Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Real zainteresowany Dybalą. Jak dla mnie powinni go koniecznie kupić. Szybki, utalentowany, z dryblingiem, strzałem i bardzo młody. Z czasem wygryzłby spokojnie Benzemę ze składu. 

Każda pozycja jest już dobrze obstawiona z wyjątkiem napastnika. 

denzel.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Real zainteresowany Dybalą. Jak dla mnie powinni go koniecznie kupić. Szybki, utalentowany, z dryblingiem, strzałem i bardzo młody. Z czasem wygryzłby spokojnie Benzemę ze składu. 

Każda pozycja jest już dobrze obstawiona z wyjątkiem napastnika. 

Hehehehe, nie tak szybko.

"Popłynąłbym wpław do Barcelony w tym momencie, bez konieczności podpisywania kontraktu" oraz wielokrotnie się wypowiadał, że marzy o grze u boku Messiego (Dybala to Argentyńczyk). Jednak w Barcelonie by nie miał przebicia, Suarez jest młody, bo 24 stycznia skończy 29 lat :)) Messi 28, Neymar 23. 

Bale oficjalnie najdroższy w historii, zaczął grać dobrze to KFC się wygadali xD

Opublikowano

I co wnosi ten cytat? Myślałeś, że jak pisałem ten post, to o nim nie wiedziałem?

Takie słowa mają sens przy piłkarzach typu Messi, który gra w Barcelonie w uj czasu i dużo jej zawdzięcza, ale nie przy młodziaku, który musi się za wszelką cenę rozwijać i szukać dobrych warunków. Już widzę, jak pogra sobie przy MSN, która go i tak nie kupi. 

@1361622928-U485574.pngTestimoBarça

denzel.png

Opublikowano

I co wnosi ten cytat? Myślałeś, że jak pisałem ten post, to o nim nie wiedziałem?

Takie słowa mają sens przy piłkarzach typu Messi, który gra w Barcelonie w uj czasu i dużo jej zawdzięcza, ale nie przy młodziaku, który musi się za wszelką cenę rozwijać i szukać dobrych warunków. Już widzę, jak pogra sobie przy MSN, która go i tak nie kupi. 

@1361622928-U485574.pngTestimoBarça

A przeczytałeś to co napisałem? Wiem, że Barca go nie kupi.

Opublikowano

A przeczytałeś to co napisałem? Wiem, że Barca go nie kupi.

Przeczytałem i właśnie chodziło mi o to, że nawet mimo tych słów i tak doszedłby do Realu gdyby dostał ofertę. Bo jak również ty zauważyłeś w Barcelonie nie ma dla niego miejsca. :)

denzel.png

Opublikowano

Przeczytałem i właśnie chodziło mi o to, że nawet mimo tych słów i tak doszedłby do Realu gdyby dostał ofertę. Bo jak również ty zauważyłeś w Barcelonie nie ma dla niego miejsca. :)

Myślę, że już dawno dostał, ale nie ważne, zostawmy to. 

Real podobno oferuje 100 mln dla Bayernu za Lewego, niezłe jaja. xD

Opublikowano

Benzema teraz tak gra, że nie wiem czy opłaca się wydawać takie pieniądze. Lepiej wydać tyle, ale na kogoś młodego jak Dybala. 

h5g5.png

denzel.png

Opublikowano

Moim zdaniem na 80% zagra, który to już mecz na ławce. ;) Widać, że atmosfera w klubie dobra, a nie jak media piszą, że konflikt Zidane - James. 

denzel.png

Opublikowano

Przecież James gra dzisiaj w podstawowej 11-stce. Real dziś powinien pewnie wygrać ze słabym Betisem.

Niech Ziden sobie pokombinuje spokojnie na tych słabszych klubach, aby w przyszłości grać porządnie z topowymi drużynami.

Real Madryt: Keylor Navas; Danilo, Pepe, Varane, Marcelo; Modrić, Kroos, Isco, James; Benzema, Cristiano Ronaldo.

Ławka: Casilla, Nacho, Carvajal, Casemiro, Kovačić, Lucas Vázquez, Jesé.

W składzie chyba nie ma żadnych zaskoczeń. :v

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Niech Ziden sobie pokombinuje spokojnie na tych słabszych klubach, aby w przyszłości grać porządnie z topowymi drużynami.

Przecież James gra dzisiaj w podstawowej 11-stce. Real dziś powinien pewnie wygrać ze słabym Betisem.

