Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Japrdl, ciężko wgrać NoCheatPlus? Bo co chwila jakiś cziter lawę wylewa, raz nawet widziałem jak koleś przez bedrocka przeleciał :/ A szkoda, bo gdyby nie brak zabezpieczeń, to na pewno zostałbym na dłużej...

Opublikowano

Japrdl, ciężko wgrać NoCheatPlus? Bo co chwila jakiś cziter lawę wylewa, raz nawet widziałem jak koleś przez bedrocka przeleciał :/ A szkoda, bo gdyby nie brak zabezpieczeń, to na pewno zostałbym na dłużej...

Jeszcze nikogo nie widziałem kto by wylewał lawę, siedzę dziś cały dzień na serwerze i nikt się nie skarżył.

Dziękuje wszystkim za opinię.

Opublikowano

Admin to pierdolona ciota kickął mnie z eventu CO ZA DEBIL serwer nie ma autoryzowanych pluginów a dodatkowo gracze robią dziury we wszystkim ADMIN nie ogarnia a mapka pochodzi z innego serwera NIE POLECAM !

Dodatkowo admin sam ni może dokupić slotów co jeszcze bardziej utrudnia wejście na serwer

Specs:

Intel Core i7 6700k 4GHz | MSI B150 Gaming M3 MSI Armor Geforce GTX 1060 6GB OC DDR5
DR4 16GB 2400 MHz HyperX Fury Black (2x8GB, CL15) | Be Quiet! Pure Power 9 600W
SSD Kingston Suv400s37|240g / Western Digital WDC 1TB
Windows 10 Pro x64

Opublikowano

Weź człowieku się ogarnij.

Nie polecam serwera ? Dlaczego ?

Administracja nieogarnięta, serwer co chwile pełny ..

Nie są to "autorskie" pluginy tylko ściągnięte.

Większość pisze dobre komentarze tylko dla tego "bonusu"

To wszystko z mojej strony.

SERWERA Niepolecam !

Nawet nie oceniam tego.

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

O tak za napisanie pozytywnego komentarza admin daję 1.00 $

Specs:

Intel Core i7 6700k 4GHz | MSI B150 Gaming M3 MSI Armor Geforce GTX 1060 6GB OC DDR5
DR4 16GB 2400 MHz HyperX Fury Black (2x8GB, CL15) | Be Quiet! Pure Power 9 600W
SSD Kingston Suv400s37|240g / Western Digital WDC 1TB
Windows 10 Pro x64

Opublikowano

Serwer cały czas pełny, to jest jedyny minus

Serwer się zapowiada świetnie, tylko szkoda, że jeszcze nie wbiłem :( . Nick Teramichu

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

O tak za napisanie pozytywnego komentarza admin daję 1.00 $

Kolejna osoba która nie potrafi czytać ? Administracja nie daje pieniędzy za POZYTYWNE komentarze lecz ogólnie za opinię, nawet negatywną gracz dostaje 1k - dzięki temu będziemy wiedzieć co zmienić na naszym serwerze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kolejna osoba która nie potrafi czytać ? Administracja nie daje pieniędzy za POZYTYWNE komentarze lecz ogólnie za opinię, nawet negatywną gracz dostaje 1k - dzięki temu będziemy wiedzieć co zmienić na naszym serwerze.

Pozdrawiam.

Ważne że ty umiesz czytać, co nie ? Zmieńcie mapę na WŁASNĄ, pluginy na WŁASNE ( skoro piszecie że autorskie ) i będzie git.

Opublikowano

Ważne że ty umiesz czytać, co nie ? Zmieńcie mapę na WŁASNĄ, pluginy na WŁASNE ( skoro piszecie że autorskie ) i będzie git.

Mapka jest własna, nie jest ściągnięta.

Pluginy autorskie są, co prawda tylko trzy ale są.

Pozdrawiam i DZIĘKUJEMY ZA OPINIĘ!

Opublikowano

@UP

Jebany idioto, bo inaczej do Ciebie nie moge powiedziec jak chcesz to mnie reportuj bo nie mam na Ciebie sił, wpierdalasz mi się w temat

z zazdrości że zrobiłem lepszego Jaila od twojego syfu ? :)

Wypierdalaj.

Mapka jest nasza, budowana prze zemnie.

Opublikowano

Mapka jest własna, nie jest ściągnięta.

Pluginy autorskie są, co prawda tylko trzy ale są.

Pozdrawiam i DZIĘKUJEMY ZA OPINIĘ!

Hahahahaha, jeb*** (przepraszam za to :D)

Wpiszcie se /pl i macie wszystko co jest w necie NIE JEGO

Mapka ? Na pewno nie twoja, bo znam założyciela tej mapki, pozdro ziomek .. Twoja kariera się kończy.

Opublikowano

W takim razie podaj mi link do mapki gdzie jest ona zamieszczona :)

Czy musi być gdzieś zamieszczona ? Autor tej mapki użył jej dla swoich celów .. Mogę cię zgłosić o prawa autorskie .

Myślisz że zabłyśniesz dziecko ?

Opublikowano

Niech zgłaszają, wszedłem tam na serwer i max sektor to E.

U mnie jest H, poza tym jest wiele takich mapek na serwerach z oficjalnego forum MineCraft - ich też podacie o naruszenie praw Autorskich ?

Opublikowano

Niech zgłaszają, wszedłem tam na serwer i max sektor to E.

U mnie jest H, poza tym jest wiele takich mapek na serwerach z oficjalnego forum MineCraft - ich też podacie o naruszenie praw Autorskich ?

Wejdź na holyserv i porównaj mapki .. ŻADNEJ RÓŻNICY .. prawa autorskie nie należą do ciebie :)

Opublikowano

o rany, możecie przestać się wszystkiego czepiać? serwer jest super (a nawet lepiej) szkoda ze od 11-23 na slot się czeka 30 min. i za drogie pierwsze poziomy są (przynajmniej pierwszy, dalej nie wszedłem narazie, 2K brakuje :-( )

nick ten co tu

jak zobacze jeszcze 2 posty w stylu Epicsides'a to znajde temat o waszym serwerze i będziecie mieli takie komętarze tam

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...