Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby Zidane to jakoś poukładał. On ma lepsze relacje z piłkarzami, więc może będą grali z lepszym nastawieniem. 

@Treccboy1

Niestety, ale muszę się z tobą po części zgodzić. Być może teraz ma słabszą formę, lecz moim skromnym zdaniem ostatni jego sezon, w którym czarował dryblingiem i wgl, to był 2013/14.

Transfery Realu, to zagadka. Najpewniejszym punktem jest De Gea, ale to jednak bramkarz. Jeśli chodzi o inne pozycje, to nie mam kompletnie pomysłu. Hazard odpada, bo gra na pozycji CR7 i zresztą Bale'a. Na klasowego napastnika bym nie liczył, sprowadzą kogoś na ławkę. Niby Pogba, no ale to następna komedia transferowa. 

Zresztą na raz wszystkich nie kupią. 

Powiedziałbym, że nawet jeszcze wcześniej. W sezonie decimy już zaczął szukać goli do pustaka i zabierał miejsce Benzemie. Żadna akcja nie zapadła mi w pamięci poza golem z Galatą w lm. Od początku sezonu 13/14 to zupełnie inny piłkarz. A to co prezentował w United i przez pierwsze 3 sezony w Realu, a to co od 2-3 sezonów to przepaść imo :)

Powtórzę raz jeszcze dla Realu najlepiejbyło by go sprzedać. Pamiętacie sytuacje z Raulem?

hYYRv6d.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co, myślisz, że jak sprzedadzą Ronaldo to Real już nigdy bramki nie strzeli?

Po co ma sprzedawać jeśli strzela je? Mają sprzedawać i znow kupować jakąś niespodziankę?

Zidane welcome! :)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Po co ma sprzedawać jeśli strzela je? Mają sprzedawać i znow kupować jakąś niespodziankę?

Zidane welcome! :)

Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow supi. Cris wbije 5 Espanyolowi. KING IS BACK!!!!!!

Guardiola wchodząc do Barcelony od razu wyjebał ze składu kogoś takiego jak RONALDINHO i Deco i to była jedna z lepszych decyzji tego trenera w tym klubie. Chodzi o samą postawe Ronaldo. Jego forma to istna huśtawka. Znika w meczach z Barcą/PSG/Atleti etc. po czym pojawia się w meczu z Malmo, Szachtarem, czy Espanyolem i wbija statystyki (z całym szacunkiem do osiągnięć strzeleckich Ronaldo). Na c**j komu taki piłkarz? Gdyby to nie był Ronaldo to już dawno by poleciał. Sęk w tym, że Ronaldo już lepszy nie będzie i to jest ostatnia szansa aby wziąć za niego z*******e pieniądze. 

A po c**j mają kupować? Mają Bale, który WRACA na swoją nominalną pozycje czyli lewe skrzydło co z jego wzrostem formy ostatnio może okazać się zajebistym posunięciem. Benzema to niezły napastnik jeśli tylko odejdzie jego pan, któremu musi dogrywać to myślę, że będzie grał na prawdę dobrze jako killer, a na prawe skrzydło może wejść Lucas Vazquez, Jese lub James. I to przedstawiłem ci opcję bez transferu w miejsce Ronaldo. Można?

hYYRv6d.png

Opublikowano

A po c**j mają kupować? Mają Bale, który WRACA na swoją nominalną pozycje czyli lewe skrzydło co z jego wzrostem formy ostatnio może okazać się zajebistym posunięciem. Benzema to niezły napastnik jeśli tylko odejdzie jego pan, któremu musi dogrywać to myślę, że będzie grał na prawdę dobrze jako killer, a na prawe skrzydło może wejść Lucas Vazquez, Jese lub James. I to przedstawiłem ci opcję bez transferu w miejsce Ronaldo. Można?

Dokładnie wiesz, że jakby sprzedali Ronaldo, to musieliby się zaspokoić jakimś transferem za 100 mln min. ^^

Bale   Benzema  James

Isco

Kroos     Modrić

Dość ciekawie by to wyglądało. 

denzel.png

Opublikowano

Dokładnie wiesz, że jakby sprzedali Ronaldo, to musieliby się zaspokoić jakimś transferem za 100 mln min. ^^

Bale   Benzema  James

Isco

Kroos     Modrić

Dość ciekawie by to wyglądało. 

Jakoś nie rozumiem fenomenu Kroosa w tym klubie. Z tego co zaobserwowałem to poczyna podobnie jak Rakitić, czyli rozgrywa do boku. Przynajmniej tyle mi zapadło w głowie. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Ja nie rozumiem zatrudnienia Beniteza. Każdy pisał, że to za słaby trener na Real Madryt, a zarząd jednego z najlepszych klubów na świecie go zatrudnia.. xD

Opublikowano

Ja nie rozumiem zatrudnienia Beniteza. Każdy pisał, że to za słaby trener na Real Madryt, a zarząd jednego z najlepszych klubów na świecie go zatrudnia.. xD

Nie było lepszych trenerów na rynku, a zwolnienie Ancelottiego było nieuniknione. 

denzel.png

Opublikowano

Pellegrini by nie przyszedł, a Mou był świeżo po wygraniu ligi, więc raczej nigdzie się nie ruszał. 

Aaa, dobra myślałem, że chodzi Ci o teraźniejszość lub po sezonie, a nie przed.

