Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Refresh xD

2. Real wygrywa póki co z Athletico 1:0

3. :D Najważniejsze ! Czemu w bramce nie gra Casillas , skoro już w połowie kwietnia wyleczył kontuzje , dostał on wogóle jakąś szanse -.- ?

Opublikowano

O chuj. Wiedziałem, że przejebiemy.. Przynajmniej dowiedziałem się, że di Maria powinien grać na lewej stronie w Realu.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Niespodziewalem się tego po Crisie , tyle lat na takim poziomie a takie chamstwo. Potem pepe fighter z simone i costa na czele xD Wszyscy że ręką a tam kolano. Na temat reszty się nie wypowiem , bo będę od najgorszych wyzwany przez neta , pzdr.

Opublikowano

@UP
Domyslam sie ze jestes za barbielona, kazdy kibic tego teatru tak pisze ;) Lepiej byc fighterem i walczyć o coś niż symulować i wysymulować coś.

Czy na dole czy na szczycie Real Madryt ponad zycie!

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

@UP
Dlaczego? Robi co moze , spójrz jak mu zalezy na wygranie meczu przez druzyne , nawet z boiska wylecial przez to ...

Opublikowano

@Up

No właśnie widzę ostatnie mecze. Zero emocji. Siedzi i nic.. Broniłem go cały sezon, ale po prostu dzisiaj jest koniec. Jeżeli przyszły sezon ma być taki sam to podziękuje.

A skoro się tak stara to najwidoczniej jest za słaby.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

No chyba za to ,że obraził sędziego w sposób dobitny. Simone cały mecz dopingowal , był 12 zawodnikiem. Po co obrazasz ? Fighterem ? To jest MMA ? Wolę kibicować paru symulantow z mojej niż druzynie która nie potrafi przegrywać. Btw. Ramos dostał w rękę a nie w twarz , Di Maria czysciutko , Ronaldo powinnien wyleciec już w regulaminowym czasie ; ) Myśl sobie co chcesz , NIC sobie nie ubzduralem bo kibicuje Barcelonie , tylko taki był mecz.

P.S zobacz na strony Realu , najwięksi "1902" to piszą .

Opublikowano

Zapewne zzera Cie zazdrosc ze nasz klub jest lepszy :) Trudno sie mówi, idz do swojego dzialu dla aktorów.

Opublikowano

Lepszy ? Ile macie trofeów za czasów Mou i Ronaldo ? Miała być potrojna a nie dosyć że w marnym stylu to z pustymi rękoma konczycie sezon. Ani jednej LM przez tyle lat i to ma być lepszy klub ? Żyj historia lat 50,60 gdzie Hiszpania nic się nie liczyła w EU

btw. emocjonujące te sezony 48-60 ?

Opublikowano

Mihau, co do przegrywania to przypominam Albe. Hiszpania nic się nie liczyła w EU? Ah, już mi się nie chce komentować Twoich głupot, skończ pisać w tym temacie, bo hańbisz swój klub i jego prawdziwych kibiców.

Opublikowano

Mou odchodzi po sezonie.

Florek będzie się ubiegał o posadę prezesa klubu w następnych wyborach.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@Mihau. jakoś real wygrał z barcą 2 razy z rzędu i co teraz powiesz

Nie lubie obu klubów ,ale jakoś te zwycięstwa Realowi nic nie dały

Opublikowano

Mihau, co do przegrywania to przypominam Albe. Hiszpania nic się nie liczyła w EU? Ah, już mi się nie chce komentować Twoich głupot, skończ pisać w tym temacie, bo hańbisz swój klub i jego prawdziwych kibiców.

Od kiedy kurwa powiedzmi Hiszpania liczyła się jako reprezentacja ? Bo mi się wydaje że w latach 50-90 dominowała Brazylia, Niemcy , Urugwaj i Włosi .... Co ma kurwa klub i jego kibice do mnie , to ty nie umiesz czytać że zrozumieniem i myślisz w poprzek. Btw myślisz że prawdziwi cules czy madridistas czytają te komentarze .?

#NoSpam Mourinho out ciekawe czy z nim 1/5 składu.

Opublikowano

Każdy symuluje, ale barcelona to już przesadza....

no nie wiem, może kieedyś i sporo symulowała, ale teraz rzadko,a jak już to poszczególni piłkarze, za to real teraz symuluje jakby był natchniony tym symulowaniem.

Jasio90.png
Opublikowano

no nie wiem, może kieedyś i sporo symulowała, ale teraz rzadko,a jak już to poszczególni piłkarze, za to real teraz symuluje jakby był natchniony tym symulowaniem.

Każdy symuluje, ale barcelona to już przesadza....

20090607101218!Ja_pierdole.jpg

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...