Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że metafora dla ciebie to nic nie znaczy. Pluginy są zmienione tak ? A te kradzione od minetechnik ? hmm ?

Jakie kradzione idioto ? Jak tylko znalazłem innego technika ich pluginy zostały usunięte.

//edit

pisałem z nim na GG:

cała rozmowa - konkurencja :)

Malinczik
13:05:36
Powiedz mi na chuj hejcisz w moim temacie ?

Iss
13:06:08
Hejtuję w każdym serwerze który mi nie pasi 

Malinczik
13:06:36
Heh, żeby tylko zniszczyć reputację - jesteś z konkurencji tak ?

Iss
13:07:36
Mozna tak powiedzieć.
13:07:48
Poprostu przyznaję rację tym którzy ją mają .
13:13:51
Czemu nic nie odpowiadasz ?
13:13:52

Malinczik
13:15:27
Jestem, dziewczyna robi leczo na obiad i patrzała przepis.
13:15:32
Powiedz mi jakie racje człowieku ?

Iss
13:16:02
Te pierwsze na przykład że mapa była robiona przez ciebie .. pomimo innych komentarzy poparłem ich bo byłem na holySerwer.

Malinczik
13:17:23
Była robiona prze zemnie, może się na niej wzorowałem ale nie była ona skopiowana.
Co do Pluginów kradzionych że tak powiem, gówno prawda bo jak tylko zwolniłem technika z MineTechnic usunąłem wszystkie jego pluginy, mapa także jest nowa.
13:17:38
Co do autorskich pluginów, posiadamy plugin który napisał jeden z naszych techników
13:17:40
/kup sektor
13:18:05
Myślę że wszystko się wyjaśniło, był bym wdzięczny gdybyś o tym napisał posta w temacie.
13:18:07
Pozdrawiam.

Iss
13:18:47
Tak jasne .. nie była twoja przez 5 - 15 minut się dobrze przypatrzyłem i była tylko 1 różnica .. oni mają lepszy serwer.

Malinczik
13:19:32
Powiedz mi jakim cudem miał bym od nich ściągnąć mapę ?
13:19:43
Poza tym dobrze znam tamtego właściciela i właśnie pisze z nim na GG.
13:19:57
Nie robimy sobie konkurencji.
13:20:15
Skoro ich serwer jest lepszy, idz tam graja ale nie pierdol głupot które nie są prawdą ...

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy weszedłem na serwer było 13 osób.

Na początku nie wiedziałem o co tu chodzi ale potem zajarzyłem.

Ogólnie jest zajebiście i chce żeby dokupili więcej slotów.

Zapraszam wszystkich czytających na serwer :D

PS:Nick adikosik3

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Ogarnięta administracja, duzo eventow, zarąbisty system gry ogólnie fajny serwerek :-)

Gorąco polecam :]

Nick w grze: NuSSyPL

Ogarnięta administracja, duzo eventow, zarąbisty system gry ogólnie fajny serwerek :-)

Gorąco polecam :]

Nick w grze: NuSSyPL

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

I co myślicie, że ktoś się na to nabierze? Że każecie ludziom na serwerze napisać dobrą opinię o serwerze za kasę? To się grubo mylicie, serwer nudny, cały czas kopiesz, jakieś Vipy, Svipy za prawdziwą kasę. Tylko idioci wydali by kasę na taki serwer jak ten. Kopiesz sobie, kopiesz, a tu nagle ktoś przyjdzie z wiadrem lawy i cie zaleje. Gówniany serwer. Admini mają wszystko w dupie. Tyle na ten temat...

Opublikowano

I co myślicie, że ktoś się na to nabierze? Że każecie ludziom na serwerze napisać dobrą opinię o serwerze za kasę? To się grubo mylicie, serwer nudny, cały czas kopiesz, jakieś Vipy, Svipy za prawdziwą kasę. Tylko idioci wydali by kasę na taki serwer jak ten. Kopiesz sobie, kopiesz, a tu nagle ktoś przyjdzie z wiadrem lawy i cie zaleje. Gówniany serwer. Admini mają wszystko w dupie. Tyle na ten temat...

Zgaduje ze konkurencja tak ?

Lawa na naszym serwerze nei dziala, ogien rowniez sie nie rozprzestrzenia wiec co ty za glupoty pieprzysz ? :)

Opublikowano

Super serwer, nic tego nie przebije! Administracja miła i ogarnięta, pluginy także. Nie ma żadnych minusów, więc wbijać!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

21:00 EVENT

Nowe IP

mc.jailcraft.pl:2061

Nie długo konkurs na GIFT-CODE !

Następny serwer dla kasy? Który to już 3, 4 czy 5?

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

@UP

Dla kasy ? To nie ja będąc technikiem roz@#!@łem mój serwer.

Serwer dla kasy ? Aktualnie ten serwer jest największym serwerem Jail w Polsce :}.

Paszoł dzieciaku.

Opublikowano

Powiem taka lipa. Było 20 slotów to liczyliście tylko na Vipów Cały czas full ? Czemu bo Vipy grają i im szkoda zmarnować kasy i już nie grać. Tak na prawdę Lagi , Na pewno ktoś napisze jak masz lagi to kup sobie komputer , mam podać wam parametry mojego kompa ? Mojego I internetu

Nie lubię jak ktoś ciąga.

Ten serwer na pewno nie był pierwszy Jail w Polsce ani na świecie.

Najlepszy w Polsce , bo co ?

Skąd pojawił się wasz Pomysł ?

Autorskie pluginy , Jak ktos to czytał to osoba zielona w sprawach plikowych Minecrafta

Gift-Code ? Na ile dni ? Za ile dostane Bana na ten G-C ?

Tylko po to aby przyciągnąć graczy na nic.

Cześć.

Opublikowano

@UP

Lagi w jakim znaczeniu ? Screen Lag czy przez internet ? Jeśli masz lagi to tylko i wyłącznie z winy twojego łącza internetowego, przy 60/60 żaden gracz przed chwilą nie odczuwał lagów nawet gdy był EVENT o 21:00 i była masówka osób w jednym miejscu.

Zieloną osobą w sprawach konfiguracyjnych na pewno nie jestem, ale również nie jestem jakiś tam zajebisty - od tego mam technika.

GIFT-CODE nie zostanie dezaktywowany, będzie kupiony od firmy Mineserv - dla tego dajemy wam gwarancję :)

Serwer na pewno nie jest jedynym Jailem w PL, jednak o ile mi wiadomo jest największym tego typu serwerem w Polsce.

Skąd pomysł ? Wystarczy wejść na oficjalne forum Minecraft, jest tam masa tego typu serwerów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam ten serwer, cudowna administracja, miła atmosfera (nie tylko na MC nawet na TSie), lagi są rzadko (chyba że ktoś gra na kamieniu albo z netem prosto z chin)

Opublikowano

Dziś EVENT SPECJALNY

na rozpoczęcie roku szkolnego

:)

Zapraszamy 21:00

Dodatkowo wszyscy którzy wpiszą swój nick w tym temacie do godziny

21:30 mogą wygrać konto VIP - rozpocznie się losowanie

:)

Serdecznie Zapraszamy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...