Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się już wkurwiłem na tą szopkę. JAk przyjdzie to przyjdzie, jak nie to nie. Nawet wolałbym, aby nie przychodził. Wolę Suareza.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Bale może grać jako napastnik, mediapunta, skrzydłowy, lewy obrońca - jest jednym z najbardziej uniwersalnych zawodników. Przyda się ktoś, kto odciąży od strzelania bramek CR7.

Opublikowano

To samo bylo z Modricem :) Cierpliwości, fajnie by bylo gdyby bale doszedł, przydałby się.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Już się zaczęłą , trzeba czekać, Realowi bardziej jest potrzebny Rasowy napastnik ;c

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Real Madryt: Diego López; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Modrić, Khedira, Isco, Özil; Cristiano, Benzema.

Ławka rezerwowych: Casillas, Nacho, Arbeloa, Casemiro, Kaká, Di María, Morata.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Średnia pierwsza połowa, oby druga była lepsza. Benzema nawet ładnie - jakby popracował nad spalonymi. Cristiano niewidoczny, Diego pewny i pokazuje, że gra lepiej aktualnie niż San Iker.

Opublikowano

No to mamy pierwszą wygraną :) 2:1 z Betisem. Isco uratował nam dupę przed zakończeniem meczu, strzelając z główki po zagraniu Marcelo :)

ps. 3 pkt :)

@MagnusDOTA

" Benzema średnio " że tak zapytam oglądałeś cały mecz?? Benzema zagrał tak tragicznie, że to się w głowie nie mieści

nie wykorzystał chyba z 4-rech 100% akcji i mało tego... ten człowiek nie wie chyba co to spalony... dostawał takie podania, że wystarczyło tylko wystartować do piłki w odpowienim momencie i bramka jak się patrzy... ale nie on wgl na to nie zwraca uwagi przez co gra jak gra... był na 5/6 spalonych - not bad... przy odrobinie uwagi te spalone zamieniły by się w gole, ale to wkońcu Benzema... każdy wierzy w jego wielki powrót, że zacznie strzelać gole jak się patrzy... ale póki co ja nie zauważyłem żadnej poprawny od poprzedniego sezonu.. sorry, ale nam jest naprawdę potrzebny napastnik, bo gówno ugramy...

Opublikowano

Mecz się skończył i czas na podsumowanie

Zacznijmy od bramki - Carlo Ancelotti nie mylił się przy wyborze bramkarza.
Diego rozegrał bardzo dobre spotkanie, stabilnie i pewnie. Marcelo bardzo dobry w ofensywie, w defensywnie również dobrze. Ramos nawet dobrze, jednak zdarzały mu się błędy. Pepe bardzo ładny mecz, powoli wraca do formy. Carvajal średnio, raz zagrał dobrze raz źle. Khedira zagrał stabilnie, tak samo Casemiro - bez większych błędów. Ozil średnio na skrzydle, pod koniec był bardzo zmęczony. Musi się dopasować do tej pozycji.Ronaldo - ładne zagrania, trochę przesadzał niepotrzebnie strzelając z takich pozycji, z wolnego nie wyszło ale na pewno lepiej grał w drugiej połowie. Benzema średnio, niby bramkę strzelił chociaż tyle akcji spalił. Morata musi jeszcze wskoczyć na wyższy poziom chociaż na prawdę ładnie to wyglądało.

Na sam koniec zostawiłem Isco! Niesamowity zawodnik, najlepszy transfer tego lata Realu Madryt. Nie dość, że bramka pod koniec to cały mecz miał udany, dobrze grał z Ozilem a pod koniec akcja gdy wyminął jak tyczki kilku obrońców.. poezja. ;)

Królewscy muszą się jeszcze zgrać, nie da się przejść z dnia na dzień na nowa taktykę, chociaż idzie to w dobrym kierunku.

Czekamy na następny mecz, Vamos Madrid!

Opublikowano

Ten klub jest pełen gwiazd i to czasami zawodzi. Co rok są inni gracze i trudno im się rozegrać, ale i tak czasami są momenty szczęścia :)

Opublikowano

Oficjalna strona internetowa Realu Madryt poinformowała, że Gareth Bale zostanie nowym piłkarzem Królewskich.

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...