Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]HolyServ - Pierwszy Jail w Polsce.!

Strobo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer do dupy administracja zbanowala mnie za obraze administracji ale jej nie obrazilem a wczesniej zabrala mi itemki z ma j hahah lol2 :D jakie dzieci creat0r to nie ogar

BYLEM RAZ NA MA J I NIE WIDZIALEM SORKI TYLE W TEMACIE !! RAZ TYLKO A KILEREK MOGL WIECEJ RAZY I ZA ZABRALES MI KIDMODA BOSHE HAHAHHA

Opublikowano

+@2up.

właśnie tyle rund przez cały dzień byłeś zajęty graniem na mobarenie. takid kidmodów nie potrzebujemy.

odnoszac sie do tego zaczolem grac o godzinie 7:50 cos kolo tego wiec do 13 mialem baardzo duzo czasu :)

a co nie wygodni jestesmy dla ciebie bo mowimy prawde a ty jestes spoleczniaczkiem ? serwer fajny ale H@ jest pojebany masz nowy nick w gronie serwerwym ciporat0r ;)

bede spamil ile bede chcial

Opublikowano

Lol chcę wbić na serwa i mam bana Admin ma zawsze Racje a jestem stałym graczem i ani 1 bana nie dostałem w grze serw mi się podoba ale nie wiem za co ban nick w Grze Prom powie mi ktos z Administracji??

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

To moze ja sie odezwe troszke.. Od pewnego czasu gralem na serwerze obserwowalem serwer i poprostu spodobal mi sie po czym zaoferowalem im sponsoring ja mam vps /dedyka to zapytalem czy chcieliby rozwinoc serwer w zamian mam kase z vipow tak naprawde ta kasa leci na hosting.. nawet nie oplaca 20% serwera za to co ja place takze prosze nie mowic mi tutaj ze serwer dla kasy co do kidmodow bardzo slusznie zrobil Cera0r dostaliscie bana za niebyle co proste. Chcesz grac? Graj jako gracz a nie jako kidmod Mobarena nie jest od tego aby administracja grala tylko aby Gracze sie bawili wiem to z doswiadczenia troszke mialem serwerow ;P i niestety kazdy sie skonczyl z braku ogarnietych budowniczych no coz.. bywa ; ) pozdrawiam ~Hunterss ; )

Opublikowano

Po 1. to nie jest mój serwer ts3 tylko kolegi więc jak xkillerek zrobi sobie taki kanał to ja nic do tego nie mam ja nie jestem tam żadnym adminem tylko channel adminem na własnym kanale

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Pierdolic cipkoratora i jego ziomków :) Huntress nie wtracaj sie bo nie wiesz za co dostalismy :) Ja sobie prywatnie z Liderem gadalem na ts3 a ta kurwa podsluchiwala i dala nam bana za obraze a mowilismy o nim idiota bo zabral nam smocze jaja ktore zdobywa sie na ma j

P.S Server jest spoko ale H@ to cipkorator :)

Opublikowano

Widzisz to sie nazywa "skurwysynstwo" gadanie za plecami kogoś troche frajerstwo co nie? Hmm : ) i skoncz offtopowac kretynie

Opublikowano

Serwer porażka. Lagi , Administracja nie ogarnięta! Rozdają diaxy za darmo na spawnie! Serwer jest na kase wszędzie pisze wszystko o vip, admini co 5 sec pytają się czy ktoś nie chce kupić vipa, spawn zbudowany z bedrocka poprostu porażka. Jak napisałem że dodam złą opinie o serwerze zostałem zbanowany. Więc nie polecam. Admin mi na pw napisał czy nie chce vipa za 1zł więc się zgodziłem dał mi sms do wysłania i mi 30zł wzieło! kasa idzie na World of tanks a nie na Hosting. Więc nie polecam! Admini to jedni wielcy oszuści nie dajcie się nabrać na vipa bo da wam kod za 30zł!!!!

}|

VIP 7zl. Wszystko jest sponsorowane ale mamy nadzieje ze wkoncu bedzie mogli "wykupić" sponsora. Stąd pojawily sie Vipy. Tak jak mowie sa za 7 zl nie za 1ZL

Raz Hunterss pytal sie czy ktos moze nie czeka na kupno VIP'a a ty odrazu robisz afere na caly server. World of Tanks to dla nas wszystkich jedno Gówno :) Wiem ze zapewne prowokuje cie mowiac to. "admini to jedni wielcy oszuci.." Daj spokoj.. Pisales ze bedziesz hejtowal nasz server. Za to ze Hunterss nam go sponsoruje i smial sie z Ciebie sam wiesz za co i to wasza sprawa. To ze wy sie kłócicie wplywa na server. Ja jako administrator (Szlifierka) nie dostaje ZADNYCH pieniedzy za granie na serverze. Tak samo KidMody i chyba Cerat0r (zalozyciel) takze. Wydaje mi sie osobiscie ze Hunterss przyjmuje te drobne zlotówki za dobroć jaką nam oferowal. Gdyby nie on do dziś byloby 20 slotów i 10 sekundowe lagi co 5 sekund ... Takze mozecie mu najwyzej podziekowac i blagac zeby poki co "trzymal nasz server na rekach" Dziekuje. Dobranoc

Opublikowano

Moge wam udostepnic Logi kto co kupuje i kiedy kupuje : ) i za ILE Kupuje

Opublikowano

Silver ty i Seklik jestescie spoko nawet do tumiza nie mam nic ale H@ sobie przegiol :)

Jak bedziesz chcial poznac szczegoly ze strony mojej i lidera zapraszam na ts3 kanal 44 haslo jest w opisie i informacja dotyczaca tego kanalu tez :)

Opublikowano

Przestan plakac ze dostales bana. I skoncz sie tu udzielac @2up

Opublikowano

Ts3 servera będzie chwilowo nieczynne i zostanie zmienione na nowe, lepsze. Pomiesci więcej osób na ts3 niż tak jak dotychczasowe tylko 10 :P Przepraszamy za utrudnienia związane z prośbami co do administracji na teamspeaku

Opublikowano

To krótkie informacje na temat serwerów;)

Jutro lub Poniedziałek powstanie serwer SkyBlock (narazie 15 slotów gdy zapełnicie, powiększymy.) , serwer Jail nadal będzie.

Serwer TS3 zostanie dodany też niedługo 512 slotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...