Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zajebisty ! Administracja online, pomaga w miarę możliwości, codzienne eventy, gracze w porządku ! Gratuluje i pozdrawiam - MrSteQ1 :)

Opublikowano

ja uwazam ze jail craft to ciekawy pomysl jak ktos nie umie budować albo walczyc to moze wejsc na serwer i pokopac, serwer mi sie spodobal jestem na sektorze D i dalej zbieram oby było więcej serwerów tego typu bo naprawde są zarąbiste.

nick w minecraft : lanetti

Opublikowano

elo serwer fajny ale wczoraj mogłem normalnie wejść a dziś mi minecrafta crashuje jak próbuje wejść

ZBIERAM +

Opublikowano

A co tak do nie których np. EpicSides .

Każdy serwer jest postawiony dla graczy, to chyba wiadome , nie tylko dla kasy , ale także dla graczy .

Więc , nie wiem o co ci chodzi , zapewne twój serwer albo kogoś też jest postawiony dla kasy ,ale tego to już się nie czepiasz.

Hah , czujesz konkurencje ? ; ]

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

xxx, przepraszam pomyliłem się, moja wina!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Dziś EVENT SPECJALNY

na rozpoczęcie roku szkolnego

:)

Zapraszamy 21:00

Dodatkowo wszyscy którzy wpiszą swój nick w tym temacie do godziny

21:30 mogą wygrać konto VIP - rozpocznie się losowanie

:)

Serdecznie Zapraszamy !

Opublikowano

Keski

Biorę udział w losowaniu.

Serwer jest monotonny ale ludzie są w porządku, można powalczyć na pvp, gracze są chętni do pomocy, codziennie eventy, częste konkursy (NAWET O GIFT-CODE), dochodzą nowości typu farmy, można spędzić tutaj dłuuugie godziny, zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...