Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]HolyServ - Pierwszy Jail w Polsce.!

Strobo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurcze, dlaczego dostalem bana ? Stalem na schodach, a tu nagle "Banned: idz w huj chcemy nagrac" Niedosc, że z bledem ortograficznym, to i jeszcze chyba nie tego zbanowaliscie o.O. Prosze o unbana.

Pisaliśmy żeby się ustawić jak film był a nie latać po więzieniu.

zostałeś odbanowany.

a ten typ co tak zaspamował na czerwono to może już iść z tego tematu.

Opublikowano

Serwer zaje... Polecam ! Najlepszy gang: Yakuzza. Zapraszam ! :)

Może mi ktoś powiedzieć czemu ciągle mi pisze ,,Rozłączono przez serwer" ? Z tej strony Drocan.

Opublikowano

Nie chce spamowac w tym temacie chociaz i tak juz to zrobilem, ale nie rozumiem 1 rzeczy. Mowiłes że mnie odbanujesz i że mam ostatnia szanse. A teraz co? Wez odpisz czy mnie wkoncu odbanujesz czy nie bo juz jak debil tu spamuje proszac cie o ub...

Opublikowano

Powiem krótko serwer jest fajny ale H@ jest niekompetentny wraz z jednym graczem LiderPL zgłosiliśmy się na kid modów. Seklik ( Zajebisty mod ( teraz admin ) ) wstawił się za nas i wzioł nas na okres próbny. Następnego dnia zostaliśmy wyrzuceni za to że LiderPL poszedł 1 raz na /ma j bo nikt nic nie chciał a ja poszedłem z nim. Zabrał nam także jaja smoka które otrzymaliśmy za zmagania na mob arenie choć 5 osób pisało o tym że dostaje się je właśnie za udział w /ma j... LiderPL Dostał bana z powodem obraza administracji a nikogo nie obraził, napisał że chce odzyskać jajo. Ja dostałem bana z takim samym powodem bo nie chciałem zapłacić 30k za cele tylko 15k bo Seklik sprzedawał właśnie po tyle. Serwer fajny ale H@ jest dziwny. Serw Polecam ale nie polecam rozmawiać wogóle z H@ zwracajcie się do modów ale nie do niego.

Opublikowano

no to tak.

Po 1. 1 raz na mobarenie? śmieszne. cały dzień tam siedzieliście i nawet nie pomagaliście graczą to ma być kidmod?

Po 2. Dostaliście bana za obrazę a nie celę bo chyba zapomniałeś że gadasz na serwerowym ts3.

Opublikowano

Nie zapomnialem. A po zatym zaczolem cie obrazac bo jestes nie kompetentny. Zabrales mi i Liderowi jajo smoka chociaz prawie kazdy je ma. A to o czym prywatnie rozmawiam z Liderem nie powinno cie obchodzic i uwazam to za podsluchiwanie a to ze mowimy o tobie idiota bo kazdy ci pisze ze jajo dostaje sie z ma j to prawda :)

jesli sie da jakos sprawdzic to sprawdz sobie ile razy wpisalem /ma j ( max 4 razy bylem ) nie wiem jak lider ale mowil mi ze jest pierwszy raz. To tyle ciekawe co wymyslisz ^^

Opublikowano

@2up.

Nie reklamuj tu jakiegoś gówna.

@up.

nie obchodzi mnie to ile razy to wpisałeś nawet jak 1 raz ale siedziałęś tam cały czas (ponad 200 rund przy każdym wejściu więc to nie idzie w 5min.)

mów co chcesz grę już skończyłeś na tym serwerze i tyle na ten temat.

Nie chce spamowac w tym temacie chociaz i tak juz to zrobilem, ale nie rozumiem 1 rzeczy. Mowiłes że mnie odbanujesz i że mam ostatnia szanse. A teraz co? Wez odpisz czy mnie wkoncu odbanujesz czy nie bo juz jak debil tu spamuje proszac cie o ub...

masz ub.