Serdecznie Panów Pozdrawiam :D :D :D

Opublikowano

Dobra to jak z Betisem 1:1 to ja już marze o remisie z Atletico i o porażce z Barceloną chociaż 1:0 :((  T_T

Nie musi być wcale tak jak piszesz. Tu im po prostu nie wyszło + efekt grania Danilo i brak Bale. 

denzel.png

Opublikowano
Faktycznie, jednak Real ma 7 pkt. straty do Barcy, przy założeniu, że ta wygra swój zaległy mecz. Moim zdaniem Liga jest już przegrana. Na ten moment jest w teorii 7 pkt straty, a Real ma przed sobą mecze z: Bilbao, Atleti, Sevilla, od razu po Sevilli wyjazd na Camp Nou, Villarreal, mecz z Sociedad i Valencia. Wątpię, że we wszystkich zdobędą komplet. Oczywiście Barca na pewno się potknie, ale jednak to i tak moim zdaniem nie ma znaczenia. 

Zachowania Ronaldo i gry Ronaldo nawet nie komentuje, bo za duze tutaj kolko jego fanow, ktorym i tak sie nie uda wytlumaczyc ze ten gosc to jeden wielki egoista, ktoremu zalezy tylko i wylacznie na srubowaniu wlasnych statystyk. Jestem pelen podziwu, naprawde, dla tych ludzi w klubie, ktorzy wciaz wspieraja ten model zespolu, gdzie cala druzyna zapieprza na jednego grajka i wylacza mozg i pozwala mu na wszystko w klubie. A porównywanie go do Leo Messiego to absurd. Tak samo jak nikt nie porównuje Romario do Ronaldo, bo to świadczy o raku mózgu. Mimo wszystko moim zdaniem Ronaldo powinien zostać sprzedany, pobili by rekord, zarobili 2 razy więcej niż jest obecnie wart i kupili świetnych graczy, którzy na ten moment dali by o wiele więcej temu klubowi. 

Opublikowano

Faktycznie, jednak Real ma 7 pkt. straty do Barcy, przy założeniu, że ta wygra swój zaległy mecz. Moim zdaniem Liga jest już przegrana. Na ten moment jest w teorii 7 pkt straty, a Real ma przed sobą mecze z: Bilbao, Atleti, Sevilla, od razu po Sevilli wyjazd na Camp Nou, Villarreal, mecz z Sociedad i Valencia. Wątpię, że we wszystkich zdobędą komplet. Oczywiście Barca na pewno się potknie, ale jednak to i tak moim zdaniem nie ma znaczenia. 

Zachowania Ronaldo i gry Ronaldo nawet nie komentuje, bo za duze tutaj kolko jego fanow, ktorym i tak sie nie uda wytlumaczyc ze ten gosc to jeden wielki egoista, ktoremu zalezy tylko i wylacznie na srubowaniu wlasnych statystyk. Jestem pelen podziwu, naprawde, dla tych ludzi w klubie, ktorzy wciaz wspieraja ten model zespolu, gdzie cala druzyna zapieprza na jednego grajka i wylacza mozg i pozwala mu na wszystko w klubie. A porównywanie go do Leo Messiego to absurd. Tak samo jak nikt nie porównuje Romario do Ronaldo, bo to świadczy o raku mózgu. Mimo wszystko moim zdaniem Ronaldo powinien zostać sprzedany, pobili by rekord, zarobili 2 razy więcej niż jest obecnie wart i kupili świetnych graczy, którzy na ten moment dali by o wiele więcej temu klubowi. 

Jeśli masz na myśli mnie, to nie będę miał z tym problemu. Nie ma co się kryć, z Ronaldo niestety obecnie jest jak jest i myślę, że mamy podobne zdanie na ten temat. ;)

denzel.png

Opublikowano

Jakby tak pomyśleć, to można założyć, że gdyby Benzema grał we wszystkich meczach i wykonywał część karnych, to spokojnie byłby królem strzelców ligi hiszpańskiej (a może i ogólnym) z +20 bramkami. Bale też nie gorzej. ;)

denzel.png

Opublikowano

Jakby tak pomyśleć, to można założyć, że gdyby Benzema grał we wszystkich meczach i wykonywał część karnych, to spokojnie byłby królem strzelców ligi hiszpańskiej (a może i ogólnym) z +20 bramkami. Bale też nie gorzej. ;)

Duet BB zaliczył niezły progres. Ronaldo dalej jak słaby był tak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...