Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]HolyServ - Pierwszy Jail w Polsce.!

Strobo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanko małe ;> Czy rekru na kida na skyblocku jeszcze jest ON? Jeżeli tak to prosze ;D

[b]Imię: Gabryś [/b]

[b]Wiek: 12 lat. [/b]

[b]Nick z serwera: GabrysMC [/b]

[b]Email: [email protected] [/b]

[b]Znajomość komend: Wielka ;) [/b]

[b]Mikro: Jak najbardziej ;) [/b]

[b]TS3(tak/nie): Tak. [/b]

[b]Doświadczenie: Duuuże. Serwery survival freebuild ;P [/b]

[b]Coś od siebie: Nie mam zbyt wiele do powiedzenia o sobie. A no tak: Piszę po prawnie po polsku i mam skype ;) To tyle na mój temat. [/b]

Pozdrawiam GabrysMC.

Sam jestes!

Opublikowano

No coz duzo osob pyta co z serwerem ja wam powiem ; ) Warmex i arofaz oczywiscie i pan jukoo rozpierdolili mape wpizdu no niestety permissions bylo nie ogarniete ale nie myslelismy ze ktos jest takim skurwysynem aby sobie podmienic kidmoda na wlasciciela prawda warmex ;D? kojarzysz cos moze ?? Nie boj sie kara Cie czeka ; )

Opublikowano

JEJ dostane upominek ^_^ xD

Czekam niecierpliwie na serwer, ponieważ na nim miło spędza się czas, ogarnięci gracze... prócz Warmexa, arofaza i jukoo ;P

Pozdrawiam :D

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

[b]Coś od siebie: Nie mam zbyt wiele do powiedzenia o sobie. A no tak: Piszę po prawnie po polsku i mam skype ;) To tyle na mój temat. [/b]

AHA.

Opublikowano

Mialem takie fajne itemy i range;[

Mam nadzieje ze bede mial unbana bo dostalem za nic.

Moj nick MrGrane

Harnix ;D

Opublikowano

Za to ze xKillereKx Zrobił kanał obrażliwy do Cerat0ra a ja chciałem się spytać co się stało Cerat0r zobaczyl ze siedzę na kanale killera ale musiał pomyśleć ze to ja zrobiłem

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

ci co nie wiedzą kiedy start zapraszam do tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/708128-gamid-games-twoja-siec-serwerow-minecraft-2serwery-jailskyblock-nowy-holyserv-dedyk-247super-serwer0-lagow-bez-bugowserwerowe-ts3/

Opublikowano

ODRADZAM KAŻDEMU: Administracja ma wszystkich w dupie (tym bardziej Silver po którym można wywnioskować że ma 10 lat), nic nie robi, nie zna komend, ludzie umierają z głodu. Serwer po prostu do kitu, admini w wieku (jak już pisałem) 10-13 lat, gracze się wyzywają co także administracja ma głęboko..... Nie marnujcie swojego czasu na ten serwer. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

dzieciaku jak byś czytał regulamin i tabliczki to byś wiedział skąd wziasc jedzenie.

Zapraszamy na nasz ts3 to będziesz wiedział ile mamy lat szczeniaku.

//jutro ogarnę plugin na reset kopalni bo dzisiaj już nie będę na kompie. Tak wam się spieszylo z serwerem więc nie wszystko zdarzyliśmy zrobić, cały czas wszystko naprawiamy.

Opublikowano

ODRADZAM KAŻDEMU: Administracja ma wszystkich w dupie (tym bardziej Silver po którym można wywnioskować że ma 10 lat), nic nie robi, nie zna komend, ludzie umierają z głodu. Serwer po prostu do kitu, admini w wieku (jak już pisałem) 10-13 lat, gracze się wyzywają co także administracja ma głęboko..... Nie marnujcie swojego czasu na ten serwer. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko się pogrążasz. Zresztą coraz bardziej. Sam w swojej głupocie. Próbujesz coś udowodnić ? Wejdz na ts i pogadaj zemną (Silver) czy chociażby z pinechą. Byś sie kurwa dowiedział czemu nie mogłem uzupełniać stref czy dawać cel... Ale tak jak mówie. Nie wciskaj ludziom kitu, że administracja nie zna komend czy ich wiek to 10-13lat -.-

Żebyś już nie musiał ruszać ręką żeby włączyć ts'a (a znając życie 12latka nie masz mikrofonu) to rusze dupę za ciebie i chętnie ci opowiem czemu nie mogłem dawać surowców etc.

Ah więc. Silver posiada komputerek znający neandertalczyków, którzy napierdalali "młotkiem" w kamień robiąc kułka, nie może więc uzupełniać surowców bo poprostu minecraft odmawia mi posłuszeństwa i gdybym miał lepszy, robiłbym to naokrągło. Można powiedzieć, że jestem Administratorem "na wózku". Moge z wami rozmawiać, udzielać odpowiedzi na nurtujące was pytania ale jeżeli chodzi o uzupełnianie to lepiej pisz do innego administratora. Pinecha nie raz pisał : "Zostawcie Silvera ! On ma słaby komputer i jest zajęty. Ja uzupełnie co tam chcecie." czy coś w ten deseń za co mu serdecznie dziękuje i życze awansu. Tyle w temacie. Masz ochote jeszcze pokonwersować ? Jeżeli tak to pisz dalej i wymyślaj.. Cya.

Opublikowano

Witaj! Mogę zaoferować Ci forum IPB pod Twój serwer, więcej info na gg: 44017842

/takie spawy na pw

Nie dziękuje, forum i tak będzie zmieniane.

//edit

Jezus Maria, pomyliłem tematy, myślałem że to mój :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...