Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]HolyServ - Pierwszy Jail w Polsce.!

Strobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, jaki masz nick, bo dostałem bloka a potem mnie usunąłeś z kontaktów po wszystkim -.- Ale cóż, znaliśmy się miesiąc, a ty w ten sposób zakończyłeś naszą znajomość. Pozdro.

Just kidding.

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warmexx najpierw mowisz ze na ts a teraz ze na skype? Ha ha pograrzasz sie w swoich klamstwach kolego :)

Jaki miesiac co ty pierdolisz skoro znalismy sie miesiac a nie znasz mojego nicku smieszny jestes ja cie widze moze 3 raz w zyciu kurwa co ty pierdolisz za farmazony

Opublikowano

Dobra, Jukoo, odblokuj mnie na skypie i tam pogadamy. Gadaliśmy na skype i na TS -.- Ale wejdź na skejpa i tyle, nie ma sensu się tu kłócić.

Just kidding.

Opublikowano

Tak tak to podaj swoj skype bo kompletnie cie nie znam mozemy pogadac ale na skype bo tsa nie mam zapytam cie czemu tak chcesz mi zaszkodzic

Ale jawczesniej pogadamy jutro o 11:00

A i co do tamtego postu gdzie niby sie przyznje to wystarczy sie przyjzec ze to fotomontarz male litery ORTOGRAFIA slowa jak na 9 latka

Jak juz cos robisz to rob dobrze mam tylko nadzieje ze administracja nie da sie na to nabrac i najpozniej jutro zostane odbanowany i przywrucony do pelnionych funkcji

Opublikowano

Hahaha 1 lub 2 bledy nie badz smieszny nie bd sie z toba klucil nie chce mi sie mam waznjejsze sprawy na glowie wiem ze administracja jest madra i uwiezy mi bo naprawde powie prawde jakbym to ja niszczyl serwer to niezalezalo by mi tak na tym i nie mialbym placic 21zl na serwer nie sciagal bym znajomych itp. przestan klamac

Opublikowano

Czesc, mam problem chodzi o to ze chcialem sobie wejsc na serwer i chodzi o to ze weszlem pierw ale crash (dobra wiem) ale potem jak sie chcialem zalogowac to

Banned: Admin ma zawsze racje

o co chodzi bo nie wiem?

Nick: Ryu

Opublikowano

Niestety, serwer musiał zostać zhackowany. A tak fajnie się grało ;(

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

wszyscy co chcą grać to będą grać. serwer będzie raczej jutro odpalony, albo będzie duża cofka (6h-1 dzień) lub nową mapę zrobimy.

Opublikowano

Zróbcię Nową mapke, bo to już będzie bez sensu jak będzie cofka :(

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Logi zostana sprawdzone dzisiaj od dnia 18 Ocenie seklika czy warto go dodac do adminisatracji no coz ; ) warmexa i arofaza zapamietam ; ) chlopaki Zrobimy inaczej ; ) chcieliscie? okey

Opublikowano

zrobcie tak dajcie cofke chwile przed tym co mape zjebali... potem wyjebcie tych co zjebali i zdejmijcie white liste bo kurwa takie zeczy mialem ze ja pierdole

Opublikowano

Techniczna, spokojnie, niebawem wrócimy.

@OstroSiostro - Seklik, ja jestem za tym żeby Cie przywrócili, bo to co robią Ci nowi, cudowni kidmodzi to jest masakra...

tumiz ale powiedz jak ja się mogłem nie sprawować powiedz że jak byłem na sewerze to jak mogłe mtak pomogłem. Oteq weś mnie odbanuj i przywóć do administracji ja pomagałem i to sporo a to co pisze tumiz to nie wiem jak jest bo mam bana na 12miesiecy a to ze jak jest 1admin tylko na serwerze to jak ci pisze okolo 30osob to wes to ogarnij i wiekszosc spami wiec niewiem pls odp.

Techniczna, spokojnie, niebawem wrócimy.

@OstroSiostro - Seklik, ja jestem za tym żeby Cie przywrócili, bo to co robią Ci nowi, cudowni kidmodzi to jest masakra...

tumiz ale powiedz jak ja się mogłem nie sprawować powiedz że jak byłem na sewerze to jak mogłe mtak pomogłem. Oteq weś mnie odbanuj i przywóć do administracji ja pomagałem i to sporo a to co pisze tumiz to nie wiem jak jest bo mam bana na 12miesiecy a to ze jak jest 1admin tylko na serwerze to jak ci pisze okolo 30osob to wes to ogarnij i wiekszosc spami wiec niewiem pls odp.

Logi zostana sprawdzone dzisiaj od dnia 18 Ocenie seklika czy warto go dodac do adminisatracji no coz ; ) warmexa i arofaza zapamietam ; ) chlopaki Zrobimy inaczej ; ) chcieliscie? okey

oteq jak dasz rade to dodaj mnie do administracji napisalem w odpowiedzi tumiza o co chodzi. (mam do ciebie sprawe najwyzej napisze ci na sewerze

)

Opublikowano

Seklik, akurat ty nie robiłeś tego co gracze chcieli, zwykły leń. Chciałem celę? Nie. Chciałem strefę? Nie. Chcieliśmy event bo długo nie było? Nie. Więc troszkę nie halo, nie sądzisz?

Opublikowano

Seklik, akurat ty nie robiłeś tego co gracze chcieli, zwykły leń. Chciałem celę? Nie. Chciałem strefę? Nie. Chcieliśmy event bo długo nie było? Nie. Więc troszkę nie halo, nie sądzisz?

Nie robiłem tego co gracze chcieli???? A jak nie znasz człowieka nie pisz nic o nim lepiej! A tak wogóle jak chciałeś cele to wtedy nie było chciałem zbudować ale mam za nic bana. To że jak pełno ludzi pisze non stop do mnie to nie jest tak łatwo lepiej uwierz mi. A o jaki ci event chodzi? Jak o diaxy to są codziennie o 12 albo i częściej a event parkour nie jeden był więc WTF?
Opublikowano

właśnie trwają pracę nad nową mapą.(stara została skopiowana przez dzieciaka z JailCraft...)

każdy gracz który trzyma się z nami do końca po starcie wersji 2.0 serwa otrzyma upominek na starcie.

Pozdrawiam właściciel Gamid

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...