Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mihau, jak patrzę na Twe posty dot. piłki to mi się rzygać chce. Jesteś fanboyem barcy, ale nie oznacza to, że musisz Real krytykować na każdym kroku. Założę się, że nie wiesz nawet kiedy powstała Barcelona oraz nie podasz wyjściowej jedenastki.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha , krytyka to jest normalne obstawiac finał przed pierwszym meczem półfinałowym ? Tak ! Nie znam tam nikogo ,ba co to właściwie jest ? Mądre , hejty i krytyka na Barce są ok ,bo przecież madridista teraz jest w modzie.

Opublikowano

Napisz mi gdzie skrytykowalem Real jako klub lub jego pilkarzy. Skrytykowalem ludzi którzy piszą już kto, gdzie wygrał jaki finał a nawet jeszcze półfinału nie bylo ,bo gdzie tu logika ? Dodatkowo ktoś tam napisał "Malaga haha co to jedt" a przegrali z gorszymi taka prawda, nawet napisałem tak jak Ty kiedyś że poprostu z nimi się nie koncetruja. Czekam aż zacytujesz mój hejt na Real w ostatnich 2 wypowiedziach.

Opublikowano

'W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.' „Wiara w ukochany klub, jest milion razy silniejsza, niż obawa przed porażką. Łatwo jest mówić o wygranych, o wzlotach, łatwo przychodzi świętowanie zwycięstw, ale będąc prawdziwym kibicem , trzeba zmierzyć się również z drugą strona medalu, moim zdaniem, o wiele bardziej wartościową. Wczoraj usłyszałam z ust własnego ojca, że Real nie może wygrać Ligi Mistrzów, bo pewnie zdobędą puchar Ligi Hiszpańskiej, a to o jeden za dużo. Kibicuje Realowi od sześciu lat i nie mam zamiaru cofać się do czasów historycznych, bo nie jestem wiarygodna i nie mam na ten temat nic do powiedzenia, ale przez ostatnie lata znosiłam w Lidze Hiszpańskiej hegemonię FC Barcelony, znosiłam dzielnie, przyznając Katalończykom rację, chyląc głowę wtedy, gdy mieli święta racje, gdy chwała im się zwyczajnie należała, ale tylko prawdziwi kibice zrozumieją to, co mam zamiar powiedzieć. Real nauczył mnie doceniać chwile, które przynosi nam los, bo raz człowiek wzlatuje na wyżyny, a raz upada na samo dno. Real nauczył mnie pokory, bo porażki trzeba doceniać, patrzeć na nie, nie jak na konieczność, ale na paradoksalny dar od życia, który na pewno czegoś uczy. Real nauczył mnie szacunku dla innych i szanowania ich wyborów, bo kibice są wszędzie, a nie zawsze spotyka się tych, którzy akurat mają takie same poglądy. Real nauczył mnie respektu dla innych drużyn, bo gdyby nie one, nie byłoby rywalizacji, emocji, piłki nożnej. Real nauczył mnie, że kibicowanie nie polega na kupowaniu koszulek, robienia tatuaży, farbowania włosów na biało-niebiesko. Real nauczył mnie, że miłość do klubu, szacunek dla tradycji nosi się w sercu, że czasami porażka przynosi więcej niż najwyższa wygrana. ‘Real pokazał mi jakim człowiekiem chcę być, jakkolwiek banalnie to brzmi!’ Był mecz, piękny mecz, odnieśliśmy PIĘKNĄ porażkę, ale nie jesteśmy na dnie, przyjdzie taki czas, który zbliża się wielkimi krokami, kiedy Real Madryt znów pokaże, że urodził się by zwyciężać… Hala Madrid!”

Źródło: http://www.ciacha.net/blogi/someday/2012/04/w_zyciu_bowiem_istnieja_rzeczy_o_ktore_warto_walczyc_do_samego_konca/1

Opublikowano

Kadra Realu Madryt na mecz z Betisem:

Bramkarze: Casillas, Diego López i Adán.
Obrońcy: Varane, Pepe, Carvalho, Marcelo, Albiol i Nacho.
Pomocnicy: Kaká, Özil, Modrić, Callejón, Di María i Casemiro.
Napastnicy: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín i Morata.

