Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]HolyServ - Pierwszy Jail w Polsce.!

Strobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam miła atmosfera mili admini pomagający ci gracze duża pomoc ze strony adminów Fajny Ts "ravia.eu" kanał 6 hasło 123 zapraszam was na najlepszy serw Jail Break Maszyna Troche moze nawala ale podobno Bd zmieniana Zapraszam

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie latałem i odbanuj mnie prosze, to ci pokaże jak ten parkour zrobiłem.

Bardzo mnie wkurza to gdy dostaje sie bana za cos czego sie nie zrobilo....

Opublikowano

Serwerek fajny, pomysl fajny.

Ale zgodnie z przedmówcami trochę nudny ;(

W koło to samo... Surowce Surowce Surowce...

Cela 4x3 to za malo zeby zbudowac chociaz sobie domek ;p

p.s.

na szczescie sa debile ktorzy umilaja gre ;D

hahahhaha.png

po ostatnich 2 frazach, umarłem. Zgon natychmiastowy! xD

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Administracja do dupy zabijaja , bawia sie , kikuja i banuja za to ze ktos jeszcze im pomaga moim zdaniem server niewypal administracja max 12+ Pozdro

Widać jak dobrze skakałeś tylko nie brałeś pod uwagę jednej rzeczy, że admin latał na vanishu i patrzył na wszystkich a ty spadłeś do wody i gdy myślałeś że nikt się nie patrzy wleciałeć znowu na górę i tak było parę razy.

Cheaterów na serwerze nie chcemy.

Tyle na ten temat.

Jak byście nie mieli co najmniej 12+ to byście wiedzieli ze są takie pluginy które odpowiadają za cheaty !!

Opublikowano

up.

Jak byś miał +12 to byś wiedział że nie używa się cheatów (to że nie ma antycheata to nie znaczy że możesz sobie latać dzieciaku).

po 2. kick za obrazę/przeklinanie itp a bany za cheaty więc zastanów się co piszesz.

ps.

Zapraszam właśnie trwa event parkour:P

Opublikowano

Administracja do dupy zabijaja , bawia sie , kikuja i banuja za to ze ktos jeszcze im pomaga moim zdaniem server niewypal administracja max 12+ Pozdro

Jak byście nie mieli co najmniej 12+ to byście wiedzieli ze są takie pluginy które odpowiadają za cheaty !!

A wiec Zabijaja: Raz zdarzylo sie ze Wlasciciel dal /thor'a kid modom i musieli na kims ztestowac czy dziala. Syrgyt dostał thornem ale byl lag i jeden z Kidmodów przypadkowo go zabił bo wymieniony wyzej gracz dostał thornem kilka razy. To tyle. Syrgyt otrzymal przedmioty spowrotem. Lekko sie wkurzył ale ogólnie nic sie nie stało :P

Kickuja. To co wyżej Właściciel dawał permissions na różne komendy w tym ta. Kidmody kikowały właściciela administratora i siebie nawzajem zeby sprawdzic czy /kick działa na wszystkich. Tutaj także ucierpiał gracz który był na ts. Z tego co pamiętam wypierdek :) Dostał chyba 2x kicka odemnie (administratora) i od kidmoda aby sprawdzić czy przy okazji mi nie usunęło opcji kickowania..

Banują: Nie mamy antycheata. Uznaliśmy, że póki co damy rade sami oceniać czy gracze zasługują na Bana czy nie. Wkońcu gdyby był antycheat np na flyhacka, niektórzy dostawali by bany za to, że "latają" bo takie lagi zdarzają sie niestety dość często z powodu słabego hostingu (Jezeli pograłeś na serverze dłużej niż 5minut pewnie to odczułes).

Administracja 12+ : Szkoda mi marnować słów na to jak oceniasz administracje nie znając ich samych i wyciągając pochopne wnioski z wczorajszego zapewne grania na serverze. KidMod był już rangą ale miał tylko kilka komend do używania. Urozmaiciliśmy je troche wczoraj i już zauważamy, że zrobiliśmy dobrze ponieważ teraz sprawują się naprawde dobrze i mają większe pole manewru co do samego /kickowania graczy i możemy się lepiej dowiedzieć czy zasługują na rangę Moderator :)

Tyle w temacie. Przyjmuje twój komentarz do wiadomości i jakbyś mógł to napisz co twoim zdaniem moglibyśmy zrobić aby uczynić server lepszym. (Tylko nie pisz, że zmiane Hostingu.My to już wiemy :P)

Opublikowano

Administracja do dupy zabijaja , bawia sie , kikuja i banuja za to ze ktos jeszcze impomaga moim zdaniem server niewypal administracja max 12+ Pozdro

Byś wbił na TS to byś zobaczył że admini +16 mają a kikaja za spamowanie obrażanie i za kopanie tuneli w surowców nawet 1 raz nikogo nie zabili więc Nie pisz takich komentarzy na Temam serwera bo to nie prawda

20998702874517236159.jpg

Opublikowano

prom jak byś mógł to używaj cytatów bo nie wiadomo o co chodzi:P(ja się domyśliłem ale niektórzy pewnie pomyśleli na początku że to twoja opinia):P

Opublikowano

Dzieki Jednemu Moderatorowi Stracilem Caly Stack Zelaza Przez to ze robilem Sobie Zelazny kiliof i siekiere i cale Zelazne eq Tepnal Ktos Sobie Wzial Zelazo DOstalem Kicka Nie WIem Za CO Nie Polecam Lagi ...

