Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]HolyServ - Pierwszy Jail w Polsce.!

Strobo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli Chodzi o F0resta gra on dlugo : ) uwierz mi ale gra nocami f0resta strasznie dlugo znam

Opublikowano

Proszę o unbana dostałem perma za to, że napisałem, ze jakiś kidmod Pepe jest no ogarem(powinno być jakieś ostrzeżenie). Przepraszam za to.

Mój nick FrozeN

Opublikowano

Frozen juz miales chyba z 5 szans Nie ma mowy. Pozatym w nocy z dnia 21 na 22 Serwer bedzie przechodzil na maszyne nowa ; )

Opublikowano

Serwer zarombisty bardzo dobry pomysł z tym więzieniem polecam i zapraszam :D

Serwer zarombisty bardzo dobry pomysł z tym więzieniem polecam i zapraszam :D

Opublikowano

@3up.

Nie będzie resetu. Mapa,itemy te same tylko poprostu przenosimy na nowa maszyne;)

@up.

Gdy będziemy widzieć ze cały czas jest 50/50 to będzie więcej slotów:)

Opublikowano

Bartek

15 lat

Pinecha08

[email protected]

Komendy: Setowanie, przenoszenie, uzupełnianie, Dawanie działek, Rang i inne.

Mikro: Tak

Ts3: Tak

Doświadczenie: Gram codziennie po kilkanaście godzin. Prowadziłem własny serwer filmiki są na yt oraz na mpc forum z reklamy serwera

Coś: Pomocny, Ogarniający, Miły, Do serwera mogę się dorzucać.

Cześć.

Opublikowano

Imię:Adrian

Nick z serwera:adrianjoy

Email:[email protected]

Znajomość komend:Znana,znam wsyzstkie na pamieć

Mikro:Tak

TS3(tak/nie):Owszem tak

Doświadczenie:Jestem na 2 serwach KidModem , oraz na 3 Moderatorem

Coś od siebie:Więc tak mam 15 lat mieszkam w Lubartowie w województwie Lubelskim, kocham grać w piłkę nożna oraz w minecrafta

Mam nadzieję że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Pozdrawiam Adrian ;D

Opublikowano

widzę niektórzy nie czytają co się na serwerze pisze..

ale trudno napiszę tutaj.

REKRUTACJA OFF

@3up.

nick i powód bana?

Opublikowano

Imię: Marek

Nick z serwera: Marcos78

Email: [email protected]

Znajomość komend : Znam chyba prawie wszystko, mozna mnie przetestowac na TeamSpeaku.

Mikro: Tak.

TS3(tak/nie): Tak

Doświadczenie: 3 razy Kid Mod na serverach FB i jeden na Survivalu. Mialem takze wlasny server z kolega, tylko ze FB.

Coś od siebie: Jak juz wspomnialem mam na imie Marek. Mam 17 lat, wybralem technikum gastronomiczne o profilu kucharz :), poniewaz ejst z tego spora kasa, a nie ma az takiej roboty. Uwielbiam motoryzacje. Motor jest dla mnie wszystkim :-]. Lubie budowanko w minecrafcie, ale nie tylko. Server Jailbreaka bardzo mnie wciagnal, poniewaz z ciezkiej pracy widac efekty, gdy dotrze sie do wolnosci (strefy F). Pozatym jestem zaskoczony, jak mozna zrobic server, na ktorym wszystko tak elegancko dziala i aranzacje wiezenia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Admin SEKLIK mają w dupie graczy. Pisałem do SEKLIKA 10 razy z prośbą o pomoc on to ignorował. W końcu zacząłem pisać ze ma w dupie graczy to dał mi bana z powodem: Admin ma zawsze racje. WNOSZĘ O ZDEGRADOWANIE SEKLIKA.

Opublikowano

Serwer świetny, ale admin SEKLIK to porażka! Olewa graczy, pisze, jakby miał 10 lat. Qaina za to, że próbował mi pomóc się wydostać (wpadłem do dziury gdzie nie można używać komend) został zbanowany z powodu "admin ma zawsze racje". Dokładnie tak. Dlatego wnoszę o zdjęcie SEKLIKowi admina!

