Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP@ Tylko Barca jeżeli zachaczasz już o ten temat podniosła się raz z 2-0 na 4-0. To jest ta nadzieja , a skoro Real we wszystkich meczach z BvB albo przegrywa ,albo w ostatniej minucie Ozil strzela z wolnego to myślisz ,że darzą sobie wbić te 3 gole ? Ba ! Nawet nie tracąc żadnej.

@@Top bardzo ładny mecz, cieszy występ polaka i ten historyczny moment. Przedwczoraj wszyscy śmiali się z Barcy ,że pierwsza drużyna która dała sobie wbić 4 ,a sami nie są lepsi i to w dodatku od Polaka ,która jak wiadomo super nie jest ; P Poprostu nie mów "hop" ,póki nieprzeskoczysz.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i Real Madrid przegrał z BVB ale to jeszcze nie koniec jeżeli RM wbije 3 bramki to BVB pakuje się i jedzie do domu.Ja tam wieże że wbiją bo na pewno im się uda teraz grają u siebie także kibice będą swoi i będą mieć więcej "wsparcia' ;).Bo jak zauważyłem to kibice BVB jak ktoś z RM miał piłkę zaczęli gwizdać i tak prawie całe trybuny mnie to by bardzo wkurzało.Jeszcze zobaczymy na rewanż :D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Może i Real Madrid przegrał z BVB ale to jeszcze nie koniec jeżeli RM wbije 3 bramki to BVB pakuje się i jedzie do domu.Ja tam wieże że wbiją bo na pewno im się uda teraz grają u siebie także kibice będą swoi i będą mieć więcej "wsparcia' ;).Bo jak zauważyłem to kibice BVB jak ktoś z RM miał piłkę zaczęli gwizdać i tak prawie całe trybuny mnie to by bardzo wkurzało.Jeszcze zobaczymy na rewanż :D.

Jak grasz i myślisz tylko o tym, co dzieje się na boisku to takie gwizdy nawet do Ciebie nie docierają.

strzelil 4 bramki, no i co? w klubach wszyscy graja zajebiscie, a gdy przyjdzie co do czego, jakis wazniejszy mecz, to z trudem remisuja...

I co? Nie wiem, jak Ty, ale ja jestem zadowolona, że to Polak poprowadził BVB do zwycięstwa.

Opublikowano

Jak grasz i myślisz tylko o tym, co dzieje się na boisku to takie gwizdy nawet do Ciebie nie docierają.

I co? Nie wiem, jak Ty, ale ja jestem zadowolona, że to Polak poprowadził BVB do zwycięstwa.

Dumna ? zobacz jak Lewandowski,Piszczek,Błaszczykowski grają w polskiej reprezentacji to zobaczymy czy dalej będzie dumna z nich :)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Dumna ? zobacz jak Lewandowski,Piszczek,Błaszczykowski grają w polskiej reprezentacji to zobaczymy czy dalej będzie dumna z nich :)

To zmień obywatelstwo jak Cię to męczy psychicznie i daj żyć już.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

A myślisz, że nie wiem? To chyba jest właśnie powód do dumy, że nasz rodak strzelił 4 bramki Realowi? Czyż nie? Fakt - szkoda, że nie z orzełkiem na piersi, ale to nie zmienia faktu, że zasłużył na pochwałę.

Opublikowano

Hmmm to jest temat związany z Realem Madryt czy dyskusją na temat Lewego?

@down

To samo mogę powiedzieć o Barcelonie :(

BvB zagrała bardzo dobry mecz... było widać komu zależało bardziej na zwycięstwie. Real grał według mnie chaotycznie i

nerwowo... nie wiedzieli za bardzo co mają ze sobą zrobić. Mam nadzieję, że Mou postawi ich do pionu i zrozumieją, że jest to walka o wejście do finału.

Opublikowano

Real moim zdaniem upadł, przegrali wczoraj z Borussią 4:1 a niby mają taką dobrą obrone

Bramki nie padły po błędach obrony, tylko z powodu dobrych, dokładnych akcji BVB.

Opublikowano

@up

Jak dla mnie przy pierwszych 3 bramkach obrońcy powinni się lepiej zachować, szczególnie w drugiej.

Tak czy siak graty dla Realu za postawę i walkę, mają większą szanse na awans niż Barcelona. Ale liczę na niemiecki finał :).

Opublikowano

Słabo grali i BvB to znakomicie wykorzystało.

Mam nadzieję że Essien się wykuruje na rewanż, bo Pepe to porażka była wczoraj ;_;

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie oglądałem meczu, ale widziałem na fejsie że słabo grał Lopez. To prawda? Wiem że wpuścił 4 bramki, ale chodzi o ogólną grę.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Tak.

Ty to hejtowałbyś go nawet jakby zagrał mecz życia.

'Murinjo wpuść kasijasa', przypomina ci to coś? :D

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Przegraliśmy szczególnie przez obronę i bramkarza.Lopez nie pokazał tak na prawdę tego co pokazał na innych meczach a tak przy okazji Lewandowski każdego karnego strzela podobnie w okienka.Obejrzyjcie sobie jego karne na necie.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Wierzę,że Real odrobi straty i awansuje do finału.

Szkoda,że teraz wszyscy podniecają się Bayernem,Borussia i Lewandowskim..

Na interii,wp,onecie już 2 dzień cały dzień artykuły o BVB,lewym itd.

Opublikowano

real będzie miał okazje pokazać swoją siłe w nie jednym meczu.Niech dadza zagrać coś Bundeslidze:D

Nie kminie cię, czyli że mają poddać się, żeby BvB sobie w finale zagrało? Totalny Bezsens, tym bardziej że Real ma nadzieję na La Decime.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem real i barcelona juz sie nie podniosą z tych wyników choć bardzo lubie real , to jestem na 95 % pewien ze nie przejda ;(

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem real i barcelona juz sie nie podniosą z tych wyników choć bardzo lubie real , to jestem na 95 % pewien ze nie przejda ;(

Nie przekreślaj ich odrazu. W końcu to nie są polskie drużyny.

Opublikowano

Nie przekreślaj ich odrazu. W końcu to nie są polskie drużyny.

Mają szanse, ale bardzo małe. Ale kto wie, nie takie cuda już się zdarzały. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Grali dobrze i jedyną przeszkodą do zwycięstwa w meczu była gra Borussi na czas no i wydaje mi sie że Cristiano nie dawał z siebie wszystkiego

xxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...