Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po raz kolejny ostatnio Zidane sam otwarcie mówił, że nie wie czy będzie trenował Real po sezonie, więc wszystko możliwe. 

denzel.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Obrońca Realu Álvaro Arbeloa udzielił wywiadu portalowi poświęconemu madryckiemu klubowi, w którym w dosyć ostrych słowach odnosił się do FC Barcelony i Gerarda Piqué.

Gracz Los Blancos stwierdził, że w Barcelonie wciąż mają obsesję na punkcie Realu. – Gdy my wygrywaliśmy Ligę z Barceloną, robiliśmy to w spektakularny sposób. Jesteśmy najlepszym klubem na świecie, dlatego oni nie mogą nigdy o nas zapomnieć. W ostatnich ośmiu, dziesięciu latach oni zdobyli więcej trofeów od nas, przechodzą przez najlepszy okres w swojej historii, jednak mimo tego wszystkiego to my wciąż w rozrachunku globalnym jesteśmy najlepsi na świecie. I to z przewagą – powiedział z przekonaniem hiszpański obrońca Realu.

Arbeloa nie mógł nie skrytykować oczywiście sposobu wykonania karnego przez Messiego i Suáreza w meczu przeciwko Celcie. – Nie ma w tym nic genialnego ani niczego więcej. Widzieliśmy już takie rzeczy w latach 80., gdy zrobił to Cruyff. W taki sposób nabijasz się z rywala – kontynuował swoje wywody gracz Realu.

Na koniec Álvaro powiedział o swoich stosunkach z Piqué. – Mógłbym wytłumaczyć wszystkim, dlaczego Piqué nie jest moim przyjacielem. Być może nie umieściłbym go w dobrym miejscu, ale znam także jego rodzinę i choć on nie ma szacunku do mojej, to ja posiadam go względem jego rodziny. Nasze rodziny są najważniejsze. Słyszymy mnóstwo bzdur. Jedna więcej czy mniej nie robi różnicy. Jednak ci, którzy znajdują się blisko ciebie, cierpią. Myśląc o tym, wolałem mu nie odpowiadać. Gdyby ponownie zaatakował Real, wtedy bym to zrobił, ponieważ zawsze staję w obronie klubu. Atakowanie mojej osoby to już inna sprawa. Taki mam styl działania – zakończył piłkarz Realu.

Chyba mu się w główce pojebało od tego grzania ławy. Pośmialiśmy się, a teraz tak na poważnie to -15 i 0:4 u siebie. 
Opublikowano

Będę im kibicował nawet jeśli spadliby z ligi :( Ale to się nie wydarzy wierze w nich oby przyszły sezon był dobry :D

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Będę im kibicował nawet jeśli spadliby z ligi :( Ale to się nie wydarzy wierze w nich oby przyszły sezon był dobry :D

Bez przesady, z ligi nie spadną. Ale żeby dorównać Barcelonie będzie bardzo ciężko.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Wygrana 2-1 z Las Palmas. Ten mecz to był dramat...i niech ktoś napisze, że to głównie wina trenera gdzieś, to yebnę... Powinniśmy tracić 14/15 punktów do Barcelony dziś. Dwie bramki strzelone z główki podsumowują całe spotkanie. 

denzel.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po słabym meczu z Las Palmas, nie zanosiło się na 4-0 z Sevillą. Casemiro, Modrić i Kroos to chyba najlepsza opcja na środek pola, aby nic się nie zmieniło żeby nie wyszli z Kroosem na DM w El Clasico, zamiast Casemiro bo wtedy dramat. 

denzel.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Real w tym meczu grał o honor, bo raczej nie o ligę i pokazał charakter. ;) Gdy sędzia nie uznał bramki na 2:1 i jeszcze poleciał Ramos, to myślałem że już koniec, bo takie sytuacje zawsze się źle kończą, ale nie poddali się i dobili ich w 10'ciu. 

denzel.png

Opublikowano

Znalazlem dzisiaj w internecie cos takiego. Co o tym sadzicie? Ja zgadzam sie z tym w 100%, potrzeba wielu zmian personalnych, jak dla mnie za duzo gwiazd w zespole co patrza tylko i wylacznie na konto bankowe a nie zalezy im na wynikach.

