Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.2][SV/RP][24/7][NonPremium][Wioski/Miasta/Królestwa] MeumCraft - Serwer minecraft dla Ciebie!

Quaz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kilka pytań

-Czy będą wgrane mody , jeżeli tak to kiedy?

-Co do rang Duchownych co trzeba zrobić aby zostać Biskupem jeżeli nie ma żadnego księcia?

-Co robi ranga pisarz (wiem pisze... ale proszę o bardziej szczegółowy opis rangi)

-Co robi handlarz i dalsze awansy tej klasy? (wiem że handluje ,ale co robi szczególnego)

Bardzo proszę o nie pisanie "wszystko jest napisane na www.meumcraft.pl"

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Oczywiście wszystko jest opisane na stronie www.meumcraft.pl , ale dobrze, opisze to :)

-Czy będą wgrane mody , jeżeli tak to kiedy?

Póki co nie planujemy wgrywać żadnych modów, ze względu na małą liczbę graczy.

-Co do rang Duchownych co trzeba zrobić aby zostać Biskupem jeżeli nie ma żadnego księcia?

Rangi, których jeszcze nie ma odzwierciedlenia w graczach na serwerze obsługuje admin.

-Co robi ranga pisarz (wiem pisze... ale proszę o bardziej szczegółowy opis rangi)

- Pisarz – pisze książki za które można dostać punkty honorowe. Ile dostanie honoru zależy od treści.

-Co robi handlarz i dalsze awansy tej klasy? (wiem że handluje ,ale co robi szczególnego)

- Handlarz, jest to klasa wędrowna. Co robi szczególnego? Zarabia dużo talarów, jeśli przenosi wartościowy towar. Np. zbroja diaxowa w kabalii kosztuje około 1500T, za to w Nordach można zakupić za 100-200T całe eq diaxowe. Ważne aby utrzymywać dobry kontakt z graczami i mieć stałych kupców.

- Handlarz awansuje na kupca, potem na patrycjusza.

Myślę że odpowiedziałem na wszystki pytania @hiphip8, gdy ktoś ma jeszcze jakieś pytania to proszę zadawać śmiało :)

radiator0.jpg

Opublikowano

SERWERA NIE POLECAM OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAL JESTEM W JAKIMS MIESCIE WYBRALEM SOBIE JE I IDE POPATRZEC NA BUDOWLE NAGLE DEBILE Z TEGO DEBILNEGO SERWERA MI WYLATUJA I MNIE ZACZELI TLUC CALY CZAS NIE MOGLEM UCIEC RESPILEM SIE I DED NIE POLECAM WYJEBAC TEN SERW W CHOLERE

Opublikowano

@Up

Takie sprawy zgłasza się na gg

Zapraszam nowych "plebsów" do gry :P

Im więcej tym lepiej , wbijajcie ! :)

Opublikowano

@Bartosz

Śledziłem cie na vanishu, miałeś hacki. Nie wyrzekaj się :). Od dawna słyszałem że jesteś hackerem i polowałem na Ciebie i w końcu mi się udało, jednego mniej.

@marcinlotnik99

Nie rozumiem cie. Wbiłeś na serwer, wyszedłeś ze spawna, pojawiłeś się w miejscu gdzie już zaczyna się gra i mowisz że cię zabijają? Mogą. W tym miejscu toczy się gra, żeby przeżyć - uciekaj, a nie zwalaj winy na serwer.

radiator0.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z dannym ;D Plugin iproffesions sprawia, że serwer jest bardziej realny :D Sam tutaj nie pograsz : ) Albo wołaj kolegów, albo dołącz do jakiejś wioski :D Polecam serwer!

NR.

Opublikowano

BeoranLeMoyne powiedział że za opłatą 20 zł RR obaliłeś Hot'a z admina... Proszę o wyjaśnienie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...