Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Modric w 11 roku to chyba jakieś nieporozumienie. Ramos również. Ronaldo jeszcze, jeszcze, ale Ta dwójka kompletnie niezasłużenie. Co by Ramos nie zrobił to chyba zawsze będzie wybierany, to samo Iniesta :> Prawdziwa 11-stka roku powinna wyglądać tak:

Bravo;Alves-Silva-Chiellini-Marcelo;James/KDB-Busi-Pogba;Messi-Suarez-Neymar i chyba każdy się ze mną zgodzi. 

No nie bardzo.. Co tu robi Marcelo no i James ( De Bruyne jak najbardziej pasuje)  Co jak co ale Ronaldo w tej 11 na pewno powinien być 

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie bardzo.. Co tu robi Marcelo no i James ( De Bruyne jak najbardziej pasuje)  Co jak co ale Ronaldo w tej 11 na pewno powinien być 

Marcelo obiektywnie patrząc to był najlepszy indywidualny LO świata, i co do tego nie ma wątpliwości. Co prawda miał lekkie braki w defensywie, ale w ofensywie dawał chyba najwięcej ze wszystkich graczy Realu. Owszem, James pierwsza połowa roku świetna, od września opadł jak liść Cristiano :P Co do Ronaldo, to jeszcze jego obecność rozumiem. Złoty buty, najwięcej goli ze wszystkich finalistów. Ale mimo wszystko na to miejsce Suarez bardziej zasłużył. Ze wszystkich graczy Realu Marcelo to pewniak w

11-stce każdego obiektywnego kibica. A Ramos zyskał łatkę Iniesty - co roku w 11-stce, a fatalne mecze przeplatał dobrymi. 

Opublikowano

Marcelo obiektywnie patrząc to był najlepszy indywidualny LO świata, i co do tego nie ma wątpliwości. Co prawda miał lekkie braki w defensywie, ale w ofensywie dawał chyba najwięcej ze wszystkich graczy Realu. Owszem, James pierwsza połowa roku świetna, od września opadł jak liść Cristiano :P Co do Ronaldo, to jeszcze jego obecność rozumiem. Złoty buty, najwięcej goli ze wszystkich finalistów. Ale mimo wszystko na to miejsce Suarez bardziej zasłużył. Ze wszystkich graczy Realu Marcelo to pewniak w

11-stce każdego obiektywnego kibica. A Ramos zyskał łatkę Iniesty - co roku w 11-stce, a fatalne mecze przeplatał dobrymi. 

Za Marcelo powinien być zdecydowanie Alaba ( formalnie jest LO) Ramos także nie miał jakiegoś super dobrego sezonu i można było dać kogoś innego za niego. Jako jedyny z Realu zasłużył Ronaldo, troche nieporozumienie że aż 4 piłkarzy Realu było w 11 roku :D :D

Opublikowano

Za Marcelo powinien być zdecydowanie Alaba ( formalnie jest LO) Ramos także nie miał jakiegoś super dobrego sezonu i można było dać kogoś innego za niego. Jako jedyny z Realu zasłużył Ronaldo, troche nieporozumienie że aż 4 piłkarzy Realu było w 11 roku :D :D

Ronaldo w cale nie zasłużył, ale jest to taki ewenement, że jego obecność tam też niczym dziwnym nie jest. Alaba miał kontuzję pragnę przypomnieć.

Opublikowano

Ronaldo w cale nie zasłużył, ale jest to taki ewenement, że jego obecność tam też niczym dziwnym nie jest. Alaba miał kontuzję pragnę przypomnieć.

Modrić także miał kontuzje a jest w 11 roku. Alaba powinien być w 11, dużo bardziej przyczynił sie by tu być niż Marcelo :)

Opublikowano

Modrić także miał kontuzje a jest w 11 roku. Alaba powinien być w 11, dużo bardziej przyczynił sie by tu być niż Marcelo :)

Marcelo nie raz ciągnął grę Realu i był najjaśniejszym punktem a Alaba w tym czasie siedział u specjalistów, lecząc kontuzje. Jednak w tym roku mam nadzieje że będzie inaczej, bo chłopak ma olbrzymi potencjał.

Opublikowano

A co ma piernik do wiatraka? Już nie chce mi się wałkować tematu 11-stki roku po raz setny. Owszem, Modrić nie zasłużył, ale Marcelo jak najbardziej swoją pracą w ofensywie. 

Następny mecz Real gra w weekend ze Gijon. Ciekawe co pokaże Alen w tym meczu ;)

Opublikowano

Roberto Carlos, legendarny obrońca Realu, ma w planach podkupienie Barcelonie Neymara, i niby niedługo ma się spotkać z zarządem w tej sprawie. Coś mu na dekiel ostatnio siadło, czytając jego wypowiedzi wnioskuje, że nadal jest w szoku po tym jak Messi zrobił z niego wiatrak :v

Ciekawe czy biedaczek dziś prasę czytał... :D Może za dwa lata mu się uda coś wskórać... :D Uprzedzam wszystkie wypowiedzi na temat rzekomego uchylenia kary na 1 okienko, podobnie jak Barcelonie. Otóż uwaga: Barcelona dostała karę w kwietniu, Real w styczniu. I Barca rozegrała to po mistrzowsku, bo odwołując się dostała szanse na kupowanie w letnim okienku, gdyż jak wiadomo to na odwołanie w tej sprawie czeka się baaaardzo długo, około 5 miesięcy, a podczas odwoływania się kara nie ma prawa obowiązywać, także Real ma ostatnie 16 dni aby zrobić zapasy na następne dwa lata :P Lecę po popcorn :D

Opublikowano

Real nawet teraz ma wystarczającą kadrę, a do tego wróci Coentrao i Asensio, więc jestem spokojny. Jedyne czego brakuje, to napastnika, więc przez te 16 dni na pewno coś ogarną. 

