Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brawo dla Realu poraz kolejny potwierdza że jest jednym z najlepszych zespołów na świecie . Może i liga jest przegrana ale w LM nic jeszcze nie jest stracone

HALA MADRID

Opublikowano

Real Madryt: Diego López, Essien, Varane, Pepe, Coentrão, Khedira, Modrić, Di María, Özil, Ronaldo, Higuaín.
Ławka: Casillas, Benzema, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Callejón, Morata.

Galatasaray: Muslera, Eboué, Kaya, Zan, Riera, Melo, Selçuk İnan, Altıntop, Sneijder, Drogba, Bulut.

Dzisiejszy mecz z Galatasaray ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

W półfinale Real Madrid - BVB

Żeby mi żaden obrońca nie powtórzył genialnego zagrania Pepe na własnej połowie...

Rewanż u siebie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Real tym razem wygra to co BvB robiło z Malagą haha :}

Real tak jak Bayern ma teraz dużo formę.

Finał Real-Bayern

Jestem fanem Realu i będę kibicować do końca ale i tak Bayern ma większe szansę ale jak będzie robić tak jak z Chelsea to przegra.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Real tym razem wygra to co BvB robiło z Malagą haha :}

Real tak jak Bayern ma teraz dużo formę.

Finał Real-Bayern

Jestem fanem Realu i będę kibicować do końca ale i tak Bayern ma większe szansę ale jak będzie robić tak jak z Chelsea to przegra.

Wiesz, też mam nadzieję że Real wygra ale nie bądźmy tacy pewni ;) ja oczekuję dobrego meczu w którym (mam nadzieję) że wygra Real :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

BVB wygra, pokonując malagę, pokazali tylko jak szybko potrafią strzelić 2 gole. Mogą grać cały mecz słabo, a tu nagle 2 minutki i wygrywają. No chyba że będą w słabej formie.

Opublikowano

BVB wygra, pokonując malagę, pokazali tylko jak szybko potrafią strzelić 2 gole. Mogą grać cały mecz słabo, a tu nagle 2 minutki i wygrywają. No chyba że będą w słabej formie.

Ale real to nie malaga ;]

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Bardzo lubię Real, jak i Borussie. Ale nie oszukujmy się, Real zawsze był i będzie jednym z najlepszych klubów świata, wydaję mi się, że Borussia miała passe lub tymczasowy przebłysk, choć życzę im jak najlepiej.

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

A ja obstawiam zacięty dwumecz, coś na wzór połfinału Barcelona - PSG. Już w grupie Polonia dawała rade Realowi, więc może być ciekawie :)

Opublikowano

Sądze,że Mourinho odrobił prace domową i pokona Polonie Dortmund.

Dobrze,że gramy z polaczkami w składzie,mecz na tvp1 będzie :D

Teraz to już każdy mecz Borussi musi być w TVP1 :)

Jeśli chodzi o temat jestem wielkim fanem Realu , posiadam wiele plakatów piłkarzy jak i władz klubu.

Kocham ten klub , jak i mam szacunek do każdego piłkarza z Realu , kiedyś pisano ,że Ronaldo jest dzieckiem

i rozgmatwanym bachorem z powodu tego ,że przegrał mecz bądź nie trafił karnego w finale LM.

Mam do niego szacunek właśnie za to ,że piłka nożna to dla niego sposób na życie i wszystko jest dla niego ważne

i nie boi się płakać przed tyloma milionami widzów na świecie :)

Pełen szacunek.

u6pv.jpg

Opublikowano

Up@ Z gorszymi ogórami przegrała z powodu zniewagi przeciwnika. Jeszcze nie zagrali a już wiadomo kto wygra ? Ludzie to są byli mistrzowie Niemiec , półfinał LM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...