Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.2][SV/RP][24/7][NonPremium][Wioski/Miasta/Królestwa] MeumCraft - Serwer minecraft dla Ciebie!

Quaz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy admin moze mnie wyciągnąć ze spawna?? Czekam na TS kanał poczekalnia ...

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie z bratem gramy na jednym kompie, w minecraft na różnych kontach. On pierwszy wbił na serwa (pomimo ,że to ja go znalazłem) zarejestrował sie itp. Wszystko ładnie aż do momentu gdy to ja chciałem się zarejestrować (ja gram po nickiem TheBen_PL, a on Theo122333). Wyskakuje kominikat :

‚Wykorzystałeś już limit rejestracji na to konto’

O co chodzi ? Czy można stworzyć tylko jedno konto na ip komputera ? To ma zapobiec multikontom ? To jest troche uciążliwe (w moim przypadku też) gdy komuś się np. nie podoba drwal i chce zacząć od nowa jako np. handlarz. Komentarz jest dosyć długi ale i tak warto go przczytać, może ktoś ma ten sam problem ?

a741d4487fc9f40469d6a5b57023618e.jpg
Opublikowano

To ma zapobiegac temu co napisałeć , czyli zmianom klas- jak raz wybierzesz drwala to jestes nim juz na stałe

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

To oznacza ,że już sobie nie zagram ? Trochę szkoda serwer się zapowiadał naprawdę fajnie. Już chciałem zakładać wioskę z kolegą :(.

Będe musiał obejść się smakiem.

Opublikowano

Zaraz wbije tylko się paczka pobierze zapowiada się dobrze :P

Zaraz wbije tylko się paczka pobierze zapowiada się dobrze :P

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Nie wiem czy to sprawka admina czy zwykły fart ale działa ! Dziękuje bardzo. Zbieram kolegów i zakładamy wioskę gdy tylko będziemy wstanie to zrobić. Dziękuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...