . Obudził się dopiero na przełomie Września/Października . Jednak trochę za późno :)

Po porażce, na szczęście 3 punkty w plecy :) Fajnie ,że Atletico się tak rozwinęło ;)

Oj ale Ty piszesz bzdury, czyli od września/października strzelił do grudnia prawie 70 bramek? Cholera.. jest lepszy niż myślałem!

Opublikowano

Oj ale Ty piszesz bzdury, czyli od września/października strzelił do grudnia prawie 70 bramek? Cholera.. jest lepszy niż myślałem!

Przyznaj ,że ten poziom którym tak się jarają to prezentuje od Września, może nawet od października :)

Opublikowano

Przyznaj ,że ten poziom którym tak się jarają to prezentuje od Września, może nawet od października :)

Nie, od kilku lat. Teraz go zaczęto bardziej doceniać.

Opublikowano

Nie, od kilku lat. Teraz go zaczęto bardziej doceniać.

Wiadome, Cristiano nie schodził poniżej pewnego poziomu, który był naprawdę wysoki. Ale od początku tego sezonu 13/14 gra świetnie. I może dla tego więcej osób zaczęło go doceniać? Lub możliwe, że doceniają go z tego powodu, iż doszedł do klubu Bale i Ronaldo przez to wskoczył na wyższy poziom, aby Walijczyk nie wygryzł go z lewego skrzydła.

Co do ZP, to dla mnie nie ma za bardzo jakiegoś konkretnego kandydata na tą nagrodę. Cristiano Ronaldo/Ibrahomović/Ribery, któryś pan z tej trójeczki musi dostać ZP.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Wiadome, Cristiano nie schodził poniżej pewnego poziomu, który był naprawdę wysoki. Ale od początku tego sezonu 13/14 gra świetnie. I może dla tego więcej osób zaczęło go doceniać? Lub możliwe, że doceniają go z tego powodu, iż doszedł do klubu Bale i Ronaldo przez to wskoczył na wyższy poziom, aby Walijczyk nie wygryzł go z lewego skrzydła.

Co do ZP, to dla mnie nie ma za bardzo jakiegoś konkretnego kandydata na tą nagrodę. Cristiano Ronaldo/Ibrahomović/Ribery, któryś pan z tej trójeczki musi dostać ZP.

On gra zawsze świetnie, tak samo jak Messi. Bale był od razu ściągnięty z myślą o duecie z Ronaldo, a nie zastąpieniu go.

Opublikowano

On gra zawsze świetnie, tak samo jak Messi. Bale był od razu ściągnięty z myślą o duecie z Ronaldo, a nie zastąpieniu go.

Tylko zgodzisz się ze mną, że Bale na prawym skrzydle na wykorzystuje w 100% swojego potencjału?

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Tylko zgodzisz się ze mną, że Bale na prawym skrzydle na wykorzystuje w 100% swojego potencjału?

Chodziło Ci o to, że "nie" wykorzystuje? Mylisz się, wykorzystuje jeszcze lepiej go. Z meczu na mecz jest coraz lepszy i jest to lepsza pozycja dla niego, w ostatnim spotkaniu nawet Di Maria grał na lewej by Bale mógł cały czas bez zmiany grać na prawej stronie. Dobrze mu tam idzie i prezentuje wysoką jakość.

Opublikowano

byłem za realem za czasów starej ekipy (beckham,zidane itd) teraz tylko barca

Śmieszny jesteś, teraz to praktycznie ta sama drużyna.

Opublikowano

duchnik, dnia 07 Gru 2013 - 21:29, napisał:

snapback.png

byłem za realem za czasów starej ekipy (beckham,zidane itd) teraz tylko barca

Kolejny sezonowiec, skad tacy ludzie sie biora -.-

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Śmieszny jesteś, teraz to praktycznie ta sama drużyna.

No hmm jak by to ująć ? Nie ...

Opublikowano

Kacperovsky. Jak to "Nie"?. Proszę wytłumacz mi...

Bo prawie nikogo nie ma z tamtych czasów ?

Kto ? moze casillias i ramos . to wszystko, dziekujemy .

Hmm a gdzie gra wasza szkółka ? hmm a no tak Getafe <3

Opublikowano

Bo prawie nikogo nie ma z tamtych czasów ?

Kto ? moze casillias i ramos . to wszystko, dziekujemy .