FACE PALM

Opublikowano

po 1. trzeba patrzeć gdzie się robi eq i czy nikogo obok nie ma.

po 2. nie ma lagów (na serwer przydzielono 1,5gb ram i zmieniono hosting) jeśli masz lagi to tylko ty.

Opublikowano

pomorzcie mi nie moge wbic na serwa jak wlanczam pisze logowanie i wyskakuje mi biale okno a w nim

Minecraft has crashed!

Problemy z crashem mc przy próbie wejść na serwer został wyeliminowane ponieważ był one spowodowane mineserv..

Jeśli masz crash mc przy wejściu na serwer to masz problemy z Minecraft a nie serwerem;)

Ponowne zainstalowanie Minecraft od nowa powinno ci pomóc.

Robilem Sobie Eq A Moderaotr Mnie Tepnal Akurat -.-

To pewnie był event na który wszyscy zostali tp przed rozpoczęciemy(oczywiście była informacja o tp).

Opublikowano

Po pierwsze, nie jestem dzieckiem w przeciwieństwie do Ciebie.

Tak chcę zrobić serwer Jail :)

Grałem tam przez chwile na serwerze, tylko Admin Silver jest ogarnięty, reszta się w ogole nie pokazuje.

Pozdrawiam i nie polecam.

Opublikowano

Moze wypiszecie liste pluginow bo nie wiem czy tam grac -.- ?

pewnie domyslasz sie ze Specjalnie nie dalismy pluginów. Sorry ale nie lubimy tworzyć serverów aby inni poprostu sobie go skopiowali.

Opublikowano

@2up.

no to tak.

po 1. myślisz że jak ktoś ci da gotowe pliki i zrobisz serwa to zaszalejesz i zarobisz kasę? -.-

po 2. admini nie siedzą 24h na serwie.

po 3. cały czas prawie jest chociaż 1 admin jak nie H@ to admin lub mod więc zawsze otrzymacie celę/strefę.

po 4. możesz skończyć nabijać posty i wyjść z tego tematu.

po 5. skonczyłem z tobą pisać.

Opublikowano

Od teraz mamy otwarty nabór na KidMod.

Zgłoszenia składać w tym temacie według wzoru:

[b]Imię:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Nick z serwera:[/b]
[b]Email:[/b][/size][/color][/center]

[center][color=#00ffff][size=6][b]Znajomość komend:[/b][/size][/color]
[color=#00ffff][size=6][b]Mikro:[/b]
[b]TS3(tak/nie):[/b]
[b]Doświadczenie:[/b]
[b]Coś od siebie:[/b]

Opublikowano

Imię: Szymon

Nick z serwera: pucza

Email:[email protected][/size][/color][/center]

Znajomość komend: 8/10 ucze sie ;p

Mikro: Ta ( brak mutacji ;/ )

TS3(tak/nie): Jasne ze TAK

Doświadczenie: Duze

Coś od siebie: Gram od poczatkow servera , kazdy mnie zna jak ja znam kazdego , gram w MC 1,5 roku ( 1.6 )

Opublikowano

NBDS myslisz ze bym specjalnie siedzial na wykopywaniu surowcow, pomagal innym graczom, grał przez cały czas na tym serwerze tylko po to abym na nastepnym evencie oszukiwal? Moze to byl taki duzy lag ze zdazylem przejsc parkoura i wydawalo sie ze latalem? :P

Prosze cie odbanuj mnie bo nie latałem tylko skakalem. Poprostu to taki fajny serw ze znudzily mi sie inne...

I przemysl to bo naprawde dales bana za nic.

Opublikowano

[b] Imię:Gracjan [/b]

[b] Wiek:12 [/b]

[b] Nick z serwera:Prom [/b]

[b] Email:[email protected] [/b][/size][/color][/center]

[center][color=#00ffff] Znajomość komend:9/10 [/color]

[color=#00ffff] Mikro:TAK

[b] TS3(tak/nie):TAK [/b]

[b] Doświadczenie:Duże [/b]

[b] Coś od siebie:Gram od początku serwera osiągnąłem dużo teraz chciał bym zostać kidmodem [/b]

20998702874517236159.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...