Just kidding.

Opublikowano

Serwer świetny, ale admin SEKLIK to porażka! Olewa graczy, pisze, jakby miał 10 lat. Qaina za to, że próbował mi pomóc się wydostać (wpadłem do dziury gdzie nie można używać komend) został zbanowany z powodu "admin ma zawsze racje". Dokładnie tak. Dlatego wnoszę o zdjęcie SEKLIKowi admina!

Ty zamknij morde zjebałeś swój serwer i jeszcze wkurwiasz ludzi z innego -.- Wyjdź na dwór.
Opublikowano

Admin SEKLIK mają w dupie graczy. Pisałem do SEKLIKA 10 razy z prośbą o pomoc on to ignorował. W końcu zacząłem pisać ze ma w dupie graczy to dał mi bana z powodem: Admin ma zawsze racje. WNOSZĘ O ZDEGRADOWANIE SEKLIKA.

jaki masz nick na serwerze?

Opublikowano

@UP

Prosisz o nick i go zbanujesz dzieciaku jak wszystkich ? :)

Nie polecam serwera.

Ty leszczu zamknij mordę i wypierdalaj z tym spamem na swojego serwa "Jail" .

Dzieciaku najpierw naucz się czytać później coś pisz ale nie tu.

dziękuję i wypierdalaj.

A co do up to masz ub.

Opublikowano

Witam serdecznie , hmm . co mogę powiedzieć o serwerze ? . Może powiem w punktach , ale przeddtym jeszcze pare moich krótkich słów ; ] .

Na serwerze mam [kidmoda] co daje mi wielką samo ocenę serwera, jak iż graczy, oraz adminów serwera . B)

Dobrze zaczynajmy .

1. Kultura graczy jest powalająca, a wręcz kompromitująca... Ich słowa zaczynają się na 'Boże daj , mi < . ' Jak widać rozkazują nam to zrobić . Chodź jak by nie widzieli , że mamy 50os na karku.

Oraz ciągle się czegoś czepiają , chcą być pierwsi , a nie ma tak dobrze.

2.Admini hmm... praktycznie wgl . nie wchodzą na serwer... a jak już wejdą to nie znają , komend więc nawet nie pomogą , nie można też tu mówić o strefach , celach i tp. bo nic nie umieją .

Ale mają kidmoda , albo Admina . Pozdro ! .

3. Wszystko tam się zlewa... Wszystko jest za blisko siebie.. takie.. za małe miejsce na 50os. Myśle, że same działki na serwerze były by fajniejsze -.-

4.H@ . Praktycznie wgl nie wbija. Ale ciągle mam z nim kontakt na GG . Ale w końcu przez gg nie pomoże <_<

5.Diaxy są otwierane o 12 albo jak jest 40/40 , 50/50 ... A co jest po diaxach ? . hmmm . wielki spam .. jedna os. dodaje 40 komentów na nas.. że niby nie umiemy się niczym zaopiekować.. bo każdy nagle chce coś kupić chociaż zasada obowiązuje "Jeżeli ktoś zrobił sam taki spam , to jeżeli nie zauważyliśmy, że wpłacił to ma PECHA ! " . Bo w końcu nie nasza wina , iż... sami zrobili taki spam.. ^_^

Dobra dalej to , nawet chyba nie musze mówić , bo jeżeli ktoś grał , to może sam sobie wyrobić opinie na ten serwer.

Dziękuję za uwagę ! . PePe

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

co do 2 i 4 ze ja niby nie wchodzę albo admini nie dają strefy?

Skoro jesteś taka mądra to ogarnij sama w 5 minut 50 osób (strefy,cele itp) a później mów ze my nie ogarniamy.

Ze ja niby nie wbijam? Jestem prawie cały dzień na serwie ale sr ale sa jeszcze inne sprawy a komputer i minecraft 24/7.

Jeśli ty siedzisz cały dzień na mc to siedź ale administracja ma też swoje prywatne życie.

Skoro ty tak bardzo ogarniasz all to czemu ludzie cały czas muszą pisać 5 razy do ciebie o strefe itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...