Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ps.: Gdzie są wasze hejty na Neymara ? Ból dupy ,ze 21 latek za 57 mln robi więcej dla klubu niż 24 latek za 100 mln <3 ? Tym razem to wy się poniżacie .

Nie jest to wypowiedź w stronę Crysisa czy Epeana, tylko do wszystkich was .

Nie, nie wieczna nienawiść Realu, tylko odpłacam się pięknym za nadobne ;)

Jedynym przyzwoitym piłkarzem z waszego klubu jest Isco, reszta to banda snobów .

Wypierdalaj z tego tematu i nie wracaj :)

Nie, nie wyjdę do póki nie zobaczę waszych komentarzy, jak to się użalacie ,ze wasz ukochany piłkarz nie dostanie złotej piłki :) Będzie to przepiękny widok i odrazu pileci na mistrzów ;) Póki co będę tu siedzieć, pozdrawiam ;) Czekam na odpowiedzi bo chcę się z wami pospinać i poczytać jak to mnie ripostujecie xD

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ps.: Gdzie są wasze hejty na Neymara ? Ból dupy ,ze 21 latek za 57 mln robi więcej dla klubu niż 24 latek za 100 mln <3 ? Tym razem to wy się poniżacie .

Nie jest to wypowiedź w stronę Crysisa czy Epeana, tylko do wszystkich was .

Nie, nie wieczna nienawiść Realu, tylko odpłacam się pięknym za nadobne ;)

Jedynym przyzwoitym piłkarzem z waszego klubu jest Isco, reszta to banda snobów .

Nie znasz sytuacji Bale'a to sie nie wypowiadaj ;f Miał problemy, kontuzje, powoli dochodzi do siebie ;x

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Nie znasz sytuacji Bale'a to sie nie wypowiadaj ;f Miał problemy, kontuzje, powoli dochodzi do siebie ;x

Spróbuj usunąc posta, bo za double posta dostaniesz warna :)

Jak Bale był w formie i coś tam strzelał, np.: hat-trik w lidze, to szedł hejt na Neymara, więc czemu mam teraz tego nie robić, hipokryci...

Wam też nie działa Canal+ Family ? Bo mecz Barcelony na necie oglądam .

Opublikowano

Spróbuj usunąc posta, bo za double posta dostaniesz warna :)

Jak Bale był w formie i coś tam strzelał, np.: hat-trik w lidze, to szedł hejt na Neymara, więc czemu mam teraz tego nie robić, hipokryci...

Wam też nie działa Canal+ Family ? Bo mecz Barcelony na necie oglądam .

Double? Rly?

Tym postem pokazujesz, że jesteś mniej inteligentny od hejterów. Skoro zachowujesz się tak dorośle to po co robisz takie dziecinne rzeczy? Neymara hejtowali jakieś czopy, a Ty pokazujesz, że też nim jesteś.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Double? Rly?

Tym postem pokazujesz, że jesteś mniej inteligentny od hejterów. Skoro zachowujesz się tak dorośle to po co robisz takie dziecinne rzeczy? Neymara hejtowali jakieś czopy, a Ty pokazujesz, że też nim jesteś.

Hmm... Mniej inteligenty? To nie ja zaczynam, ja się tylko opłacam, co w tym dziwnego? Wy też to robiliście, więc czemu ja mam tego nie robić ? Dziwne masz poglądy gościu .

Opublikowano

Hmm... Mniej inteligenty? To nie ja zaczynam, ja się tylko opłacam, co w tym dziwnego? Wy też to robiliście, więc czemu ja mam tego nie robić ? Dziwne masz poglądy gościu .

Ktoś robił* wtedy pewnie mówiłes na ta osobe jaki to debil itd... a teraz sam sie tak zachowujesz ;x

Ps. Gdzie ten warn?

Opublikowano

Ktoś robił* wtedy pewnie mówiłes na ta osobe jaki to debil itd... a teraz sam sie tak zachowujesz ;x

Ps. Gdzie ten warn?

Nie, smiałem się z niego :)

Ps.: Nie wiem, za takie coś jest warn, bo ja dostałem.

Pss.: Naucz się przecinki stawiać :]

Opublikowano

Sumulacja... taaa.... To czemu się nie wypowiesz o symulacji ronaldo ?

Co ma piernik do wiatraka? ;-)

Przejrzyj sobie ponownie temat ten, FC Barcelona czy cokolwiek - po prostu zobacz, czy ktoś wypisywał takie rzeczy jak Ty na obojętnie którą drużynę.

Panowie nie odpisujcie mu, kolega musi dorosnąć po prostu.

W kolejnym meczu ligowym Real zagra bez Varane, Pepe i Ramosa. Ciekawe jak będzie wyglądać defensywa, kto będzie na środku obok Nacho.

Opublikowano

@CrysisAngel No, najlepiej tak będzie...