Powinni nawet nie odczuć tego bana, no może jedynie jeśli chodzi o marketing Pereza, to tak. 

Bardzo fajnie, że wraca Carlos. Idealna osoba, do pary z Zidanem. Z tym Neymarem, to myślę że jakieś wymysły. 

denzel.png

Opublikowano

Real nawet teraz ma wystarczającą kadrę, a do tego wróci Coentrao i Asensio, więc jestem spokojny. Jedyne czego brakuje, to napastnika, więc przez te 16 dni na pewno coś ogarną. 

Powinni nawet nie odczuć tego bana, no może jedynie jeśli chodzi o marketing Pereza, to tak. 

Bardzo fajnie, że wraca Carlos. Idealna osoba, do pary z Zidanem. Z tym Neymarem, to myślę że jakieś wymysły. 

Trochę jest w tym prawdy. Jednak problem Realu jest podobny do problemów Barcy, czyli brak zmieników dla trójcy w ataku. Choć James mógłby grać na prawym skrzydle, gdzie grał przecież w Monaco.

Opublikowano

Polemizowałbym, popatrz na defensywę Realu:

Bramkarze: Navas, Casilla w razie kontuzji Navasa zostaje cieniutki Casilla, który w tym sezonie w 4 meczach puścił 6 bramek

Środek obrony: Ramos - coraz więcej kontuzji, spadek formy, Pepe- wiek i ostatnio bardzo słaby poziom prezentuje, Varane - Jedyny obrońca, który utrzymuje stały poziom, jednakże ciągle łapie jakieś nowe kontuzje, Nacho - Jak dla mnie taki jeździec bez głowy, jeden mecz zagra na najwyższym poziomie, a trzy kolejne totalną kichę.

Prawa obrona: Crvajal - jak dla mnie bez wątpienia jeden z najlepszy PO na świecie, jednakże w przypadku kontuzji zostaje Danillo, który gra bardzo słabo i jest objeżdżany niemiłosiernie.

Lewa obrona: Marcelo - Obecnie najlepszy LO na świecie, ale w przypadku kontuzji zostaje Arbeloa - no comment.

Pomoc - wysoko obsadzona i nie ma o czym tu gadać.

Atak - Byłem przekonany, że na bank Cristiano odejdzie z RM, ale teraz to sam nie wiem...  Cr7 jakoś bez polotu w tym sezonie, Bale zaczął coś grać, Benzema też raz lepiej, raz gorzej, ale zmienników brakuje, bo Jese po kontuzji gra cieniutko, Lucas to nie ta liga, a James nie pasuje do Realu.

Reasumując byłem przekonany, że w lecie odejdzie Cr7, James, a kupią Hazarda, Morate, jakiegoś ŚO i LO. Ale co teraz się wydarzy to wielka niewiadoma, Real ma ogromne problemy w tym sezonie w defensywie, sądzę, że Florek zrobi jakieś dwa głośne transfery w tym jeszcze okienku.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Akurat pierwsza połowa, udowodniła że BBC jest genialnym trio. Druga część co prawda bez bramki, lecz jak dla mnie prawidłowe posunięcie, żeby już tak nie naciskać. Bale i Benzema zeszli z urazami, więc po co było więcej ryzykować? A okazje i tak były na dalsze bramki. 

denzel.png

Opublikowano

Piłkarz sportingu za tę prowokację na Cristiano powinien wylecieć z boiska i zawieszenie dostać.  :mad:

Kopać go nie musiał... Ronaldo nie umie panować nad emocjami, co pokazywał już wielokrotnie.

Opublikowano

Podobno Perez z powodu bana wyłożył na stół 300mln na transfery. Jeśli to prawda to ja już jestem ciekawy spekulacji i za ile Lewy, Pogba czy Hazard, będą mieli przejść do Realu.

Opublikowano

Podobno Perez z powodu bana wyłożył na stół 300mln na transfery. Jeśli to prawda to ja już jestem ciekawy spekulacji i za ile Lewy, Pogba czy Hazard, będą mieli przejść do Realu.

Jakby miał kupować to myślę, że tylko Lewego. Cristiano zostanie w Realu, tak mi się wydaje, więc transfer Hazarda to pieniądze w błoto. Niech wydają i 500, lepiej dla nas :)

Bale wypada na 3 tygodnie, znowu łydka, ehh... szklanka. 

Opublikowano

Jakby miał kupować to myślę, że tylko Lewego. Cristiano zostanie w Realu, tak mi się wydaje, więc transfer Hazarda to pieniądze w błoto. Niech wydają i 500, lepiej dla nas :)

Bale wypada na 3 tygodnie, znowu łydka, ehh... szklanka. 

No tak, ale media lubią tworzyć plotki. Jutro pewnie będą pisać o Neymarze w Realu :D

Opublikowano
Javier Tebas, szef La Liga, uda się we wtorek do Europarlamentu w Brukseli, gdzie zamierza złożyć skargę na FIFA za nałożenie sankcji na Real Madryt i Atletico.

W przypadku Barcelony sytuacja wyglądała nastepująco: Villar i prezydent Bartomeu spotkali się 7 kwietnia 2014, ale po spotkaniu żaden z nich nie powiedział nic dziennikarzom. Od tego czasu Barcelona po prostu odbyła karę.

baru biru bam. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...