Serwer zaje... Polecam ! Najlepszy gang: Yakuzza. Zapraszam ! :)

Może mi ktoś powiedzieć czemu ciągle mi pisze ,,Rozłączono przez serwer" ? Z tej strony Drocan.

masz ub.

Opublikowano

2@up

Pier888 się :) raz grałem 305 rund z 1 Karolosem :) a tak to grałem 50 rund oraz 70 ( jak już straciliśmy kid modów bo chciałem zarobić jakieś itemki) Czekam na odpowiedz podsluchiwaczu :) Sodówka ci chyba palła do głowy przez to że ludzie chcą grać na tym serwie bo to coś nowego :) A i gdybyś mógł przelej całą moją kasę maniokowi bo on to równy gość nie pierd***** podsłuchiwacz :)

a powiesz czemu nie chciales powiedziec powodu zwolnienia przez 30 minut ?

nie miales co wymyslic :) ?

Opublikowano

@2up.

właśnie tyle rund przez cały dzień byłeś zajęty graniem na mobarenie. takid kidmodów nie potrzebujemy.

i powód ci podałem czemu straciłeś to było 1 po 2 dawałeś itemy graczą. już możesz wypi** z tego tematu a nie spamować.

Opublikowano

nie polecam serwa po 1 mialem 200 lvl na mob arenie admin zabral mi itemki hahaha po 2 bylem kidmodem usunalem sobie cele i nic pozniej nie dostalem a i dostalem bana za wiecie co za obraze administracji a nie obrazalem jej zal mi tego zjebanego serwa CERAT0r to huj zlamany !!! nie wlazic ludzie !!!

Opublikowano

Imię:Marek

Nick z serwera:Maniok

Email:[email protected]

Znajomość komend:Hmm 9/10?

Mikro:Tak,Po Mutacji

TS3(tak/nie):Ta

Doświadczenie:Hmm Mc4u,majkraft,streetcraft,creeperworld - Spore.

Coś od siebie:Jestem Trollem! Cały dzień przesiaduje na Serwerze! Lubie Sb pograć w piłkę nożną!

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Popieram bartka :) Spoleczniaczku pisalem ci ze wchodzilem tylko jak nikt nic nie chcial a pozatym nie chce znac takich ludzi jak ty. Zachowujesz sie jak policja... Ciekawe czy wiesz kto to spoleczniak konfi :)

Opublikowano

nie polecam serwa po 1 mialem 200 lvl na mob arenie admin zabral mi itemki hahaha po 2 bylem kidmodem usunalem sobie cele i nic pozniej nie dostalem a i dostalem bana za wiecie co za obraze administracji a nie obrazalem jej zal mi tego zjebanego serwa CERAT0r to huj zlamany !!! nie wlazic ludzie !!!

Popieram bartka :) Spoleczniaczku pisalem ci ze wchodzilem tylko jak nikt nic nie chcial a pozatym nie chce znac takich ludzi jak ty. Zachowujesz sie jak policja... Ciekawe czy wiesz kto to spoleczniak konfi :)

pierwsze to do LiderPL.

itemy zabrałem ponieważ miałeś gm i sobie brałeś co chciałeś.

po 2. czytaj co pisałem do tego typa o ts3.

po 3. polecam słownik ortograficzny i poczytać go trochę.

to teraz ten typek up.

wchodziłeś jak nikt nic nie chciał?

śmieszne.

Cały czas ktoś pisał killer mogę celę albo lider (ja też dawałem ale was także pytali.)

a wy tylko cały czas kto idzie na ma j , wbijac itp.

i trzeba było czytać regulamin że nie daje się itemów graczą.

Opublikowano

ja nie napisalem ani razu kto idzie na ma j :) wiec pierdol sie i sprawdz swoja konsolke, po 2 komu niby cos dalem ? oddalem tylko yorickowi itemy jak spadl z lapisu.

po 3 jak ktos pisal ze chce cele w E to mu pisalem ze nie ma wolnych i na tym sprawa sie konczyla chyba ze chcial cele w B ale nikt nie chcial celi w B gdy bylem na ma j :) po 4 nie musisz siedziec jako zeus na ts spoleczniaczku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...