@Kacperovsky. Ten temat jest o Realu Madryt, jeśli chcesz też możemy iść pohejtować sobie Barcelonke...

ab1aut.jpg

Opublikowano

Tak, wiem . Jestem gimbem/absolwentem podstawówki i muszę dorosnąć, gdyż pisze prawdę o zawodnikach i grze Realu Madryt . Słyszałem już tą śpiewkę i szczerze mówiąć wymyślcie coś nowego :)

W temacie Barcelony coś takiego nie piszą . No faktycznie, czemu mnie to nie dziwi ? Nie widzisz symulacji swojego klubu to jak mogłeś zobaczyć taki post na 1 stronie ?!

http://w170.wrzuta.pl/obraz/2iOqywWMBjQ/qq1

Oraz na waszej official page tu cytuję

Barcelona bez lessiego

Coś masz jeszcze mądrego do napisania, ze to wy nie wrzucacie, ze nie symulujecie, ze gdyby nie terminarz to wszystko wygracie, ze przegraliście przez pogodę, że źle skoszona murawa ?

Opublikowano

No ale nie każdy z nas tak pisze... Zgaduje, że u was też znalazłaby się taka osoba, która w waszym temacie hejtuje Real. Ci co tak piszą to nie są prawdziwi kibice. Może sezonowcy.

ab1aut.jpg

Opublikowano

No ale nie każdy z nas tak pisze... Zgaduje, że u was też znalazłaby się taka osoba, która w waszym temacie hejtuje Real. Ci co tak piszą to nie są prawdziwi kibice. Może sezonowcy.

Co ma bycie sezonow.... mniejsza o to .

znalazłem fajnego mem'a ,ze ronaldo strzelił z rzutów karnych 34 gole ,a całe galatasaray i milan 36 <3

pobije rekord messiego wow 100 goli w roku wow złota pilka wow

Opublikowano

Ty na prawdę masz jakiś kompleks na punkcie tej drużyny. Na podsumowanie będzie czas po sezonie. 34 karne Ronaldo z kilkuset strzelonych w jego karierze porównujesz z ilością bramek galaty i milanu w tym roku/sezonie? Skończ już, bo nie wiem co w tym temacie chcesz udowodnić.

Opublikowano

Ty na prawdę masz jakiś kompleks na punkcie tej drużyny. Na podsumowanie będzie czas po sezonie. 34 karne Ronaldo z kilkuset strzelonych w jego karierze porównujesz z ilością bramek galaty i milanu w tym roku/sezonie? Skończ już, bo nie wiem co w tym temacie chcesz udowodnić.

Tak, mam . Chce ci udowodnić, że nie tylko sędziowie Barcelonie pomagają, że Madryt też symuluje, jakim to Ronaldo jest aktorzyną, nie mówie ,ze Busquets nie .

Tak porównuję, masz z tym problem ? 3/4 tych karnych to po symulacjach zapewne :c

@ warn za spam w offtopie, gratulacje

Opublikowano

Tak, mam . Chce ci udowodnić, że nie tylko sędziowie Barcelonie pomagają, że Madryt też symuluje, jakim to Ronaldo jest aktorzyną, nie mówie ,ze Busquets nie .

Tak porównuję, masz z tym problem ? 3/4 tych karnych to po symulacjach zapewne :c

@ warn za spam w offtopie, gratulacje

Akurat w Hiszpanii sędziowanie stoi na bardzo niskim poziomie, w bundeslidze/bpl/serie a jest o wiele lepiej. Popełniają błędy, nie widzą wszystkiego - ale niestety wina jest tutaj też fify. Chyba wiesz o co chodzi, jest XXI w. a sędziowie nadal nie korzystają z kamer, co dzięki systemie komunikacji między nimi byłoby bardzo przydatne - kolejny "sędzia" który siedzi przed monitorami i mówi w razie czego. Miejmy nadzieję, że coś takiego wprowadzą w końcu. Czemu mi chcesz coś udowadniać, czy ja napisałem, że sędziowie pomagają tylko Barcelonie? Nie znam żadnego klubu, w którym piłkarze by nie symulowali chociaż raz, żadnego. A co do karnych, to poproszę o jakiś dowód. Pics or it didn't happen. :)

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem, ale kolejny raz napiszę . Nie kieruje moich wypowiedzi do konkretnych osób tylko do wszystkich fanów realu . Wiem, że tak myślicie

'' Eee.. Farcelona znówu wygrała dzięki sędziemu '' - Mam wam przypomnieć mecz z Elche ? <3 - i tu własnie dowód, może nie symulacja ( choć nie jestem pewien, bo meczu nie oglądałem ) ale karny . Mecz powinien się dawno zakończyć .

Nie będę po internecie szukał jakiś konkretniejszych dowodów, ale z tego co Ronaldo sobą prezentuje, karne strzelał dzięki symulacją, nie wszystkie . Boisz się to przyznać ?

@UP Nie tylko Busquets symuluje :C

Chodzi Ci o Barcelonę, prawda ? Ok... kto tam jest ? Busquets, Sanchez ( dla mnie nadrabia grą ) Alves? - Poproszę jakiś inny przykład niż te żałosne przeróbki Madryckich gazet jak to niby wykonał sam z siebie ten piruet <3

Real Madryt ; Ronaldo, Di Maria, PEPE i nie wiem kto jeszcze, bo jakoś mnie to nie obchodzi .