„Nie biegają. Nie naciskają. Nie walczą. Nawet się nie wkurzają. Posłuchajcie mnie, im jest wszystko jedno. Wielu madridistas nie mogło wczoraj spać. Kibice czują wstyd. Co za wizerunek. Co za obojętność. Przegrali z ósmą ekipą ligi niemieckiej. Z ósmą ekipą. Co za impotencja. To Liga Mistrzów, a wychodzą bez zęba. Wychodzą spacerować. Znowu ta sama historia. Znowu trzeba marzyć o remontadzie. Dość! Koniec z tym niechlujstwem. Koniec z lenistwem. Koniec ze śmianiem się z ludzi. Socios są wściekli. Zawsze ich wspierają. Zawsze dopingują. Zawsze płacą. Wydają pensje na karnety. Ta drużyna nie zasługuje na takie wsparcie. Zasługuje, żeby ich opieprzyć. Zasługuje, żeby ich pożegnać. Trzeba zacząć wskazywać winnych. Mecz na Camp Nou był mirażem. Wszyscy widzieliśmy już ten film. Ta drużyna nie ma duszy. Nie ma chęci. Nie ma serca. Boli mnie, że muszę to powiedzieć, ale z tym nastawieniem remontada jest niemożliwa”.

Opublikowano

Znalazlem dzisiaj w internecie cos takiego. Co o tym sadzicie? Ja zgadzam sie z tym w 100%, potrzeba wielu zmian personalnych, jak dla mnie za duzo gwiazd w zespole co patrza tylko i wylacznie na konto bankowe a nie zalezy im na wynikach.

„Nie biegają. Nie naciskają. Nie walczą. Nawet się nie wkurzają. Posłuchajcie mnie, im jest wszystko jedno. Wielu madridistas nie mogło wczoraj spać. Kibice czują wstyd. Co za wizerunek. Co za obojętność. Przegrali z ósmą ekipą ligi niemieckiej. Z ósmą ekipą. Co za impotencja. To Liga Mistrzów, a wychodzą bez zęba. Wychodzą spacerować. Znowu ta sama historia. Znowu trzeba marzyć o remontadzie. Dość! Koniec z tym niechlujstwem. Koniec z lenistwem. Koniec ze śmianiem się z ludzi. Socios są wściekli. Zawsze ich wspierają. Zawsze dopingują. Zawsze płacą. Wydają pensje na karnety. Ta drużyna nie zasługuje na takie wsparcie. Zasługuje, żeby ich opieprzyć. Zasługuje, żeby ich pożegnać. Trzeba zacząć wskazywać winnych. Mecz na Camp Nou był mirażem. Wszyscy widzieliśmy już ten film. Ta drużyna nie ma duszy. Nie ma chęci. Nie ma serca. Boli mnie, że muszę to powiedzieć, ale z tym nastawieniem remontada jest niemożliwa”.

To wypowiedz, jeśli się nie myle, jakiegoś eksperta z hiszpańskiego radia

W mojej opinii jest w tym dużo prawdy, brakuje charakteru, zaangażowania.

Co prawda wciąż wierze w awans, ale z takim podejściem będzie ciężko

Opublikowano

Do przerwy 4-0 z Eibar.

Wyjściowa XI:

Casilla; Arbeloa, Pepe, Nacho, Carvajal; Casemiro, James, Isco; Lucas, Jese, Ronaldo. 

denzel.png

Opublikowano

ciekawe kto zastąpi Zidane w następnym sezonie

najwybitniejsi są już zajęci więc najlepszą opcją byłby chyba Pellegrini

Jeszcze Jose jest wolny, a z tego co prasa pisze to Florentino bardzo chcialby go spowrotem i ma go sprowadzić za Zizu od przyszłego sezonu :D

Opublikowano

Ładny mecz, w którym Villarreal nie miał praktycznie nic do gadania. Kroos i Modrić idealnie zdominowali środek pola. Cristiano nabawił się drobnego urazu, ale ma wrócić już na wtorek, więc przyda mu się odpoczynek. 

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...