Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.2][SV/RP][24/7][NonPremium][Wioski/Miasta/Królestwa] MeumCraft - Serwer minecraft dla Ciebie!

Quaz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest to najlepszy serwer na którym dotychczas grałem. Miła administracja, zajebista fabuła ,rangi. Można grać całymi dniami. Są bardzo fajne eventy, na których idzie się rozerwać :)

11/10

Opublikowano

Zapraszamy Na Event. Walka na śmierć i życie w arenie PvP :)

Event rozpocznie się punktualnie o godzinie 20.45 ( Oczywiście jeżeli liczba graczy na serwerze osiągnie przynajmniej 30 osób. Chcemy żeby na event załapało się jak najwięcej graczy )

radiator0.jpg

Opublikowano

Na serverze MeumCraft można się przenieść o kilkaset lat wstecz i zobaczyć jak się żyło w tamtych czasach. Założyć wioskę lub miasto, podróżować po świecie. MeumCraft jest dopracowany z wielka precyzją. Rozwinięty system rang, epicka mapa zrobiona z największą dokładnością. Serdecznie zapraszam wszystkich do gry!

Pozdrawiam GitMajonez :)

Opublikowano

siema wszystkim :]. Można powiedzieć ze jestem trochę weteranem tego serwera, były (2 albo 3 ) odsłony meumcraft i za każdym razem mnie zaskakiwał. Administracja jak najbardziej ogarnięta admini po 21 lat, serwer ma wiele plusów których można by pisać i mówić długo i namiętnie ale cóż co się bd rozpisywał. NIC tylko wbijać i grać ludziska

moj nick w grze :Ciach0x

Opublikowano

Zanim napisałem ten komentarz, postanowiłem zrobić małe rozeznanie na temat serwera. Po przegraniu prawie tygodnia zauważyłem, że pod paroma względami ten serwer jest unikatowy:

-nie spotkałem się dotychczas z takim systemem frakcji

-innym trybem gry, który wymaga od graczy zoorganizowania, nie robienia diaxowego eq

-klasy postaci wprowadzają zależność graczy od innych

Po osiągnięciu prze ze mnie mojej własnej wioski zastanawiałem się co zrobić z brakiem graczy z urozmaiconymi klasami. Tutaj pojawiło się olśnienie, zagadałem z sąsiednimi wioskami. Od razu gra przybrała inny chrakter, tak bardzo unikatowy i zarazem wprowadzający nowe kryteria do gry, co pozwoliło na popatrzenie na minecrafta pod innym kątem (jako na narzedzie ograniczone jedynie wyobraźnią)

Podsumowójąc powinienem zwrócić jeszcze uwagę na administrację, która jest odpowiedzialna i sprawia wrażenie profesjonalnej obsługi graczy.

Ogromnym plusem jest też fakt, że nieogarnięta "dzieciarnia" nie ma prawa bytu na serwerze, po prostu nie odnajduje się w realiach tego systemu, co uprzyjemnia rozgrywkę.

POLECAM!!!

PS: Nabór do mojej wioski- Messala jest otwarty! Przyjmujemy wszystkich!

Opublikowano

No fajny fajny serwer . Fajnie sie gra itd Polecam !

50 postów - Dobry Początek Panowie :D

100 - Nice nie spodziewałem się że dobije tyle :D

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

Opublikowano

"Nie możesz się zarejestrować, gdyż dokonano już 2 rejestracji z Twojego adresu IP w przeciągu 24 godzin. Spróbuj później." - Jest 12:00 rano, a już nie mogę się rejestrować... wtf. Mam stałe IP.

Opublikowano

Ludzi mniej , gracze z pustyni przeszli do ballatum , wszystko się zmieniło od początku tej edycji , tylko co lubią klimaty gór i łąk Zapraszam

Naszła moda na Ballatum!

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

coraz mniej osób , ludzie czemu odchodzicie ? Fajny serwer , dobra fabuła i system rang , prawdziwy RL

Było ok. 45 osób w tym tygodniu a teraz...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Dobra powiem tak.

Czas rang za SMS minął - więc nie macie już problemu, można je kupić jeszcze za SMS, ale też za talary.

Dużo osób odeszło z serwera i nie ma teraz z kim grać, ale chcą to zmienić.

Warto wejść naprawdę, chociaż mało osób gra.

Szczerze zapraszam. KeshwaY.

pwhGb.png?1

Opublikowano

No to panie i panowie, czas znów zagościć na tym serwerze. Niech znów admini mają pełne ręce roboty przy rozdawaniu wiosek itd :D Wbijajcie! Zakładajcie wioski! Dołączajcie do nich! :D Ale najpierw przeczytajcie zasady na stronie www.meumcraft.pl :D Na prawdę polecam!

NR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...