Hmm a gdzie gra wasza szkółka ? hmm a no tak Getafe <3

Chyba, że mu się rozchodziło o Barcelone. Soldado gra w Tottenhamie, Negredo gra w Manchesterze City a Mata jest jednym z najlepszych pomocników ofensywnych grających w BPL w Chelsea Londyn. Jeszcze niedawno to Real miał skład wypełniony wychowankami. Akurat Barcelonie trafiła się taka znakomita młodzież, chociaż sam żałuję (tak, jako sympatyk Realu) sprzedaży Thiago, bo liga mogła wyglądać ciekawiej z nim. Real też ma młodą przyszłość, ze szkółki Morata, Jese czy Nacho. Bramkarze Pacheco i Ruben Yanez zapowiadają się ciekawie. Oczywiście nie zapominając o synach Zizou, czy też o Christianie Benevante.

Opublikowano

Napiszę to w trakcie meczu z Ossasuną bo nie mogę wytrzymać .

Ten komentator Laboga zachowuje się jak tak jak wy, czyli pseudo dzieli '' real najlepszy ''

Piłkarz Ossasuny strzela z głowki w rękę Nacho, bodajże . Laboga komentuje nie na temat, szkoda ,ze nie powiedział ze chronił jaj ( oczywiscie ręka była na wysokości głowy ) .

Madrycka tiki-taka . Klepka obrońcami i strata w środkowej części boiska .

Czerwona dla Ramosa . Laboga oczywiście ,ze nie zasłużona . No tak Sergio wystawił łokieć modląc się do boga to oczywiste!

Akcja dla ossasuny, Pepe wpadł w napastnika Ossasuny w polu karnym, ale nie ma karnego, bo wasz ukochany Cristiano w którym jesteście zadufani ( wnioskuje to po nicku twórcy tematu ) dyskutował z sędzią . Była by 2 czerwona, gdyby sędzie to zobaczył .

Przez 20 minut zawodnicy Realu nawet pola karnego na oczy nie widzieli .

Ronaldo '' najlepszy piłkarz świata '' lekko stuka się z barkiem obrońcy ossasuny i próbuje coś wysymulować . Na szczęście sędzia nie da się nabierać .

W tym momencie jest 86 minuta , 2-2 . Hmm czy historia się powtórzy i sędzia doliczy przykładowo 3 minuty, a spotkanie będzie trwało 5-6 ? Zobaczymy.

Czekam na hejty w strone barcelony !

Opublikowano

@Up

Zajmuj się barceloną, bo jakoś nie widzę abyś cokolwiek w temacie jej poświęconym pisał. Taaaaki oddany fan.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Laboga jest najlepszym komentatorem Canal+ ligi hiszpańskiej i nawet większość obiektywnych kibiców barcelony to potwierdza. Nikt nie hejtuje Barcelony, tylko Twoje posty i głupoty zamieszczone w nim. Na pewno taki komentator ma więcej wiedzy o piłce nożnej niż Ty. Pierwsza kartka średnio zasłużona, Ramos nie faulował i zaczął się kłócił i właśnie za to ją otrzymał. Druga kartka zdecydowanie niezasłużona - nic mu nie zrobił tą ręką, nawet nie widział go. Zwykła symulacja piłkarza Osasuny. Zacznij uważniej oglądać spotkania, nie potrafisz się obiektywnie wypowiedzieć. ;-)

Opublikowano

@Up

Zajmuj się barceloną, bo jakoś nie widzę abyś cokolwiek w temacie jej poświęconym pisał. Taaaaki oddany fan.

Mam tam pisać na Real ? :*

Laboga jest najlepszym komentatorem Canal+ ligi hiszpańskiej i nawet większość obiektywnych kibiców barcelony to potwierdza. Nikt nie hejtuje Barcelony, tylko Twoje posty i głupoty zamieszczone w nim. Na pewno taki komentator ma więcej wiedzy o piłce nożnej niż Ty. Pierwsza kartka średnio zasłużona, Ramos nie faulował i zaczął się kłócił i właśnie za to ją otrzymał. Druga kartka zdecydowanie niezasłużona - nic mu nie zrobił tą ręką, nawet nie widział go. Zwykła symulacja piłkarza Osasuny. Zacznij uważniej oglądać spotkania, nie potrafisz się obiektywnie wypowiedzieć. ;-)

Sumulacja... taaa.... To czemu się nie wypowiesz o symulacji ronaldo ?

Wiemy wiemy, rozłożył ręce tak sobie ;)

W Realu - 5, ale przetrwacie bo macie drewna za 100 mln <3

Opublikowano

Mam tam pisać na Real ? :*

Sumulacja... taaa.... To czemu się nie wypowiesz o symulacji ronaldo ?

Wiemy wiemy, rozłożył ręce tak sobie ;)

W Realu - 5, ale przetrwacie bo macie drewna za 100 mln <3

Wypierdalaj z tego tematu i nie wracaj :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...