Pauzuje za kartki: Alonso.
Nieobecni decyzją trenera: Jesús, Ramos, Khedira.
Kontuzjowani: Arbeloa, Essien, Coentrão.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Real Madryt: Diego López; Nacho, Albiol, Carvalho, Marcelo; Casemiro, Modric, Özil; Callejón, Cristiano Ronaldo; Benzema.
Ławka: Casillas, Varane, Pepe, Kaká, Di María, Morata, Higuaín.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

4:0 chyba zapomniałeś.

gdyby nie błąd obrońcy byłoby i 4:0 dla realu, barca bynajmniej straciła gole które nie powinny być uznane, a real nic nie pokazał w meczu, powinno być 6:1. Teraz wymówki kibiców realu, że barca przegrała 4:0.

Nie chcę się zniżać do niektórych fanów realu i nie będę pisał że to koniec madrytu.

Opublikowano

gdyby nie błąd obrońcy byłoby i 4:0 dla realu, barca bynajmniej straciła gole które nie powinny być uznane, a real nic nie pokazał w meczu, powinno być 6:1. Teraz wymówki kibiców realu, że barca przegrała 4:0.

Nie chcę się zniżać do niektórych fanów realu i nie będę pisał że to koniec madrytu.

Ciesz się, że wczoraj karnego dla Bayernu nie uznał sędzia.

Bo wczoraj mogło być o wiele gorzej.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Gdyby nie fatalny występ Pepe, to by nie było 3 bramek dla Borrusi. Wypierdalaj stąd, ból dupy, że nie trafiliście nawet honorwej? Powinno być 6:1? Chyba 6:0 w wczorajszym meczu bo z do kurwy nedzy waszym sedzia gowno pokazaliscie, a jeszcze 2 karne powinny byc dla bayernu. Wypierdalaj.

Opublikowano

Lewy Drewno strzelił Realowi w najlepszej formie od wielu miesięcy 4 bramki... jaki żal

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ja tak tylko przypominam, że wdupić 4-1 z BvB to gorzej niż wdupić 4-0 z Bayernem. Co ja tam zresztą wiem...

Skończ pierdolić.

Lewy Drewno strzelił Realowi w najlepszej formie od wielu miesięcy 4 bramki... jaki żal

Mecz życia, zobaczymy ile bramek strzeli w nastepnym

Opublikowano

Ta:P

Teraz wielki fejm Lewego tylko szkoda, że tak nie strzela z orzełkiem na piersi.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ja tak tylko przypominam, że wdupić 4-1 z BvB to gorzej niż wdupić 4-0 z Bayernem. Co ja tam zresztą wiem...

No nie wiem, wydaje mi sie ze bvb jest lepsze od bayernu.

sstwc.jpg

Opublikowano

Teraz wielki fejm Lewego tylko szkoda, że tak nie strzela z orzełkiem na piersi.

Zaraz i tak ci ktorzy najwiecej wiedza beda pisac "on nie ma z kim grać nie ma mu kto podawać" gówno prawda.

Opublikowano

Dziwisz się? Człowiek strzelił 4! bramki. Z Orzełkiem, czy bez... ważne, że Polak w końcu coś osiągnął i zasłużył na ten fejm. A tak w ogóle to każdy tylko narzekać potrafi. :P Nic się nie cieszycie. ;>

Opublikowano

No to kolejne baty z BvB ?

Widzę że miałem nosa do kolejnej porażki. I co teraz powiecie Ci którzy pisali "chciałbyś, teraz wygrają".

Opublikowano

Dziwisz się? Człowiek strzelił 4! bramki. Z Orzełkiem, czy bez... ważne, że Polak w końcu coś osiągnął i zasłużył na ten fejm. A tak w ogóle to każdy tylko narzekać potrafi. :P Nic się nie cieszycie. ;>

strzelil 4 bramki, no i co? w klubach wszyscy graja zajebiscie, a gdy przyjdzie co do czego, jakis wazniejszy mecz, to z trudem remisuja...

Opublikowano

strzelil 4 bramki, no i co? w klubach wszyscy graja zajebiscie, a gdy przyjdzie co do czego, jakis wazniejszy mecz, to z trudem remisuja...

W klubie dostaje dokładne piłki do nogi, a w reprezentacji nie, więc nie ma co porównywać gry z klubu do reprezentacji.

Opublikowano

Rea aby awansować musi strzelić "tyko" 3 bramki,a aby barca awansowała musi strzelić 5 bramek :)

Ja tam wierze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...