Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to Real w ćwierćfinale. Wątpię, że przy zaliczce 2 goli na wyjeździe dadzą sobie wbić 2 lub więcej na Bernabeu nie strzelając żadnego. Cristiano piękne golazo. 

Jeszcze dużo do poprawy w grze. Moim zdaniem jakoś nie zachwycili. Kovacic dał świetną zmianę. Co się dzieje z Jamesem to nie mam pytań, chyba dłuższy pobyt na ławce by mu się przydał, bo coś mu zaprząta głowę i nie jest to futbol, a imprezki.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no siemka :D

Jese, Kovacic- dobre zmiany. Jese powinien dostać więcej czasu na boisku. 

W dodatku dobra postawa obrońców Varane i Ramosa, moim zdaniem ich gra w obronie była na dobrym poziomie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kovacic ostatnio pokazuje, ze warto dawać mu coraz więcej minut, bardzo ciekawie wygląda na boisku i jestem zdania, że to zawodnik przyszłościowy

Opublikowano

Znając fart Realu, można było się spodziewać, że Marcelo wypadnie na dłużej przez ten mecz, ale na szczęście ryzyko się opłaciło.

Ronaldo ostatnio gra, a szczególnie strzela jak za czasów Man Utd. W meczu z Romą zagrał tak jak powinien, pokazywał się do gry, pomagał drużynie i biegał ile mógł, a do tego piękna bramka, która dała Realowi większy spokój w meczu, bo coś nie mogli się wstrzelić i większe szanse na ćwierćfinał.

denzel.png

Opublikowano

Moim zdaniem więcej szans do gry powinien dostawać Jese, który w ostatnim czasie pokazuję się z bardzo dobrej strony. A James nie pokazuję wybitnego poziomu, więc Zizu powinien wystawić Jese z Malagą.

Opublikowano

Też jestem za rotowaniem składu, osobiście chętnie dałbym w któryms z najbliższych meczów szanse Casemiro kosztem Kroosa

Opublikowano

Real jedzie do Malagi bez Benzemy, Varane, Bale i Pepe.

Skład wyczuwam Nacho za Varane, Jese za Benzemę i Kovacić za Jamesa, bo podobno miał odpocząć. 

denzel.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że w końcu Zizou da szansę Mateo i Lucasowi.

Opublikowano

Real dzisiaj na wyjeździe. Jeżeli chcą się utrzymać w walce o mistrza, chociaż moim zdaniem Barcelona jest już za daleko, to muszą wygrać i dzisiaj, i za tydzień - Michael Owen xD A tak na poważnie to mają dużo czasu aby przygotować się do tego meczu, bo nie grają w tym tygodniu w Europie, w przeciwieństwie do Atletico. 

Opublikowano

Real top1 :)

56c9f2980a0a5.png

Do tego Atletico jeszcze gra dzisiaj, w przypadku wygranej Rojiblancos to Real spada na 3 miejsce. Za tydzień derby Madrytu :) 9 punktów to już jest przepaść, deklasacja. A Real czeka jeszcze wyjazd na Camp Nou. Ramos dziś nieźle w powietrzu, Navas świetnie na linii, nie raz uratował Real, bo nie oszukujmy się Real nie zasłużył na ten punkt. :) Co do Ronaldo to no comment. Wiem czemu nie strzelił karnego, ale wam nie powiem... :P

PS. Sezon temu mirror sytuacja w meczu z Valencia. Ronaldo zmarnował karnego, który mógł dać im 3 punkty i byli by nadal w walce o mistrza. Teraz to samo tylko, że kilka kolejek wcześniej :P

Moim zdaniem karny na modriciu powinien zostać odgwizdany, ale wcześniej Ronaldo strzelił gola ze spalonego, więc tak jakby wychodzi na remis. 

Opublikowano

Już nie wiem co myśleć. Kilka dni temu wygrali z Romą, a teraz remisują z Malagą. Na Camp Nou ciekawie dla Realu nie będzie.

Ta wczorajsza Malaga i sobotnie Las Palmas spokojnie ojebali by United, obecne City, Tottenham i Liverpool. Zostało 13 spotkań i Real ma 10, a nie 9 jak wszyscy mówią punktów do odrobienia. Jeżeli odrobi to 9 jakimś cudem i skończy się sezon to Barcelona i tak wygra tytuł, bo w meczach bezpośrednich prowadzi 4:0, no chyba, że dostaniemy manite na Camp Nou. Także przed Realem jest misja nie możliwa, nie oszukujmy się, oni już tego nie odrobią, Zidane dobrze o tym wie, ale jawnie o tym nie mówi, bo nie może. 