PS.: Jeśli nadal płaczecie jak to Mascherano ''sfaulował'' Ronaldo w polu karnym, oczywiście byście strzelili i wywieźli ten 1 punkt z Camp Nou... tak tak wiemy <3 . To jest na innym filmiku pokazane jak Pepe fauluje Fabregasa w polu karnym, kurwa bęc .

Hmm poza tym ... Ronaldo nie powinien wiedzieć co to prawdziwy faul jak grał w lidze angielskiej ? ;)

Pss.: Czekam na warna za spam w offtopie xDxDxDxD

Psss.: O i jescze ramos xD

@ Dowód na Ronaldo

Jest jeszcze wiele innych spokojnie :)

Opublikowano

Po co Ty nam dajesz jakieś dowody? Co tutaj to da? Komuś się chce to oglądać? Nikogo to nie interesuje, równie dobrze każdy może szukać filmików z symulacjami/chamstwem w co po nie których sytuacjach. Na prawdę, nie możesz skończyć pisać? Skończ ciągnąć temat. ;-)

Opublikowano

Po co Ty nam dajesz jakieś dowody? Co tutaj to da? Komuś się chce to oglądać? Nikogo to nie interesuje, równie dobrze każdy może szukać filmików z symulacjami/chamstwem w co po nie których sytuacjach. Na prawdę, nie możesz skończyć pisać? Skończ ciągnąć temat. ;-)

Hmm... dziwne . Czemu nie chcesz obejrzeć . Tym własnie udowadniasz ,ze jesteś pseudo fan '' real najlepszy, złota piłka dla ronaldo''

Boisz się dostrzec prawdy ? Gówno mnie obchodzi kogo to interesuje, jak dalej jesteście w przekonaniu, że Real jest najlepszy wygra Ligę Mistrzów, bo w Primiera Division nie ma na co liczyć, Real nie symuluję, sędzia nie pomaga Realowi, to okłamujecie samych siebie, gratulacje <3

Opublikowano

Ehh... Nie wiem, może nie wiedzą, więc ich uświadamiam ;c

Opublikowano

@Kacperovsky. To powiedz kurwa o ci do chuja chodzi. Wymyślasz jakieś teksty, podsyłasz filmiki...

Boli cię coś czy co?

ab1aut.jpg

Opublikowano

Ma ból dupy , po prostu jest zwykłym gimbusem , który nie może znieść , że w tym roku piłka dla Ronaldo i zazdrości współpracy Ronaldo - Bale :)

Opublikowano

Hmm... dziwne . Czemu nie chcesz obejrzeć . Tym własnie udowadniasz ,ze jesteś pseudo fan '' real najlepszy, złota piłka dla ronaldo''

Boisz się dostrzec prawdy ? Gówno mnie obchodzi kogo to interesuje, jak dalej jesteście w przekonaniu, że Real jest najlepszy wygra Ligę Mistrzów, bo w Primiera Division nie ma na co liczyć, Real nie symuluję, sędzia nie pomaga Realowi, to okłamujecie samych siebie, gratulacje <3

Nikt tutaj nie wychwala nikogo pod niebiosa, nie pisze w samych superlatywach. Nikt nie wie co będzie. To są jedynie Twoje przekonania i nie wiem skąd one się wzięły. Co do złotej piłki powtórzę się po raz ostatni - (jest to moja opinia) moim zdaniem Cris zasługuje w tym roku, indywidualnie był najlepszy. Tak samo zgadzam się poniekąd z złotą piłką dla Messiego w zeszłym roku, bo miał najlepsze statystyki i w tym roku role się odwróciły. (dla przypomnienia w zeszłym roku Real wygrał ligę, a w tym roku Barcelona - dlatego zp to nagroda indywidualna bardziej niż drużynowa) ;)

Opublikowano

@Kacperovsky. To powiedz kurwa o ci do chuja chodzi. Wymyślasz jakieś teksty, podsyłasz filmiki...

Boli cię coś czy co?

Ja nie mówię... Dobra tak wiem . Real najlepszy piss you . <3 Tak boli mnie dupka bo macie tak chujowy zespół, że się płakać chce .

Remis z 3-ligowcem, teraz znowu Remis . I wy niby chcecie coś w lidze wygrać ? muahahahahah, bitchplease .

Ma ból dupy , po prostu jest zwykłym gimbusem , który nie może znieść , że w tym roku piłka dla Ronaldo i zazdrości współpracy Ronaldo - Bale :)

Ból dupy <3? Gimbusem ? 1 LO, zią . HAHHAHAAHHAHAHAH, no żebyś się nie zdziwił . Współpracy ? Jakiej niby ? Chyba do 60 minuty bo potem to drewno wypierdala z boiska <3 . Tak btw. to zajebista współpraca. Ostatnio co widzę to strzela tylko Isco ;) . Nie licząc tego meczu co Gejl strzelił hat-tricka, tak wiem so pro . Lige macie wygraną. ( phi phi ) ,

Nigdy bym tej aktorzynie nie dał złotej piłki . Niech dalej symuluje to może się zbliży do rekordu Messiego, strzelonych goli w roku kalendarzowym :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...