Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabawnie byłoby gdyby ich 'galaktycznym' transferem był De Gea. 

Skład na Espanyol moim zdaniem:

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Modrić, Isco - Benzema, James, Ronaldo.

Bez niespodzianek. 

denzel.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zabawnie byłoby gdyby ich 'galaktycznym' transferem był De Gea. 

Ehhh, Navas sobie radzi no, ale jeśli RM sie uprze to może wyjebać Casille i na jego miejsce De Gea, ale to jest zbędny transfer.

Powinni sie skupic na Benzemie, żeby go wyjebać, bo gra na poziomie niższego klubu.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ehhh, Navas sobie radzi no, ale jeśli RM sie uprze to może wyjebać Casille i na jego miejsce De Gea, ale to jest zbędny transfer.

Powinni sie skupic na Benzemie, żeby go wyjebać, bo gra na poziomie niższego klubu.

Akurat teraz gra na zajebistym poziomie, lecz to Benzema i nie wiadomo ile to potrwa. 

denzel.png

Opublikowano

Ja do gry Karima nic nie mam. Oczywiście, że to nie jest jego szczyt formy, ale ostatnio Real miał ciężki okres i to jest zrozumiałe.

To jego najlepszy sezon odkąd przybył do Madrytu, więc to jest jego szczyt formy. :P Razem z Bale najjaśniejsze punkty ofensywy. 

denzel.png

Opublikowano

To jego najlepszy sezon odkąd przybył do Madrytu, więc to jest jego szczyt formy. :P Razem z Bale najjaśniejsze punkty ofensywy. 

No może to jest jego najlepszy sezon, ale on wydawał mi się lepszy, gdy jeszcze cała formacja ofensywna Realu świeciła.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy dzisiejszy mecz Real to formalność, ale na co warto zwrócić uwagę to fakt, iż Real wyczerpał limit pomyłek, żeby powalczyć jeszcze w lidze muszą wygrywać mecz za meczem w co szczerze wątpię. Ciekawe może Florek wie, że w LL nie ma szans już z Barcą i stawia wszystko na Ligę Mistrzów, a Roma to nie jest Sporting Gijon i na pewno powalczy. 

805491408806070489277.png

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy dzisiejszy mecz Real to formalność, ale na co warto zwrócić uwagę to fakt, iż Real wyczerpał limit pomyłek, żeby powalczyć jeszcze w lidze muszą wygrywać mecz za meczem w co szczerze wątpię. Ciekawe może Florek wie, że w LL nie ma szans już z Barcą i stawia wszystko na Ligę Mistrzów, a Roma to nie jest Sporting Gijon i na pewno powalczy. 

Mało tego - Roma to bardzo nieprzewidywalna drużyna. W jednym meczu mogą zagrać podobnie jak Lech Poznań, a w drugim dać lekcję piłki. To właśnie mecz z Romą będzie prawdziwym sprawdzianem. Pierwsze spotkanie chyba 17 lutego w Rzymie.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Skład Realu:

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Modrić, Isco - James, Benzema, Cristiano.

czyli taki jak myślałem.

denzel.png

Opublikowano

nie podniecajcie się tak tym Zidanem bo i tak po sezonie będzie zwolniony

pogrom w meczach w których przeciwnik ma skład warty 10 mln.. dla porównania w Realu najtańszy piłkarz wart jest 30 mln

Zobaczycie jak trafią na jakiś mocniejszy zespół (w lidze jedynie Barca i Atletico) ale w LM po 1/8 nie będzie słabych drużyn więc wpierdol gwarantowany

może Bayern? to Lewy znowu przygasi te przeplacone gwiazdeczki

Opublikowano

nie podniecajcie się tak tym Zidanem bo i tak po sezonie będzie zwolniony

pogrom w meczach w których przeciwnik ma skład warty 10 mln.. dla porównania w Realu najtańszy piłkarz wart jest 30 mln

Zobaczycie jak trafią na jakiś mocniejszy zespół (w lidze jedynie Barca i Atletico) ale w LM po 1/8 nie będzie słabych drużyn więc wpierdol gwarantowany

może Bayern? to Lewy znowu przygasi te przeplacone gwiazdeczki

Ty, znawco od cen piłkarzy.  xD Idź lepiej się przejmować swoją Chelsea i Hazardem, bo coś cienko jest. :) I nie mów o wpierdolu, bo póki co to Chelsea jest jak taki Espanyol czy Valencia. 

Hue, ostatnio na treningu grali w coś aka. ręczną, a dziś koszykówka. ;p

denzel.png

Opublikowano

Ty, znawco od cen piłkarzy. xD Idź lepiej się przejmować swoją Chelsea i Hazardem, bo coś cienko jest. :) I nie mów o wpierdolu, bo póki co to Chelsea jest jak taki Espanyol czy Valencia.

Hue, ostatnio na treningu grali w coś aka. ręczną, a dziś koszykówka. ;p

ma to na celu zgranie zespołu

ale jak zgrać zespół w którym występują same indywidualności i egoisci? #mission_impossible

Opublikowano

Cristiano obchodzi dziś 31 urodziny. ;)

stary chłop

ale skoro Ibra w wieku 34lat dobrze się trzyma to myślę że Ronaldo do 36lat będzie grał na poziomie, a pozniej pewnie MLS lub inne pastwiska €

Opublikowano

Nie wiem co Perez daje tym karakanom zza miedzy (Espanyolowi), że grają tak, a nie inaczej, ale cóż, ja nic z tym nie zrobię. Życzę im spadku, na szczęście są niedaleko strefy spadkowej. Zawsze o 6 pkt mniej dla Realu w przyszłym sezonie. 

Co do Ronaldo to w końcu coś zagrał, ale to tylko Espanyol, zaraz przyjdzie Roma i Atleti, zobaczymy co tam pokaże. Wątpię, że do 36 roku życia będzie grał w Realu. Ale zasług mu nie można odmówić. Sto lat!

Opublikowano
Hazard: Zawsze jest przyjemnie słyszeć, jak piłkarz, którego podziwiałem w dzieciństwie, mówi o mnie. Zawsze ceniłem Zidane'a. Dobrze znam go jako piłkarza, ale nie jako trenera i to pomimo udanego debiutu na Bernabéu. Wiąże mnie jeszcze kontrakt z Chelsea i czuję się dobrze – powiedział pomocnik o dobrych słowach, którymi w przeszłości opisywał go Zidane'a.
Trenować z Zidane'em? Tak, pewnie. Kiedy byłem mały, oglądałem go w telewizji i Internecie godzinami. Mówiłem o Zidanie, wręcz żywiłem się Zidane'em (śmiech). Czuję się jednak dobrze w Chelsea i nie jest to żadna nowina. 

Za mocno spadł z formą, żeby Real go kupił i to za grube pieniądze. Wątpię, żeby wydali 80 mln, żeby sprawdzić czy odzyska poziom z zeszłego sezonu. 

denzel.png

Opublikowano

Za mocno spadł z formą, żeby Real go kupił i to za grube pieniądze. Wątpię, żeby wydali 80 mln, żeby sprawdzić czy odzyska poziom z zeszłego sezonu. 

Ehhh, szczerze mówiąc Hazard już drugi rok słabo gra. Po prostu szkoda pieniędzy. ;_;

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...