Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.2][SV/RP][24/7][NonPremium][Wioski/Miasta/Królestwa] MeumCraft - Serwer minecraft dla Ciebie!

Quaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam drodzy użytkownicy, muszę wam przyznać, że po dłuższym pograniu na serwerze informuję, iż serwer jest godny podziwu ! Ciekawa i zarazem sympatyczna atmosfera, ciekawie rozbudowany wątek RPG oraz co najważniejsze, zabawa gwarantowana. Nie pożałujecie, że zaczęliście grę. Administracja często aktywna oraz udzielają pomoc jak nikt inny. ! Pozdrawiam. :)

920333759.png

1384339453_s.gif2zszc7t.gif

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem Mckrowa i wiem coś o tym serverze.

Server na 100 % fajny . Bardzo mi się spodobał. Polecam tym , którzy nudzą się na widok zwykłych survivali , czy tam surv + frakcje. Bardzo ciekawie jest z tym , że w wiosce każdy musi pracować dla każdego ! Przypomina jakbym był drwalem( bo nim jestem na tym serverze ) i powiedzmy sobie prosto w oczy - drwal nie zrobi przecież zbroi , nie upiecze mięsa( bez urazy dla drwalów , nic do was nie mam ! :D ). Potrzebny mu do tego 1 kowal , do drugiego kucharz , do innych rzeczy inni . Coś takiego urzeczywistnia ten server na maxa . Poza tym ciekawe są wioski. Do wiosk sam nie dojdziesz , musisz biec z buta , żadnych warpów srarpów. Możesz odejść z wioski w każdej chwili , zdradzić ją bądź zostać jej stałym członkiem.

Naprawdę polecam

MCKrowa

Bez reklam fb

Opublikowano

Siemasz

Jestem berni73 i chciałbym wam polecić ten serwer. W 100% zarąbisty serwer

:D

Posiada rozbudowany system postaci jak w normalnych grach RPG ponadto posiada system wiosek i miast.

Na serwerze jest miła atmosfera średniowiecznej krainy.

Serwer postawia przed nami małe wyzwania takie jak zdobywanie kasy na rozwój swojej postaci/miasta/wsi

Wbijcie na serwa naprawdę nie pożałujecie i nie zmarnujecie czasu

:)

Polecam berni73

;)

Pozdrowienia dla RR, Karola i Czekona

Opublikowano

Witam!

Z tej strony Hotarti!

Chciałbym polecić ten server!

Zapraszam wszystkich!

Naprawde świetna atmosfera!

Genialny pomysł na gre!

Wbijajcie!

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Polecam, zapowiada się bardzo fajny serwer. Nie gram na nim zbyt długo, ale już mi się spodobał. Nie ogarnąłem jeszcze wszystkiego, ale już widzę, że adminom zależy na serwerze, bo bardzo się postarali, sam kiedyś miałem serwer, zarabiałem na nim, ale upadł.

Opublikowano

na serwerze jest mtustwo bugów , administracja do kitu pisałem tyle razy nikt mi nie odpisal , a na serwerze był administrator heratri czy jakos tak , ocena serwera 3/10

Opublikowano

Heretri nie jest z Administracji... Administratorzy to Karol_ Historyk RiPul RR czekon

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Przypominam że gdy chcecie żeby wszyscy widzieli waszą wiadomość musicie napisać wykrzyknik przed wiadomością np. !siema. W innym wypadku waszą wypowiedz widzą tylko gracze do 100 kratek od was. Na serwerze jest zablokowany crafting, więc większość przedmiotów może stwarzać tylko dana profesja. Nadaje to naszemu serwerowi większe poczucie Role Playa.

Kolejna rzecz. Administratorzy na naszym serwerze to: RadiatoR, Karol_, RiPul, XczekonX.

Myślę że odpowiedziałem tym na wszystkie obraźliwe posty i każdy już wie z jakim serwerem ma do czynienia przed wejściem do gry i będzie mile zaskoczony ;)

Mam jeszcze pytanie do @matiza jakież to bugi ma nasz serwer ? O żadnych nie słyszałem, kilka rzeczy jest zaplanowanych, np wyrzucanie kogoś na spawn gdy się zabije a nie ma łóżka, przez co niemożność wyjścia z niego. Zmuszenie gracza do czekania na administratora, przez swoją nie odpowiedzialność i nie posłuszność

radiator0.jpg

Opublikowano

Serwer jest fajny i jest na nim ogarnięta administracja chętna do pomocy nowym graczom. Mam nadzieje, że niedługo będą wybuchać wojny i na serwie będzie się dużo działo :D MasterFlamaster zaprasza na serwer :P

Opublikowano

Tu znów Bartoszekb150,

po kolejnym dniu stwierdzam, że serwer jest dalej fajny, ale nie podoba mi sie wysokość za kursy, ponieważ 50 talarów, gdy zarabia się około 1 na dzień to dużo..

Opublikowano

Kilka spraw do administracji - pisałem na GG ale mnie olano.

Po 1.

Dodajcie coś takiego ,że nie można pisać na chacie póki sie nie zalogujesz... Juz 4 razy musiałem hasło zmieniać. To irytujące.

Po 2.

Skoro już są rangi za Talary to zrubcie edit na waszej stronce bo nie pamientam juz cen a tam tylko ceny sms.

Po 3.

Od jakiegoś czasu mam buga.

Otóż po zalogowaniu sie na server tp mnie pod ziemie i gine.

Straciłem juz 2x diax seta sporo narzedzi i cennych materiałów.

Mam andzieje ,że to sprawdzicie i ,że odzyskam chociarz częsc z tego.

Po 4.

Już 2 dzień czekam na jakiegoś admina na szkolenie. Wiem ,że wchodze w takich porach ,że niektórzy mogą być jeszcze w szkole ,no ale jest przecież 5 Adminów...

Któryś mógłby wbić.

Jak nie macie kogoś takiego to weście jeszcze pare osób do administracji.

Dziękuje ;D

Server super! Polecam!

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Wszyscy admini są w szkole / pracy, nie chodzimy do podstawówki kochani :)

Odpisuje na gg wszystkim , nawet na głupie pytania w stylu " co tam u ciebie ? ", więc na pewno pisałem z tobą o tym. Jeżeli twoja wiadomość na gg sie zapodzieje, bo i taka możliwość jest i nie odpisze nikt z administracji to pisz na [email protected]

Pracujemy nad wszystkimi wadami o których wspomnieliście. Dziękujemy za informacje

@Semek Pisz na gg meumcrafta, lub na maila :) , koniecznie podaj hasło

radiator0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...