Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.2][SV/RP][24/7][NonPremium][Wioski/Miasta/Królestwa] MeumCraft - Serwer minecraft dla Ciebie!

Quaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hotarti wyleciał z teamu za swoją niekompetencje. Był adminem tylko jeden dzień. Gdyby zachowywał się odpowiednio, jak przystało na admina i nie robił tego co robił byłby nim nadal.

radiator0.jpg

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, server jest żałosny. Nikt nie pomyślał, by inna ranga niż rolnik miałą sposób na zarobek, chamscy gracze oraz bezmyślna administracja. Nie polecam, na serverze mozna sie tylko NUDZIĆI KOPAĆ PIASEK DLA BURAKOW

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

@up niezgodzę się z tobą serwer jest naprawdę bardzo fajny dużo rang przez co nie bedziesz gral sam Rangi sa dobrze podzielone każdy może zarobic

Stolarz moze sprzedawac skrzynie tabliczki i takie pierdoly MPCik czy kowal czy murarz tez moga sprzedawac materily ktore wytwarzaja serwer jest dobrze podzialony i goraco go polecam jest to chyba jedyny taki serwer w Polsce w kazdym bądźrazie mi znany. Na poczatku moze trzeba od czegos zaczac ale po jakims czasie to inni beda kopac piasek dla ciebie. Podaj przyklad bezmyslnej administracji a gracze przeciez nie umawiaja sie ze beda ciebie akurat olewac czy tobie przeszkadzac w grze gdybys ty byl spoko to oni tez by byli spoko w stosunku do ciebie oczywiscie zdarzaja sie wyjatki ale nie bede pisal nickow.

Zapraszam na serwer

PS. Domino5222 no troszeczke czasu minelo a i sory ze nie pisalem polskich znakow jestem leniwy

Opublikowano

Po pierwsze ludzie nie kupuja tych glupot

Po drugie wcale to nie jest tak latwe, gralem z " kumplami " i tez byla dupa

Po trzecie nie mam jak zarobić na siebie drwalem. Nikt drewna nie kupuje i kazdy ma mnie w dupie.

Po czwarte admini robią wszystko by gracz musiał coś od nich kupić. Skąd miałem wiedziec na poczatku, ze drwal ma tak przesrane? To nie fair, powinna byc szansa wymiany.

Po piąte osoby z niskim wiekiem są tam traktowane jak śmieci, które nie powinny grać tylko się uczyć... Chamstwo

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Powiem tak na poczatku jest ciezko bo sam tam gram wiec wiem jak jest po 2 niebede usprawiedliwial chamstwa graczy bo wiem ze tacy cwaniacy sa na serwerze

a co do wieku to czy ja wiem czy jest tak przesrane przeciez nie musisz gadac z innymi graczami najlepiej zebrac 2/3 kumpli i sobie grac powoli zdobywac szacunek innych a co do tego chamstwa mozesz wyslac mi nicki tych osob aha a co do zarabiania to przeciez sa sklepy/skupu na poczatku jak uzyjesz przyciskow mozesz masz racje w niektorych miejscach nie sa idealne i trzeba miec range zeby cos sprzedawac ale serwer staje sie coraz bardziej dopracowany a co do adminow to przeciez pisze ze range mozna wybrac tylko raz i jest drzewko tych rang wiec czy jest w tym taki duzy problem a co chcieli admini zebys od nich kupil to tez mi na PW wyslij jak mozesz

Opublikowano

Hotarti wyleciał z teamu za swoją niekompetencje. Był adminem tylko jeden dzień. Gdyby zachowywał się odpowiednio, jak przystało na admina i nie robił tego co robił byłby nim nadal.

Prawda jest taka ,że ja sam nie wiem za co straciłem admina -.-

Daleś mi jakieś 2 linki do ssów z których wynika tylko tyle ,że na 1 :

-uspokajałem graczy bo sie pluli

-dawałem graczowi łódke bo go wywaliło rpzez bład servera na srodek moża

Powodzenia w prowadzeniu servera.

Zaraz stracicie graczy.

Bo tak naprawde tylko ja się zajmowałem graczami.

Ciebie prawie wogóle nie ma na serverze a inni admini już dawno przestali grać.

Powodzenia w prowadzeni servera.

Ja osobiscie już szukam nowego - narazie gram u was tylko dlatego by zemścić sie na kapusiach z Valhalli.

DO NOWYCH GRACZY:

NIE POLECAM ZACZYNAĆ TUTAJ GRY NA NOWO!

ADMIN OLEwa GrACZY WOLI GRAĆ W FIFE Z KOLEGAMI A SERVER JUZ POMAŁU PADA

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

DLA NOWYCH GRACZY KAŻDY ZBANOWANY/POKRZYWDZONY WZGLĘDEM NIEGO NIE POLECA SERWERA WIĘC PROSZĘSIĘ NIE KIEROWAĆJEGO SŁOWAMI. TY SIĘ GRACZAMI ZAJMOWAŁEŚ PRZECIEŻ SERWER NIE STOI JEDEN DZIEŃ

Opublikowano

A więc... Jako doświadczony gracz trafiłem na dużo serwerów różnych maści. Aktualnie robię akurat swoją mapę od 3 miesięcy.. wszystko dopracowuje do maksimum, co za tym idzie?

Uważam, że zdanie doświadczonej osoby jest napewno czymś dobrym.. do rzeczy. Spawn bardzo ładny, prosty. Jak najbardziej zapraszam do kupna czegokolwiek na serwerze. Ponieważ utrzymanie kosztuje około 2 stówy co miesiąc. Jak najbardziej zapraszam do zapoznania się z serwerem. Narazie jest tam mało graczy z tego co widziałem więc pora to zmienić ;)

Opublikowano

Brak mi słów, by odpowiedzieć na to co piszecie. Hotarti, wiesz za co odebrałem ci admina, specjalnie nie byłem jeden dzień wg na Radiatorze na serwerze, tylko na innym koncie, by cię sprawdzać. Nie przeszedłeś okresu próbnego - trudno się mówi, a teraz zachowujesz się jak jakiś niewychowany dzieciak

radiator0.jpg

Opublikowano

jakis debil wlazl mi na konto i sie zarejestrowac nie moge

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Opublikowano

Moja Propozycja jest taka żeby zmienić sklepy ponieważw niektórych rejonach jest tak że sąsklepy np. papier,cukier,trzcina,clay a te materiały może wytworzyć dana klasa/profesja więc proponuje zmienić to na materiały które może zdobyć każdy nie zależnie od tego jaką ma profesje/klase.

Gorąco Polecam Serwer

Opublikowano

szczerze pamiętam nazwę serwa może kiedyś grałem ale na innym loginie zanim nie mialem premium

narazie admin nie napisał jakie to jest te "pierwsze konto"

no mam nadzieje , że se jeszcze pogram .

Opublikowano

@KingArthur

Rzeczy które są w skupach losowaliśmy "naszą szklaną kulą losującą" :D . Rzeczy które tam można sprzedać są wybrane zupełnie przypadkowo :)

Rozważymy opcje zmiany itemów tam sprzedawanych :)

radiator0.jpg

Opublikowano

a mój problem ktoś rozwiąże ?

na GG nikogo nie ma ..

Opublikowano

Serwer jest dobrze zrobiony, jest stabilny, fajny system zakładania miast / wiosek , administracja jest ogarnięta , gracze są spoko, szkolenie się na stolarza itd jest super

Pozdrawiam Night_PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...