Z kim gra Real dziś w PK?

xD  :D  :v

hYYRv6d.png

Opublikowano

skoro zizou nowym trenerem to sie nie moge doczekać jak wyjebie technicznemu z bani

Opublikowano

­

Idealne dla was, może się czegoś dowiecie z internetów :v

Ty już widzę filmik i kanał obcykany elegancko. :v

Jutro meczyk z Deportivo, zobaczymy jak pójdzie.

denzel.png

Opublikowano

Pierwsze miesiące/kolejki będą dobre, bo jest dobre atmosfera w drużynie, w końcu przyszedł nie byle kto, a sam Zidane, najlepszy piłkarz w historii. Ale zobaczymy później czy to utrzymają.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Real zaczął już sprzedaż koszulek z numerem 5 i napisem Zidane, hue. 

Jedenastka Zidane'a na mecz:

Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Kroos, Modrić, Isco - Bale, Benzema, Cristiano.

Cieszy powrót Daniego. Varane i James pewnie na drugą połowę. 

Czekałem na ten mecz długo i się nie zawiodłem. Real dziś grał w końcu, tak że chciało się oglądać. Pewny wynik 5-0, po hattricku Bale'a i dublecie Benzemy. Świetny mecz również Marcelo i powracającego Carvajala.

Zidane mówił, że każdy będzie bronił i nie rzucał słów na wiatr, całe BBC pomagało w obronie. Ronaldo nie trafił, ale to zwykły pech. Dziś (zwłaszcza w pierwszej połowie) bardzo ładnie pomagał drużynie i aktywny jak kiedyś. ;)

denzel.png

Opublikowano

Real zaczął już sprzedaż koszulek z numerem 5 i napisem Zidane, hue. 

Jedenastka Zidane'a na mecz:

Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Kroos, Modrić, Isco - Bale, Benzema, Cristiano.

Cieszy powrót Daniego. Varane i James pewnie na drugą połowę. 

Czekałem na ten mecz długo i się nie zawiodłem. Real dziś grał w końcu, tak że chciało się oglądać. Pewny wynik 5-0, po hattricku Bale'a i dublecie Benzemy. Świetny mecz również Marcelo i powracającego Carvajala.

Zidane mówił, że każdy będzie bronił i nie rzucał słów na wiatr, całe BBC pomagało w obronie. Ronaldo nie trafił, ale to zwykły pech. Dziś (zwłaszcza w pierwszej połowie) bardzo ładnie pomagał drużynie i aktywny jak kiedyś. ;)

Dziwna sprawa z tymi koszulkami, heh. Biznes florka musi się kręcić :P Zaopatrzył bym się w koszulke Zizou, ale wiadomo w jakich barwach ona jest, szkoda.

Mecz w wykonaniu Realu na pięć. Szła ładna klepka i widać, że wszystko do siebie pasowało. Dobry mecz Bale i Carvajala i widać, że nawet Cristiano starał się więcej niż ostatnimi czasy. Ale nadal podtrzymam swe zdanie, że jest to zasługa atmosfery w drużynie po przyjściu kogoś takiego jak Zidane - w końcu swojak, legenda, niźli geniuszu taktycznego Zizou. Życzę mu jak najlepiej, ale nie koniecznie z Realem :P

Mam pytanie: czy czasem Real nie zmienił swojego hymnu? Wczoraj oglądając mecz moja głowa niedomagała po piątku jeszcze, ale jakbym inny hymn słyszał. :v

Opublikowano

Szkoda widzieć Rafę poza klubem, lecz taki jest futbol i kiedy sprawy idą źle zawsze płaci za to trener. Kiedy nie idzie za dobrze, trzeba coś zmienić i tak zrobiono. 

Chcę podziękować mu za to co zrobił, ale muszę być szczery. Wystarczy spojrzeć na dzisiejszy mecz, zmiana wyszła wszystkim na dobre. - powiedział Luka Modrić.

Dobrze powiedział, jeden szczery. 

denzel.png

Opublikowano

Ta, tylko taki wniosek po meczu z Deportivo, to chyba trochę za wcześnie...

Jak za wcześnie? Z Benitezem ledwo wymęczyliby 2-0/2-1. Nie jest tu mowa tylko o zmianie taktyki itp. a przede wszystkim o lepszej atmosferze między zawodnikami.  

denzel.png

Opublikowano

Akurat za Beniteza, to z zespołami słabszymi też potrafili grać Rayo: 10:2 Getafe:4:1 Malmo: 8:0 ale gdy wyszła Valencia,Sevilla a o Barcy to już nie chce wspominać, to był lekki kisiel, więc poczekamy zobaczymy. Nie chce nikogo prowokować, bo widać chyba po avku komu kibicuje i to już od dawna a nie zeszłego sezonu... Może się mylę i Real się odbuduje, zobaczymy.

Pozdro

Opublikowano

Modric w 11 roku to chyba jakieś nieporozumienie. Ramos również. Ronaldo jeszcze, jeszcze, ale Ta dwójka kompletnie niezasłużenie. Co by Ramos nie zrobił to chyba zawsze będzie wybierany, to samo Iniesta :> Prawdziwa 11-stka roku powinna wyglądać tak:

Bravo;Alves-Silva-Chiellini-Marcelo;James/KDB-Busi-Pogba;Messi-Suarez-Neymar i chyba każdy się ze mną zgodzi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...