Niech się przygotują lepiej na sobotę i wygrają aby nie narobić sobie wstydu. Teraz walczą o drugie z Atleti.

Opublikowano

Już nie wiem co myśleć. Kilka dni temu wygrali z Romą, a teraz remisują z Malagą. Na Camp Nou ciekawie dla Realu nie będzie.

Ta wczorajsza Malaga i sobotnie Las Palmas spokojnie ojebali by United, obecne City, Tottenham i Liverpool. Zostało 13 spotkań i Real ma 10, a nie 9 jak wszyscy mówią punktów do odrobienia. Jeżeli odrobi to 9 jakimś cudem i skończy się sezon to Barcelona i tak wygra tytuł, bo w meczach bezpośrednich prowadzi 4:0, no chyba, że dostaniemy manite na Camp Nou. Także przed Realem jest misja nie możliwa, nie oszukujmy się, oni już tego nie odrobią, Zidane dobrze o tym wie, ale jawnie o tym nie mówi, bo nie może. 

Niech się przygotują lepiej na sobotę i wygrają aby nie narobić sobie wstydu. Teraz walczą o drugie z Atleti.

Co Ty wymyślasz? Już widze jak Las Palmas wygrywa z obecnym City czy Tottenhamem...jak można os tak głupiego pisać

I o jakich ty kompleksach piszesz Gutiego? Chyba samego cie takowe męczą skoro piszesz tu takie głupoty

Opublikowano

Bardzo dobrze, że teraz będzie mecz na Bernabeu, jakoś patrząc na ostatnie mecze jestem lepszej myśli właśnie przez stadion :)

Opublikowano

Zakładając, że Barcelona wygra swój mecz, to tracimy do niej 12 punktów...Niech jeszcze teraz Zidane powie, że liga nie jest przegrana. 

Atletico 1 - 0 Real. 

denzel.png

Opublikowano

Co Ty wymyślasz? Już widze jak Las Palmas wygrywa z obecnym City czy Tottenhamem...jak można os tak głupiego pisać

I o jakich ty kompleksach piszesz Gutiego? Chyba samego cie takowe męczą skoro piszesz tu takie głupoty

Guti nie był jakoś super wybitnym piłkarzem, ledwo co sie do reprezentacji łapał, a wypowiada sie jakby był kimś wielkim :D Nie każdemu wypada po prostu wypowiadać sie na takie tematy

Opublikowano

Gdzie był Guti jak Xavi prowadził reprezentację? ;) Nie ma co dalej komentować, rozumiem, mi się nawet takie zachowanie podoba, wyszydzanie z wrogiego klubu, ale tu już przesadził. Jeżeli porównamy tą wypowiedź do wypowiedzi Pique lub Alvesa to zobaczymy dużą różnicę. I ten mecz to dowód na to, że Karma istnieje. Brawo Atletico. Przy założeniu, że Barca dziś wygra w północnym madrycie -12. Pięknie to wygląda :P

Opublikowano

Ciekawe co zrobi Real, jaki ban na transfery powróci, bo szczerze powiedziawszy obecni zawodnicy grają taki piach, że szkoda gadać.

Przede wszystkim powinni  ściągnąć zmiennika dla Keylora, bo Cassila to nie ten poziom, obrona: Pepe powinien odejść, a w środku powinni grać Varane - Nacho, bo Ramos od paru miesięcy w ogóle nic nie pokazuje. Powinni ściągnąć też jednego klasowego ŚO. Co do LO to Marselo nie ma zmiennika, więc jakiś transfer musi być(zresztą to samo u Barcy). PO - Carvajal i Danillo - nie jest źle.

Pomoc - Kross do wyjebania, James to samo. Ściągnąć DP ja na miejscu FLorka postarałbym się o Krychowiaka, w dodatku jakiś dobry rozgrywający np. Pjanic. Co do ataku to konieczna sprzedaż Cristiano i ściągnięcie jakiegoś klasowego zawodnika - Reus.

Skład Realu 2k16/2k17

Keylor

Carvajal - Varane - Nacho - Marselo

Mordric - Krychowiak - Pjanic

Bale - Benzema - Reus

ps.

Ciekawe czy któryś z kibiców Realu się ze mną zgodzi. :D

805491408806070489277.png

Opublikowano

mistrzami to już nie będę

powinni się skupić na LM ale tam też marne szanse

podniecali się tym Zidane, a ja od początku wiedziałem że jak trafią na jakiś konkretny zespół to dostaną w dupe

najwidoczniej Real lubi anala

mam nadzieję że po Romie w LM traficie na Chelsea, a po 2 meczu pożegnacie się z tymi rozgrywkami

mam tylko nadzieję że Ronaldo nie będzie płakał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...