Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.2][SV/RP][24/7][NonPremium][Wioski/Miasta/Królestwa] MeumCraft - Serwer minecraft dla Ciebie!

Quaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to najlepszy serwer na jakim grałem

Miła administracja

Szybko znajdziesz dużo rozgarniętych kolegów

Już na początku możesz założyć własną wioske

Nie dasz rady grając solo ale to dla mnie zaleta :)

Moj nick:Assasyn

2 najważniejszy człowiek w Kabali

Serdecznie zapraszam wszystkich do miasta Tatawim :)

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem drugi i nie dlatego,że miekszam w stolicy a wogóle nie została ona jeszczne nią ogłoszona.

Dlaczego jestem?

1.To ja zakladalem z Demorsem(najwazniejszym) shandir( najpotezniejsze miasto przeniesione do tatawim)

2.Jestem jego zastępcą

3.Przyjaznie się z najważniejszymy osobami Shedow,arthas...

4.Buduje zamek(może mniej ważne)

5.Mam full surowców(pewnie nie jedyny)

Z jakiego grzyba:D 5? Kto w Kabali jest odemnie lepszy napisz tu.Pisałem 2 w Kabali nie ogólnie*.

Opublikowano

1. Nie Ty jedyny zakładałeś z Demorsem Shandir, bo był jeszcze Duamian, ja doszedłem kilka dni po wyborach. Byłeś jakiś czas niedostępny, więc ja zostałem zastępcą.

2. W Tatawim. Czyli o stolice chodzi.

3. Z arthasem ? Gratuluje, przyjaznisz się w wrogiem ;)

4. Zamek budujesz.... to nie jest ważne.

5. Full surowców ma duuużo graczy :) Tylko czy masz itemki z netheru? Enchant table?

:)

NR.

Opublikowano

Witam. Grałem na wielu serwerach minecraft'a ale żaden nie przypadł mi do gustu jak ten. Serwer jest na prawde rewelacyjny :). Bardzo spodobał mi się podział na trzy ogromne krainy. Dla graczy jest to wielki pozytyw ponieważ mają oni wybór gdzie chcą grać. Wielkim plusem tego serwera jest także podział na rangi. Przez ten podział gracze muszą współpracować, tworzyć miasta/wioski. Dzieje się tak ponieważ nie każdy może wszystko zrobić. Każda ranga jest do czegoś upoważniona. Sam jeden człowiek bez współpracy na tym serwerze nie pograłby długo, nie osiągnąłby dużo. Lecz nie wystarczy wybrać tylko swoją rangę. Należy także ją dalej edukować żeby móc więcej. Dlatego gra na tym serwerze nie nudzi się szybko, wręcz przeciwnie można na nim spędzić wiele godzin i bawić się przy tym.

Tych którzy nie grali jeszcze na tym serwerze mam nadzięję że mój post nakłoni do tego i spróbują swoich sił w świecie MeumCraft.

Pozdrawiam KrziaSnajper

Opublikowano

Serwer oceniam na 4/10

Dlaczego?

Na początku było bardzo fajnie, lecz nie mogłem się połapać dlaczego nie mogę wybrać handlarza itp. bo tutaj pisze ze mogę.

Jeden z graczy był bardzo przyjemny, i podarował mi itemki.

Grało mi się dobrze, aż poprosiłem kogoś aby mi zrobił kamienne schodki. Lecz gościu miał kamienny miecz, ja żelazny. Zaczął mnie atakować, niby nie dziwne, ale atakował tak że nie mogłem się ruszyć. Cały czas się obracał.

Zginałem, i po zabawie. 6 Godzin gry poszło się jebać, bo trudno było wgrać anty-cheat.

Ogólnie serwer ocenie na 7/10, ale ludzi grających na nim na 4/10. (Są wyjątki)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer,podoba mi się plugin na klasy.Jednym minusem,według mnie,jest zbyt mała ilość graczy.

mca.png

mca.png

mca.png

Polecam

Naciśnij + !

Uszczęśliwisz

mnie tym !

Opublikowano

1.Tak ja zakładałem z Demorsem Shandir mądralo Duamian doszedł pózniej

2.Arthas nie jest wrogiem skoro nie ma wojny a czema go mieć na oku

3.Mało osób ma kilka diax setów i skrzynke zelaza(nie przechwalam lecz odpowiadam)

A ty pogódz sie z tym:)

Opublikowano

Co cię denerwowało na naszym serwerze? Masz jakiś pomysł? Może masz propozycje dotyczącą zmiany regulaminu, zasad gry? Może chcesz zagrać na serwerze z modami?

Napisz do nas! Czekamy na wasze propozycje, piszcie na [email protected]

Informuje że teraz trwa przerwa techniczna. Serwer ruszy za kilka dni.

radiator0.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...